icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

strihalka
6. sep 2011

@maxara
@vacica59 na prvnim nie,a le na dlasi se uz chystame spoelcne

zuzka_krivankova
6. sep 2011

@saxana123 ahojcek saxana123 ;o) no môže byť ale ešte neviem či to bude presne v TT... ešte neviem kde budem rodiť... ale možno ;o)

slniecko137
6. sep 2011

dnes som bola na ultrazvuku a videla som krásne batetko s bijúcim srdiečkom. Juj ako sa teším 🙂 🙂 🙂

darinkazv
6. sep 2011

@vacica59 ahojky. ja som môjho brala so sebou na sono, až keď mi ho robili cez bruško. nie zo spodu. ako takéto veci už ozaj nemusí vidieť. mne je to nepríjemné. takže aj toto uvidí až keď budú cez bruško robiť. čo už mi vyjde vlastne až v 20tt 😉

amanda683
6. sep 2011

@darinkazv 🙂 🙂 🙂 ved to je jasne,ani ja sa neviem dockat 😉 😉 😉 To uz je taky pocit,ze si naozaj tehotna,ze??? 😀 😀 😀 Ale ja ju nepytam,lebo aj tak mi ju neda skor,ako v 12tt,tak uz to ten tyzden nejako prezijem 😀 😀 😀 Ja skor nemozem spavat koli tomu pohlaviu........sa neviem dockat,ci sa mi splni sen,alebo budem revat do vankusa 😅 😅 😅 Ja tak straaaaasneeeee chcem dceru 😀 😀 😀 😀 😀

anabelleee
6. sep 2011

Ja idem na sono vo stvrtok, strasne sa tesim 😀 😀 😀 Asi este nedostanem knizku, ale neva, uz by som mala vidiet srdiecko

darinkazv
6. sep 2011

@amanda683 tak ty to máš už len týždeň. ja 5 :D :D :D a nebuď sklamaná, keby to aj bol chlapček. tie bábätká to cítia. ja by som tiež radšej ešte chcela dcérku. ale tak aj z chlapčeka sa poteším 🙂

amanda683
6. sep 2011

@darinkazv to sa lahko povie,ked ty uz mas malu princeznu 😒 😒 😒 Ale aj ja chcem kupovat sponecky a saticky a gumicky a cesat dlhe vlasky 🙂

vacica59
6. sep 2011

@anabelleee aj ja idem vo štvrtok.. aj po knižku 🙂

darinkazv
6. sep 2011

@amanda683 🙂 ja som to aj pri prvom vravela. že radšej dievčatko, ale aj z chlapčeka budem rada. a to sme vtedy vôbec druhé dieťatko neplánovali 🙂 viem, že je to väčšia túžba, keď má žena doma už jedného chlapca, ale nie je ani veľmi dobré sa úplne upínať na tú túžbu po dievčatku. zobrať to tak, že radšej by som dievčatko, ale aj zdravý chlapček bude pokladom 😉 u nás je naša princeznička jediné dievčatko z celej rodiny. môj brat má dvoch synov a mužov brat má 3 synov. 😉

janka273
6. sep 2011

@maxara super, teším sa spolu s tebou, a aké veľké bábätko 🙂 🙂 🙂 , a Ninku si porodila ako?

janka273
6. sep 2011

@darinkazv cicuška nakoniec aj ja idem zajtra ku svojej gyn. - lebo vo štvrtok ona nemôže, už sa veľmi teším, dúfam, že všetko bude o.k. 🙂 🙂 🙂

darinkazv
6. sep 2011

@janka273 jej, tak super 🙂 sa teším na správičky 🙂 koľký tt predpokladáš, že si?

amanda683
6. sep 2011

@darinkazv Jasne ze nech je hlavne zdrave,ale ja by som tak rada nasrala svokru 😀 😀 😀 😀 Ta ma pripecene reci,ze to dievcatko nikdy nebude,lebo v ich rodine su len chlapci a ze co by ona s dievcatkom robila 😝 😝 😝 😝 No to len moja svokra moze vypotit taku debilinu 😲 😲 ako keby to malo byt jej dieta 🙄 By som sa strasne rada pozrela na jej padnutu sanku,keby to chcelo byt dievcatko 😀 😀 😀 😀

amanda683
6. sep 2011

@darinkazv a mala si aj nejake specificke priznaky,pri dievcatku???Ako chut na sladke,bolo ti obzvlast zle,alebo brucho v tvare melona??? 😉

darinkazv
6. sep 2011

@amanda683 joj, také "dobré" svokry... 😠 ja som so svokrou žila v jednom dome 4roky a stačilo. tá celý život túžila po dcére. ale mala dvoch synov a mužov brat má troch synov. takže keď som ja bola tehotná, tak čakali ako supy. švagriná sa vyjadrila, že ak ja budem mať dievča, tak ju porazí. no a svokra sa po narodení do všetkého rýpala, pchala sa mi ku kúpaniu, jedeniu, proste všade. som jej už raz v hádke povedala, aby si uvedomila, že ona nie je jej mama!!! som naserkaná povedala, že ja nemôžem na to, že neporodila vytúženú dcéru, ale že na mojej si nič nebude vynahrádzať :D :D :D

