Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@nelicefo Velmi ma to mrzi...☹ aj tak ostavas nasa. Co sa tak narychlo zomlelo??? Nepamatam sa ze by si spominala nejake tazkosti. Velmi ti drzim palce aby vam co najskor poslalo dalsi pokladik. Posielam objatie.☹
@darinkazv ja mam 28 dnovy. takze mi to asi sedi. uvidime, co povie dokina. ja som bola s tamarkou na rizikovom vlastne od zaciatku, ako som to zistila. cca v 6-8tt som bola v nemocke 2tt, lebo som spinila hnede. narodila sa o 5tt skor, museli ju resuscitovat, vytlacali mi ju a tak, takze tazke, ale nastastie vsetko v poriadku. a pred nou bolo 2x MA, ale az v 18tt. takze preto ten strach. mam zazite toho vela.
@darinkazv Ahoj cicuška, ja som si dnes u dr.dobre posedela, ale nabudúce ma už objednala na presnú hodinu - do poradne medzi tehotné, bábätko krásne rastie , má už 2,319cm, - podľa sona som v 9.tt, podľa posl.m som v 8tt+6, dátum pôrodu mám zatiaľ stanovený na 14.4., zostávam naďalej na Pn / ja som chcela ísť do práce - ale nedovolili mi/, pretože sa mi ten hematóm / či zanikajúce dvojča ešte nevstrebalo. Zobrali mi aj stery z krčka + vyšetrenie. Naďalej užívam duphaston, na kontrolu idem 19.9. 🙂 🙂 🙂
@rene82 aj ja mám doma Tamarku, zajtra oslávi 4 roky 🙂 🙂 🙂
@nelicefo to mi je veľmi ľúto cicuška moja ☹ ☹ ☹
@maxara konečne som si kúpila sódu, dnes urobím cikací 😀 pokus
Ahojte dievcata 🙂
Tak sa k vam aprilovkam hlasim aj ja. Termin mame zatial 20.4 🙂
medzi cim najdem ten angel sound v brendone? neda sa mi to vyhladat
@janka273 jej, tak vy ste už pekne veľkí 🙂 🙂 🙂 super 😉 ja som aj bola na čas objednaná, aj tak som šla až hodinu neskôr na rad. takže tak je to u našej dr. 😝 len si doma pekne oddýchni. práca neutečie 😉 mňa dnes dr. ani len nepozrela, tak mi to bolo divné. ale tak čo už. duphaston aj ja musím ďalej brať 😝 a kontrola 21.9. tiež som ešte na PN. asi ešte do konca septembra.
inak na výsledku zo sona som mala napísané, že drobný folikul pri pravom vaječníku či ako to tam bolo. čo to môže znamenať. dr. mi na to nič nepovedala
@darinkazv doma si tak veľmi neoddýchnem, keďže Tamarka je malá divožienka 😉 , ale posedkávam 🙂 , do roboty som chcela ísť - už mi je dlho, ale samozrejme prednosť má bábätko 🙂 .
Ten drobný folikul - to neviem vôbec, ale keď ti k tomu nič nepovedala, tak to asi nie je 😉 nič hrozné.
A na tú veľkosť bábätka a týždeň tehotnosti - ti dáko vysvetlila?
@darinkazv mne to ráta dr.takto, poviem dátum posled men.t.j.7.7.a od toho mi počíta v akom týždni som, takže zajtra je presne 9tt+0, inak musíš byť viac ako v 5 týždni, keď bábätko má 7mm, moje malo v 7 týždni 9, 6mm, takže budeš niečo okolo siedmeho t.t.
Alebo ti to ona ráta od otehotnenia- potom by to sedelo že si v 5tt, a od posled.m v 7tt.
Teraz som šúpala cesnak - fúúúúúúúúúúj je mi z toho strašne zleeeeeeeeeee, inak mi voní....celú noc ma napína na vracanie a od ráno do 12hod mi nie je nič, ja to mám dáko prehodené 😖 😖 😖 😖
@janka273 tak ja som mala poslednú ms 9.7. cyklus mám ale 35 dňový. tak ráta to určite od otehotnenia týmto systémom. ale ja som to chcela vedieť konečne presne a nie takto. strihalka mám mimčo menšie, len 4,5mm a dr. jej určila 7tt+6. tak sa v tých lekároch človek ťažko vyzná. pri tehu s dcérkou mi bývalá dr. jasne povedala, v koľkom tt a dní som a bolo. hneď aj predpokladaný dátum pôrodu mi povedala. ten sa o týždeň posunul po sone v 12tt. ale to sa dalo čakať pri mojom cykle 🙂
@darinkazv http://www.pregnology.com/due-date.php skús túto kalkulačku je super 🙂
@aninka666 ale co by si sa miesala, na to predsa diskusia je... 😉 Ano, mas pravdu, na ultrazvuku moze byt srdiecko vidiet, aj pocut. Kocky sa ale bavili o pouziti Angel Sound a ja som sa dnes na kontrole pytala, ci by bolo srdiecko pocut cez Doppler a na to je vraj este priskoro. 🙂
Myslim, ze Angel Sound je urceny od 12tt...
AHooj ako sa mate ja som šťastna počula som mojho drobčeka je tam a tak som sa bala srdiečko bilo aho zvoN 🙂 podla MS som 9tt a podla ultrazvuku 8+5 🙂 juuj tak sa tešíím som tomu nemohla veriť 🙂
@anglicko79 ja cvicim zumbu, a nie je mi tak zle od zaludka
@darinkazv máš pravdu v dr.sa človek niekedy nevyzná ☹ , ale mohla ti aspoň povedať v ktorom si tt., ale pravdepodobne si v tom 7tt., tak by ti ten termín vychádzal okolo 21.4. alebo neskôr, ....tiež mi nejdú do hlavy tie veľ.bábätiek....tebe povie dr. že si v 5tt a bábätko má 7mm
strihalke 7+6 a bábätko má 4,5mm
moje malo v 7 týždni bábätko 9,6mm / inak mojej dr.to hneď na tom sone vyhodí v ktorom som tt.ako bábätko odmeria/, ja neviem, neboj, ešte vydržať 2 týždne a isto ti už dr.povie v ktorom si tt., aj knižku dá 🙂 🙂 🙂
Jinak ja mam oblibenou ted tuto stranku...kazdy den se pipisek menia je to krasne videt 🙂 http://babystrology.com/tickers/

@rene82 PM som mala 9.7. 😉 len môj cyklus nie je 28, ale 35. a ešte to vyzerá, že ovula bola o 3 dni posunutá. 🙂 ja som tiež raz už o bábo prišla. ale to bolo 4tt+4dni. tak teraz som už o niečo ďalej. ale verím, že to dopadne dobre a koncom apríla, začiatkom mája už budem mať svoj druhý uzlíček v náručí 😉
podľa toho linku s PM by som teraz bola v 8tt+4. no tieto tabuľky rátajú s 28 dňovým cyklom 🙂