Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@saxana123 ahojcek saxana123 ;o) no môže byť ale ešte neviem či to bude presne v TT... ešte neviem kde budem rodiť... ale možno ;o)
dnes som bola na ultrazvuku a videla som krásne batetko s bijúcim srdiečkom. Juj ako sa teším 🙂 🙂 🙂
@darinkazv 🙂 🙂 🙂 ved to je jasne,ani ja sa neviem dockat 😉 😉 😉 To uz je taky pocit,ze si naozaj tehotna,ze??? 😀 😀 😀 Ale ja ju nepytam,lebo aj tak mi ju neda skor,ako v 12tt,tak uz to ten tyzden nejako prezijem 😀 😀 😀 Ja skor nemozem spavat koli tomu pohlaviu........sa neviem dockat,ci sa mi splni sen,alebo budem revat do vankusa 😅 😅 😅 Ja tak straaaaasneeeee chcem dceru 😀 😀 😀 😀 😀
Ja idem na sono vo stvrtok, strasne sa tesim 😀 😀 😀 Asi este nedostanem knizku, ale neva, uz by som mala vidiet srdiecko
@anabelleee aj ja idem vo štvrtok.. aj po knižku 🙂
@amanda683 🙂 ja som to aj pri prvom vravela. že radšej dievčatko, ale aj z chlapčeka budem rada. a to sme vtedy vôbec druhé dieťatko neplánovali 🙂 viem, že je to väčšia túžba, keď má žena doma už jedného chlapca, ale nie je ani veľmi dobré sa úplne upínať na tú túžbu po dievčatku. zobrať to tak, že radšej by som dievčatko, ale aj zdravý chlapček bude pokladom 😉 u nás je naša princeznička jediné dievčatko z celej rodiny. môj brat má dvoch synov a mužov brat má 3 synov. 😉
@darinkazv Jasne ze nech je hlavne zdrave,ale ja by som tak rada nasrala svokru 😀 😀 😀 😀 Ta ma pripecene reci,ze to dievcatko nikdy nebude,lebo v ich rodine su len chlapci a ze co by ona s dievcatkom robila 😝 😝 😝 😝 No to len moja svokra moze vypotit taku debilinu 😲 😲 ako keby to malo byt jej dieta 🙄 By som sa strasne rada pozrela na jej padnutu sanku,keby to chcelo byt dievcatko 😀 😀 😀 😀
@amanda683 joj, také "dobré" svokry... 😠 ja som so svokrou žila v jednom dome 4roky a stačilo. tá celý život túžila po dcére. ale mala dvoch synov a mužov brat má troch synov. takže keď som ja bola tehotná, tak čakali ako supy. švagriná sa vyjadrila, že ak ja budem mať dievča, tak ju porazí. no a svokra sa po narodení do všetkého rýpala, pchala sa mi ku kúpaniu, jedeniu, proste všade. som jej už raz v hádke povedala, aby si uvedomila, že ona nie je jej mama!!! som naserkaná povedala, že ja nemôžem na to, že neporodila vytúženú dcéru, ale že na mojej si nič nebude vynahrádzať :D :D :D
@amanda683 joj, ja krásnu čistú pleť som mala, špicaté brucho. každý furt do mňa, že budem mať preto chlapčeka. ale ja som to tak nejak cítila, že to bude dievčatko. neviem ten pocit opísať. teraz mám zas pocit, že toto bude chlapček 🙂 :p zle mi obzvlášť nebolo. presne tak, ako teraz. vadia mi pachy. aj vtedy mi vadili. nemôžem jesť, musím sa donútiť, mám ťažobu na žalúdku, ale nezvraciam. a to som aj pri dcérke mala 🙂 ale tak sladkéééého som pojedla teda fakt veľa. a čuduj sa svete, pribrala som len 4kg za celé tehu a to dcérka pri narodení vážila 4020g, plus voda a placenta. takže deň po pôrode, keď som stúpila na váhu, tak som mala o 9kg menej, ako v deň pôrodu :D
@darinkazv presne 😠 😠 😠 😠 ako keby si opisovala moju cvekrusu 😀 😀 😀 😀 Ta ma troch synov a ked sa narodil maly,tak ona vsetko vedela a ja som bola pre nu len sprosta neskusena zaba,ktora nic nevie a vsetko ju treba naucit.Tak si vies predstavit,co som zazivala 😝 😝 😝 a vlastne zazivam do teraz.A keby to bolo dievcatko,isto by ju porazilo a mali by sme cela rodina pokoj 😀 😀 😀 😀
Kocky ako sa mate?
Ja sa zajtra chystam na krvne testy, ale bambuliatko este neuvidim... ☹ Prve sono mi naplanovali na 12tt... Ale buduci tyzden budeme na Slovensku, tak rozmyslam, ze skocim za svojim starym doktorom, nech mi urobi vsetky vysetrenia, co sa u nas robia a aj sono...
Myslite, ze bude vadit, ak budem mat ultrazvuk v 10tt a potom hned v 12tt??
Inak aj ja mam citak, ze to bude dievcatko. 🙂 Ale baba ci chalan hlavne nech je zdrave!!
@darinkazv ja som pravdepodobne 8 tt+6 / zajtra/,mne to vychádza aj podľa sona i podľa posled.m., uvidím, čo zajtra dr.povie......Bože môj , 4kg, si počas celého tehotenstva pribrala? Ja 18kg - ale ja som chudá i vysoká , a nikto mi neveril, že som až toľko nabrala , pleť som mala krásnu - bez 1 pupáčika, a vkuse som mohla jesť sladké. Tiež mi všetci vraveli, že to bude chlapec, ale mala som tušáka, že dievča - aj sa splnilo 🙂 🙂 🙂
Hneď po pôrode- /teraz sa budete diviť /som neschudla nič, a pri tom malá mala 3550g, a vzápätí mi tak strašne nohy opuchli, že som chodila bosá - naspäť som sa naliala s vodou - ale na 3 deň ako mi začalo pristupovať mlieko , už som začala chudnúť, a do pol roka som mala o 22kg menej 🙂

@maxara
@vacica59 na prvnim nie,a le na dlasi se uz chystame spoelcne