icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

katkarv
autor
5. sep 2011

@atreyu to som rada ze aj vy ste v poriadku 🙂

barbora84
5. sep 2011

@ivanula tak to sme na tom podobne. aj ta pri tom bolelo brucho? dufam, ze nam to vsetk dobe dopadne, velmi si to zelam!

darinkazv
5. sep 2011

ahojte. tak máme 7mm a srdienko bijeeeeeeeeeeee 🙂 len ma zarazilo, že dr. na to povedala, že 5tt 😲

maxara
5. sep 2011

@kukucg 😉 no mozno.. kto vie.. tak mozno nasa Nina bude tiez taka lamacka muzskych srdc 😀

@takitak este to nejdem pofotit, nie je to komplet.. musim este jednu zaclonu trosku skratit, lebo nechapem ako som ju merala a este tam chyba ta polica a tak.. no ved ked aspon tu zaclonu vybavim a nejako to tam usporiadam, tak hodim foto, nuf? ano aj ja som pozerala, ze dnes ide polovica na UTZ, ale tusim zajtra ide druha polka, vratane mna 😀 tak sa velmi tesim a bojim..

@katkarv no paraaaaadaaaa 😵 😵 ja som to vedela, tak super, gratulujeme 😉
@atreyu a aj tebe leti gratulka 😵

@danka.chomka http://najmama.aktuality.sk/clanok/1013/dieta-b... 😉

darinkazv
5. sep 2011

@katkarv tak vidíš. nesmieš hneď myslieť na najhoršie 🙂 gratulujem 🙂

katkarv
autor
5. sep 2011

@darinkazv vidim ze aj ty mas dobre spravy 🙂

darinkazv
5. sep 2011

@katkarv veru áno. úplne najkrajšie 🙂

katkarv
autor
5. sep 2011

@katkarv mna kus mrzi ze sa tak moj doktor zachoval,ani srdiecko mi neukazal a ked som pytala fotku pre manzela,vravel ze casu dost,ale od velkej radosti kaslem na to,nech pukne ked mi nedopraje po tolkych strastiach,ani knizku mi nedal ze az o 2tyzdne 😝

darinkazv
5. sep 2011

@katkarv ja som dnes natrafila na takú milu dr. v nemocke na sone. tá sa na mňa usmievala, tešila sa so mnou 🙂 keby bolo viac času, tak mi aj fotku dá. ale tak počkáme si ešte 🙂 a to máš celkom fayn, že o 2 týždne. ja si na knižku musím počkať 5 týždňov ešte. aj pri prvej dcérke som dostala knižku až v 12tt 🙂

miselita
5. sep 2011

Ahojte babulky...tak sa pridavam k vam aj ja..termin zatial 3.4 a uz sa neviem dockat... 🙂 Zle mi chvalabohu nebyva a ani mi nic nevadi ziadne vone, ziadne jedla...Len aby som to teraz nezakríkla.... Je to moje prve tehu 😀 Drzim NAM VSETKYM palceky 😉

darinkazv
5. sep 2011

@miselita tak vitaj a gratulujeme 🙂 to ti len závidieť, že ti nebýva zle a ani pachy ti nevadia. to si váž 🙂 a už myslím, že si v dosť vysokom týždni na to, aby ti to začalo, takže si skôr myslím, že už doteraz keď ti nebolo zle, tak ani nebude 🙂

miselita
5. sep 2011

@darinkazv Ja som isla na prve vysetrenie v 4 tyzdni tehu a moj doktor mi dal hned 2 snimky sice tam bolo vidiet len bielu gulicku ale aj tak som skoro odpadla od radosti 😀 Aj matersku knizku mi hned vypisal. Teraz idem na kontrolu v piatok tak dufam ze vsetko bude ok

katkarv
autor
5. sep 2011

@miselita vitaj.To mas teda dobre,ze ti nie je zle,za mna musi manzel aj riad umyvat lebo aj z toho mi je zle 😝 a vadia mi aj vonavky 🙂

darinkazv
5. sep 2011

@miselita vav, tak to akého super dr. máš 🙂 oni väčšinou tie knižky vypisujú až keď majú istotu. a keď vidia aj srdiečko. tak sa za to divím, že tebe tak skoro dali knižku. ale tak je to super 🙂 ja sa jej neviem dočkať :D ja som dnes chcela fotočku kvôli dcérke. na narodeninky jej ideme oznámiť, že bude veľká sestrička a chcela som jej ukázať takto bábätko. no, tak ale keď bolo veľa v čakárni, tak čo už. 🙂

