icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

dominika911
6. sep 2011

@barbora84 Ahoj, je to super....ja som ta pisala, ked som uz bola tehu a vobec som o tom nevedela...ani test mi neukazal II az ked som sa isla stazovat gynekologovi, ze mi menzes neprichadza a ze je uz asi 45 den, nech mi daco na to da, lebo, ze ma bolia prsia a ze sa z toho zblaznim. Pritom, ja som bola strasne rozbehana a z cestovana....a tutu mutu sme robili len raz a to asi 5 den po ovu. Potom tie dalsie nepocitam, lebo to uz bolo len neskor a neskor....to uz na to nemohlo mat vplyv 🙂

barbora84
6. sep 2011

@dominika911 presne, ja som tam tiez pisala ked som ani nevedela ze som tehu, bolo to prekvapko pre mna, bo som mala nejake zenske problemy...o to vacsia radost to bola. ja som si test robila na 33DC a to uz boli pekne 2 //

saxana123
6. sep 2011

@sunday1 krásny :D

dominika911
6. sep 2011

@barbora84 ja na 31DC pruzkovy test a ziadna ciarka.....vraj sa to niekedy stava, ale potom po lekarovi som som si do tyzdna kupila kazetovy test, citlivejsi bol a uz tam ciarky boli ako hrom silne

vajanika27
6. sep 2011

cauko, som tu nova 🙂 termin mam koncom aprila a momentalne som v 7 tyzdni, zatial mam zmiesane pocity 😒 co ma velmi trapi su silne bolesti v podbrusku a neviem co s tym, lekarka tvrdi, ze je to normalne, baby PORADTE co robit ☹

barbora84
6. sep 2011

@vajanika27 bolesti v podbrusku byvaju, lebo sa ti roztahuje maternica a cely ten vazivovo-svalovy aparat. pokial nemas vytok, krvacanie alebo spinenie, nemal by to byt problem. tie bolesti su ako menstruacne, ale u mna nie az take silne...

vajanika27
6. sep 2011

@barbora84 no u mna je to dost silne a niekolkrat za den ☹ tak zajtra idem radsej k lekarke, ci to nieje nahodou mimomaternicove ☹

barbora84
6. sep 2011

@vajanika27 tak radsej bez k lekarovi, este si nebola u lekara? sono sa ti nerobilo? moje bolesti nebyvaju silne...

vajanika27
6. sep 2011

@barbora84 bola som, akurat tam nebola doktorka a sestra ma objednala az koncom 9 tyzdna, s tym ze teraz tam aj tak nic nieje vidno a na tie bolesti mi povedala, ze je to normalne u tehotnych 😒 ale nemam dobry pocit z toho

strihalka
6. sep 2011

@vajanika27 moja, aj ja mam bolesti a nekdy tal silne, az mi ta bolest vystreluje do zad....a vcera jsme meli srdicklo byli jsme na spravnem miste

vajanika27
6. sep 2011

@strihalka ja nepoznam ziadnu moju kamaratku, ktora by mala take bolesti ako ja, no u mna je to rovnake s tym vystrelovanim...uvidim co mi pove dr. zajtra

strihalka
6. sep 2011

@vajanika27 kazda zena ma jinak tvarovanou postavu, takze to nedke tlaci vice , nekde mene...nestresuj se hlavne hladkaj si brusku a ver

takitak
6. sep 2011

ja som dnes dostala ráno také vystrelovacie bolesti do chrbta a dolu až som nešla do práce, zavolala lekára a síce som mala ísť až v piatok proste som sa tam natlačila. našťastie ma prezrel z von i dnu a všetko vyzerá byť ok. maličký tam tancoval, až sme sa s lekárom smiali že má dobrú náladičku, fakt bolo to nádherné. takže som očúrala aj papierik, zobrali mi krv, odmerali tlak a zapísali do tehu knižky. tiež stále cítim bolesti ale asi to tak má byť. maličký bol skoro na celú maternicu natiahnutý, tak verím tomu že len krásne rastie a tlačí mi do chrbta ... ale najprv som sa hanbila, že som takto stresovala ale niet nad to byť kľudná 🙂 ale ako prvorodička s čo to za sebou si to sama sebe schvaľujem ... len tie slzy v očiach pokaždom ... dúfam že to je tiež tehu syndróm ...

