Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@strihalka som si to dala a je to super :D
sóda -pokus urobený, výsledok : trošku to penilo / ale neboli to žiadne bublinky, ale také jemné šumenie 🙂
inak sa Vám musím pochváliť .. aj ja už mám tehu knižku.. aj kráááásnu fotku drobčeka.. aj sestrička ju pochválila ... tak sa veľmi teším.. už len aby prešlo rýchlo to rizikové obdobie ...zatiaľ žiadne problémy 😉 som 9tt + 3 .. srdiečko krásne bije ...a drobček meria 2,60 cm 😀
@beronsche To myslis vazne tuna v angl.to je tak na samovrazdu ak byvas v londyne.........to ta obdivujem ....Ja na bycikli odchovana ale tuna ani bycikel nemam lebo to nebudem riskovat..
@anabelleee Mnnnn nad tym som uvazovala lebo pred tym som cvicila len ma pichalo v boku na posledy tak uz som sa naplasila ze radsej nebudem nic prehanat...Vies prve tehotenstvo vsetko sa my zda nebezpecne 😀
Baby ste tu nejaká, ktorá nemáte už žiadne tehu príznaky alebo ste ani žiadne nemala?ale fakt žiadne...mne pred týždňom odišlo aj málo to čo som mala ostala mi zápcha a slabulinké bolesti pŕs, ale od včera nemám ani zápchu a konečne po dvoch mesiacoch sa viem vyspať na bruchu...
@katkarv ako ja som len rada, že mi nič nie je len sa mi to zdá nejako skoro...ale tak tehu som takto dlho ešte nikdy nebola tak neviem...u mňa strach ostáva samozrejme ten sa nestratí ani po narodení bábätka, ale nejaká som kľudnejšia po tom UZV 🙂 a ten hematóm ešte máš?lebo ja ešte trošilinku, ale krásne sa vstrebáva a to som nič nebrala klop, klop, klop 🙂 a máš pravdu naše barančiatka to zvládnu 😀 ja som tiež rohatá len o mesiac neskôr a zvládla som to (som jedináčik z maminho piateho tehotenstva)
Dobre ranko.
ja som vcera skoro odpadla, ked som si tu precitala, co sa stalo ☹ babyyy je mi to strasne luto.. 😢 ja doteraz slzim, vcera bol zrejme nejaky strasny den.. aj to lietadlo do toho.. no proste som nebola schopna ani napisat nieco..
My sme vcera stretkovali, boli sme 4, decka sa super zahrali, vyjasili, pekne nam pospali vecer 😵 Mne teraz krasula spi, ale uz sa coskoro zobudi. Idem ju objednat k ocnej, lebo zacalo jej dost zabiehat ocko ☹ ale snad sa to upravi nejako..
Ja som dnes extra precitlivela, asi z tych vsetkych vcerajsich smutnych sprav ☹ Musim ist nieco uvarit, ale zle mi je uz pri pomysleni.. A ani neviem, co by som chcela jest 😒 poradte nieco
@katkarv veru kati, to uz co by bolo, aby to barancek nezvladol.. 🙂

@strihalka tak to potom budú porovnávačky to ani nehovorím 😉 , a ešte keď pôjdeme na tie testy - inak toho sa obávam ☹