miselita
5. sep 2011

@darinkazv to som sa aj ja cudovala ze mi to hned dal....vsetci mi hovorili ze to si este pockam a ze budem rada ak to bude vobec vediet 100 % urcit.....ale predsa bolo 😀 chodim k nemu uz dlhe roky ..sice jeho ambulancia vyzera ako za komunistov ale je to super clovek ....dcerka sa urcite potesi aj bez fotecky neboj 😀

anabelleee
5. sep 2011

Mne sa paci Lukas, Sebastian a Laura, Viktoria

miselita
5. sep 2011

@katkarv no ja som len rada ked tu citam vsetky tie prispevky 😝 len som akosi zlenivela 😅 nic sa mi nechce..najradsej som na gauci pred telkou a ked si spomeniem ze zajtra mi konci dovolenka a zase 12-tky v praci tak mi je az doplacu 😢

darinkazv
5. sep 2011

@miselita to áno. pýta si súrodenca už dva roky 🙂 ale chcela som jej ukázať pre predstavu, že ako malinké vyzerá 🙂 ešte aj moja dr. má sono, síce slabšie, ako v nemocnici, ale tak už takéto štádium by tam malo byť pekne vidno. tak si skúsim od nej vypýtať fotku teraz v stredu, ak sa jej bude dať vytlačiť 🙂

janka273
5. sep 2011

@katkarv Katulka veľmi sa teším s tebou 🙂

anabelleee
5. sep 2011

Ja neviem, co mam robit, vraciam skoro kazdu hodinu, rano som zjedla len jeden rozok. Kedy to uz nie je v norme a mala by som ist k lekarovi? Nechcem zbytocne stresovat

takitak
5. sep 2011

@maxara

aha takže aj zajtra veríme v dobré správy ... 😀 teším/bojím asi každý ...

od zajtra som na celodennom školení, tak to nebudem na maily ... ale aspoň sa dobre najem a napijem ...

danka.chomka
5. sep 2011

@maxara tak nam soda vobec nepenila, len na okraji hladiny take mini mini penove ale to skor ako usadenina. tebe to penilo besne? 🙂

ivanula
5. sep 2011

@barbora84 brucho ma nebolelo, prislo to tak necakane. Su to mali bojovnici, verim ze to zvladnu (a my tiez) 🙂

barbora84
5. sep 2011

@ivanula mna zo zaciatku tiez nebolelo, ale v pia vecer uz hej ako pri menstruacii. mam velky strach ako to dopadne, tuto noc som ani poriadne spat nemohla...

maxara
5. sep 2011

@takitak tak prijemne pracovne jedenie a pitie.. dufam aj ja, ze donesiem dobre spravy, lebo dnes som volala po vysledky z mocu z preventivky a stale tam mam krv ☹ vraj nie vela, ale nemala by byt vobec, tak asi ma zas pozenu kade tade po doktoroch.. ach jaj

@danka.chomka nie, nepenilo nejak besne, ale tak to sumelo. akoze viditelne ale nie nejak extra speci 😒 uvidime neskor, ja planujem este zopakovat cikanicku po 12tt

maxara
5. sep 2011

Inak baby, hecla som sa, zaclonu som skratila a ze dokoncim takeho hrocha, co som pred sto rokmi zacala nine sit, ale je to taka hnusna piplacka toto dokoncovanie, ze som sa zas na to vysrala.. a to som pri tom stravila pol hodinu.. uplne som sa nasrala, ako sa mi nedari a hodila som ho do kuta, asi zase na dalsieho pol roka ☹

krprtka
5. sep 2011

@barbora84 ahojky, brucho ma bolelo trochu...to je dobre, že nekrvácaš jasnočervenou čerstvou krvou. Verím, že to bude u teba OK a budeš v kľude tehulkovať.(klop,klop) 🙂

poleva
5. sep 2011

@sunday1 už si bola na usg?

janka273
5. sep 2011

Dievčatá - ja mám sódu doma ale 5 mesiacov po záruke 😝 vo štvrtok si pôjdem kúpiť novú, keď pôjdem na kontrolu ku gyn. 🙂

strihalka
5. sep 2011

Mame srdiiiiicko a krasne buchotalo az me to rozplakalo🙂)zaciname 8tt🙂