amanda683
6. sep 2011

o tyzden na odbery a po knizku 🙂 🙂 🙂 juhuuuuuuu 🙂 🙂 🙂 🙂 tesim moc 😉 😉 😉

darinkazv
6. sep 2011

@amanda683 juj, ja budem zajtra pýtať knižku :D :D :D

amanda683
6. sep 2011

@darinkazv pytat mozes 🙂 🙂 🙂 ja si pockam kym mi ju daju dobrovolne 😉

darinkazv
6. sep 2011

@amanda683 sestrička mi povedala, že niekedy zvykne dať dr. knižku v 8tt :D tak uvidíme. ja sa toho občianskeho neviem tak dočkať 🙂

vajanika27
6. sep 2011

@strihalka uvidim, co zajtra, hadam to bude v poriadku 🙂

maxara
6. sep 2011

Caveste kocky,
hlasim sa po poradni. Na gynde vsetko v pohode, babatko ma 3,71cm co zodpoveda 10+4, ale oficialny termin mi potvrdil 4.4. vraj podla prveho sona, lebo podla PM je to urcite blbost (co suhlasim) a podla tohoto druheho to vyzera tak, ze rodim velke deti 😀 lebo teda malo byt velke len 10+0 . Takze som spokofon.
Ale u obvodneho som pochodila tak, ze stale mam krv v moci (som dnes zahnojila ze moc v krvi 😅 ) a kedze gynekologicka pricina je vylucena, tak sa patra po inej, cize v pondelok idem na sono a dalsie testy ☹ Vraj nalacno, co ma pobavilo.. lebo to budem grcat hadam este aj tam 😢
Ale teda som viacej spokojna, ako nespokojna..

@takitak 😀 tak hej, kvoli bagete by som sa tiez nikam netrepala 😀

@strihalka no ja ten poplatok 20e ani nemusim platit, ale cakala by som strasne dlho v cakarni..takze mi to za to stoji. 😉 tak ale on nie je sukromnik

@boise mne dnes robil zospodu.. inak ty mas v pase zaujimavy udaj, ze Petrzalka okres Lucenec 😀 😀

katkarv
autor
6. sep 2011

@maxara pekne velky plodik 🙂 mas aj foto?

maxara
6. sep 2011

@katkarv mam 😵 ma krasnu hlavicku, rucicky, nozicky, telicko 😵 srdiecko, pohyby .. krasne babatko. A dostala som aj tehuknizku som sa zabudla pochvalit 🙂 😵

maxara
6. sep 2011

@katkarv v osiali som si ho dala do albumu 🙂

kukucka26
6. sep 2011

caute zienky bola som vcera na USG vsetko zatial OK mam prist 27 na odbery a prvu poradnu,inak pozeram ze viacere mate take babo doma male ako ja prosim ktore mi viete poradit ako ho mam odstavit od vecerneho prsnika je to strasne 😒 uz neviem co snim v kuse cica a nehorazne place ak mu nedam

takitak
6. sep 2011

@maxara tak super správy ... aj druhé bude dobré ...

boise
6. sep 2011

@maxara jo, mne sa to neda zmenit, nemam v pase uz tu moznost...a ani netusim kedy sa to tam zmenilo 🙄 ale tak co, aspon som jedinecna 😀

maxara
6. sep 2011

@takitak 😵 no dufam.. v pondelok som zvedava, na to sono obliciek, co mi povedia ☹ ale mala som anginu, takze vraj ta pliaga zvykne sadnut niekedy na oblicky a treba to preliecit.. serie ma to,lebo zrovna v tehu ma take nieco musi drapnut 😖 ☹

maxara
6. sep 2011

@boise jakze nie? normlane si to rozklikni a nastav si to.. urcite to ide 😉

strihalka
6. sep 2011

@boise ano ide to, nastaveni a hend prva kolonka a pak tam ze bydliste ci obec, aj me to jde nastavit

vacica59
6. sep 2011

keď ste boli na prvom sono vyšetrení (10tt) tak bol prítomný aj váš chlap?? bo moj ste isť a ja neviem či to nebude divnee?? hm??

maxara
6. sep 2011

@vacica59 moj bol (sice dnes nie, ale na prvom bol) aj pri prvom tehu aj teraz. A moj dr bol velmi ustretovy, hned ho zavolal k sebe a na sone mu ukazoval viac ako mne 😉 ale mm bol v soku, ze ako to hrozne vyzera, ta zena na koze. 😒 a ked mi brali krv, tak sa otacal a bledol 😀