darinkazv
6. sep 2011

@amanda683 joj, ja krásnu čistú pleť som mala, špicaté brucho. každý furt do mňa, že budem mať preto chlapčeka. ale ja som to tak nejak cítila, že to bude dievčatko. neviem ten pocit opísať. teraz mám zas pocit, že toto bude chlapček 🙂 :p zle mi obzvlášť nebolo. presne tak, ako teraz. vadia mi pachy. aj vtedy mi vadili. nemôžem jesť, musím sa donútiť, mám ťažobu na žalúdku, ale nezvraciam. a to som aj pri dcérke mala 🙂 ale tak sladkéééého som pojedla teda fakt veľa. a čuduj sa svete, pribrala som len 4kg za celé tehu a to dcérka pri narodení vážila 4020g, plus voda a placenta. takže deň po pôrode, keď som stúpila na váhu, tak som mala o 9kg menej, ako v deň pôrodu :D

amanda683
6. sep 2011

@darinkazv presne 😠 😠 😠 😠 ako keby si opisovala moju cvekrusu 😀 😀 😀 😀 Ta ma troch synov a ked sa narodil maly,tak ona vsetko vedela a ja som bola pre nu len sprosta neskusena zaba,ktora nic nevie a vsetko ju treba naucit.Tak si vies predstavit,co som zazivala 😝 😝 😝 a vlastne zazivam do teraz.A keby to bolo dievcatko,isto by ju porazilo a mali by sme cela rodina pokoj 😀 😀 😀 😀

darinkazv
6. sep 2011

@amanda683 ja by som mala inú situáciu, keby prvé bol chlapec :D to by som bola mávala pokoj. lebo by to nebolo nič nové v rodine :D to len preto, že dievčatko, tak sa furt kol mojej riti motala :D

amanda683
6. sep 2011

@darinkazv ty brdo to vaaaazne 4kg????? 😲 😲 😲 😲 😲 to som este nepocula,ani nevidela 😲 😲 😲 😲 Neuveritelne 😅 😅 😅 😅 si stastna zena,ja som pri prvom pribrala 18 kg,tak som zvedava teraz 😀 😀 😀 😀

darinkazv
6. sep 2011

@amanda683 sa hovorí, že tučné ženy nepriberú toľko, čo chudé :D ale tak mala som kamošku, čo bola tučnejšia odo mňa a ešte pribrala 20kg :D a to som ešte celé tehu bola doma. nemala som nejaký extra pohyb. dúfam, že aj teraz priberem tak do 5kg 🙂 zatiaľ mám o1kg menej 🙂

strihalka
6. sep 2011

@amanda683 jupiiiiiii, dle @darinkazv budem mat devacatko 🙂)jupiiii

beronsche
6. sep 2011

Kocky ako sa mate?
Ja sa zajtra chystam na krvne testy, ale bambuliatko este neuvidim... ☹ Prve sono mi naplanovali na 12tt... Ale buduci tyzden budeme na Slovensku, tak rozmyslam, ze skocim za svojim starym doktorom, nech mi urobi vsetky vysetrenia, co sa u nas robia a aj sono...
Myslite, ze bude vadit, ak budem mat ultrazvuk v 10tt a potom hned v 12tt??

Inak aj ja mam citak, ze to bude dievcatko. 🙂 Ale baba ci chalan hlavne nech je zdrave!!

darinkazv
6. sep 2011

@strihalka 😀 😉

amanda683
6. sep 2011

@strihalka no podla toho co napisala,by som aj mala mat dievcatko 😀 😀 😀 Ale ked si to porovnam s mojim prvym tehu,nechcem sa tesit do predu 🙄 🙄 🙄 lebo budem ronit krokodilie slzy 😒 😒 😒 😒

janka273
6. sep 2011

@darinkazv ja som pravdepodobne 8 tt+6 / zajtra/,mne to vychádza aj podľa sona i podľa posled.m., uvidím, čo zajtra dr.povie......Bože môj , 4kg, si počas celého tehotenstva pribrala? Ja 18kg - ale ja som chudá i vysoká , a nikto mi neveril, že som až toľko nabrala , pleť som mala krásnu - bez 1 pupáčika, a vkuse som mohla jesť sladké. Tiež mi všetci vraveli, že to bude chlapec, ale mala som tušáka, že dievča - aj sa splnilo 🙂 🙂 🙂
Hneď po pôrode- /teraz sa budete diviť /som neschudla nič, a pri tom malá mala 3550g, a vzápätí mi tak strašne nohy opuchli, že som chodila bosá - naspäť som sa naliala s vodou - ale na 3 deň ako mi začalo pristupovať mlieko , už som začala chudnúť, a do pol roka som mala o 22kg menej 🙂

darinkazv
6. sep 2011

@beronsche ja si myslím, že to nevadí tie soná. však mne teraz zo začiatku každý týždeň robili :D

beronsche
6. sep 2011

@darinkazv 5kg celkovo? waw tak to mne nehrozi..... Ja uz mam plus 2kg teraz... 😀

amanda683
6. sep 2011

@beronsche no citak mam aj ja 🙂 Alebo uz vlastne neviem,ci je to citak alebo moja silna tuzba,aby to tak bolo 😉

beronsche
6. sep 2011

@amanda683 no presne, tiez sme sa o tom s manzelom bavili, ci to nie je viac tuzba, ako citak... 😅