Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@maxara mozno bude, uvidis 😉
ja idem na sono az vo stvrtok, och ja to asi nevydrzim 😅
@danka.chomka ja mam tiez uz jedneho barana doma, bude mat 5 rockov ked sa narodi druhe 🙂
@strihalka gratulujeeeeem 😉
@darinkazv Mne to podľa poslednej menšt. vychádza o 1 deň menej a podľa sona o 1 deň viac, ale mne vždy dá gyn. správu - a tam to je napísané / ale sono a vyšetrenie mi robí tá istá doktorka/, veď uvidíš v stredu - ja som zvedavá, čo ti povie 🙂 🙂 🙂 , ale dátum pôrodu ešte neviem ani ja - iba to čo som si vypočítala 😉
ahojte ;o) "aprílovky"
no my máme termín 21.04.2012, bude to nase prve bambíno 🙂
držím všetkým palčeky a krásny priebeh tehotenstva ;o)
@darinkazv http://www.pregnology.com/due-date.php?cycle=28...
Pozri tu, to ti vypočíta presne: Na pravo je kalkulačka, dáš si tam 35d.cyklus, dátum pos.menštr. a stlačíš kalkulačku a výsledok ti to ukáže presne 🙂 / veľká tabuľka, od prvého dňa, tie ktoré máš za sebou sú odlíšené od ostatných/ 🙂
@amanda683 Kedy ti prestalo byt zle??? Ja uz sa nemozem dockat, kedy prejde to zvracanie
@anabelleee uz asi tak tyzden sa vytesujem 🙂 🙂 🙂 🙂 Ale predtym to bolo asi za cele tehotenstvo 😀 😀 😀 Som mlela z posledneho 😝 😝 😝
@darinkazv ak strihalka je v 7+6 a jej bábätko má 0,45cm =4,5mm a ty si podľa doktora v 5.týždni a tvoje bábätko má 7mm =tak to znamená, že ti isto musíš byť dlhšie tehotná ako strihalka, pretože tvoje bábätko je väčšie 🙂 🙂 🙂 , moje bábätko v 7 tt.malo 0, 96cm=9,6mm, každý deň bábätko narastie 1mm 🙂 🙂 🙂
@zuzka_krivankova Zuzi, aj ja som z Trnavy a aj my máme termín 21.4. 2012 - stretneme sa v porodnici? :D

katkarv huraaa, tesim sa s Tebou 🙂 ...a aj ostatne, nebojte sa, vsetko bude dobre 😉 duphaston, ascorutin, pokoj, ziaden stres a bude to OK 😎 mna kamoska utesovala (aj ona spinila), ze ak je to baba tak si tam upratuje a ak je to chalan, tak preraba 😀 ...a neviete nahodou ako je na tom poisonblu? (naposledy pisala, ze je v nemocnici na infuziach)
ja idem na gyndu v piatok.... mam uz sice aj tehotensku knizku, ale tu uz mi dr dala kvoli tomu, ze som potrebovala jej kopiu (kvoli zrusenej dovolenke). Inak by som ju tiez este nemala...aj fotku mi uz naposledy dala (samozrejme najviac sa z nej tesi a chvali sa nou mm)...hadam bude vsetko v piatok OK... uz mi aj volaju z roboty, ze je toho vela, aby som prisla 😀...ja by som aj rada, doma ma uz ide picnut - ani von ani nikam - ale uvidime, co povie Dr....
Uz mi aj bolo lepsie a aj sa mi uz dobre spalo (ale tato noc bola zase hrozna a dnes ma cely den pobolieva brucho 😖 - dufam, ze nie nejake zle znamenie 😅 ), co-to uz zjem (aj normalne varene jedla - akurat, ze velmi nemozem varit, lebo mi je z tych vyparov potom zle a na jedlo uz potom nemam chut). A ked sa najem (staci mi polovica toho co kedysi), tak vecer mam zaludok ako keby naplneny skalami 😝 Aj vam byva vecer tazko na zaludok?
My zatial mame pre nase male pracovne meno Majek - mm chce samozrejme chalana (vsetci nasi kamarati maju baby a zastrajal sa, ze on im ukaze, ako robi chalan, tak teraz nechce vyjst na smiech... 😀), celkom sa nam paci meno Marek, ale asi este popremyslame nad menom bez "r", lebo mm v niektorych slovach tazsie vyslovuje "r" - nepomohol ani logoped ked bol maly (vsetci jeho surodenci rackuju po otcovi a tiez vsetci surodenci jeho otca rackuju po babke) - teda mne osobne to nevadi a uz to ani nevnimam, ale ak to male tiez zdedi, nechcem aby malo mindraky uz pri predstavovani sa...
Hej, Nely, Niny, Natalie a pod. su teraz dost "v kurze" - ale kedysi boli vsade same Majky, Zuzky, Janky, Katky (tiez som sa tomu nevyhla 😀) a prezili sme 🙂 . Ked sa vam to meno paci, preco nie. Ninu uz davnejsie navrhol mm a mne sa to meno velmi zapacilo - neda sa "spotvorit" a je pekne kratke. Skor podla mna zalezi na tom, aby sa meno hodilo k priezvisku...napr. taky Nicholas Bryndza nic moc 😀
Dobre to s tou sodou birabonou 😀 Ale ja si asi radsej pockam, kym to bude vidno na sone - a ak nebude, tak do porodu 🙂 Iba ak by mm bol nedockavy.... 😀