Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@extrate no aj moja podobne, stale mi chytá ruku, podarilo sa jej aj kychnúť a kaša išla cez nos 😉
Ahojte aprilovky, daaaavno som tu nebola. Nas Matko ma uz vyse 5 mesiacikov, rychlo to letiii! My od soboty papkame zeleninku, zatial sme vyskusali mrkvicku a zemiacik, ale ten velmi nechutil... Zajtra planujem dat nieco ine, mozno brokolicu?? Inak stale kojime a kojime... Vidim ze vy mate vsetky dievcatka, juj ;) rozmyslam o kurze baby-plavanua, chodite niekto?
@barbora84 brokolicu sme vyskúšali dnes a mala veľký úspech! tak odporúčam 🙂 doteraz zo všetkého zjedla 2 lyžičky a brokoličku až 5. uvarila som vo vode a rozmačkala. je to chutnejšie jak zemiak asi. No a kojím asi 100 krát za deň a 50 krát za noc 😀 proste už to nerátam, ani nepozerám na hodiny, každú chvíľu si pýta je to tak posledný týždeň tak asi ma momentálne viac potrebuje.
na plávanie chodíme už 8 týždňov, našej Viki sa to veeeeľmi páči. už sa aj potápa. aj ostatné bábätká v skupine sú spokojné.
@extrate Aj ja som chcela ísť s mojou plávať, no len u nás to stojí 135 e. Zdá sa mi to moc a vo vode sme posledných pár hodín.....tak chodime na kryté kúpalisko 🙂 🙂 🙂
my sme tiez uz skusili ryzovu kasicku. chceme vyskusat uz aj zemiacik a mrkvicku. inak sa kojime. no tiez uz hrozne po nas pozera ked papame a otvara ustocka. kasicka jej veeeelmi chutila a neskutocne sa tesila z toho 🙂
plavanie aj my planujeme asi od siesteho mesiaca. to uz bude aj chladnejsie, tak budeme mat aspon program 🙂
Ahoj maminky, tak a teplotujeme ☹ Včera večer 38 a dnes ráno už len 37,6 nič strašné, ale nemám z toho radosť....
Synator bol minulý týždeň chorý, boli sme aj na kožnom, vysypal sa a tiež to začalo teplotou, tak som zvedavá ako sa to vyvinie, ale aj ďasienka ma také citlivé, navreté a je nervózna ☹ tak uvidíme...
@majuskapal to budu veru asi zubky 🙂
@leonna joj budú.....no už tretiu noc sme nespali,nervózna je, cez deň ako tak horšie v noci....
@majuskapal my sme nespali uz dve noci....teplotu nemame. len je mrzuta a stale sa budi :(
@leonna stále tie zúbky trapia 😢
A teraz je k tomu aj trocha nachladená, soplíky, tak odsávame...a nosíme sa, v klokanke skoro celýdeň, akurát na prechadzke je v kočiari. A keď ma nevidí, stači že zaidem za roh, hneď spustí taký nárek ako keby som ju nechala samu navždy....moja cicuška 🙂
@majuskapal Nech ste cim skor zdravy 🙂
Holky ako casto davate prikrmi? Ja som zacala na obed zeleninku a vecer kasicky.....Ako ste na tom vy?
@leonna no my mame kašu na raňajky, zeleninku poobede....
V sobotu som začala malu učiť spať v postielke, dnes v noci prvé výsledky 🙂 🙂 🙂 , len raz sme dojčili, ale zato vstávame o 6, len cez deň sa nám nedarí vytvoriť režim, furt spí inak, ale v postielke. HURAA
@renca99 ja robim napr. ryzovu. uvarim ryzu a potom ju s trochou prevarenej vody alebo s mojim mlieckom rozmixujem. alebo tiez z kukuricnej muky. necham zovriet vodu, nasypem trosku kuk.muky a varim na kasicku...no a obcas dame aj instantnu kasu co je od 4 mesiacov. tu nam dala nasa pediatricka 🙂
@leonna ano, ale uz asi dva mesiace UM. mala od narodenia prespi celu noc, takze ani s prikrmami sa zatial nic nezmenilo. asi pred mesiacom som jej dala navecer kasicku, ale mala som pocit , ze to bolo na nu skoro-myslim , ze ju z nej bolelo brusko...takze teraz po case skusame skor cez den a mensie davky- napr, tie s ovocim
ahoj dievčatá... ja malej davam na obed zeleninku večer jej davam instantnu kašu... neviem doteraz vzdy spala pekne a budila sa iba raz aj to nadranom.. treraz aj 2-3 krat a je taka nervozna... neviem ci to bude zubami lebo cez den je v pho..
@leonna aj moja Ela sa zacala posledny mesiac v noci budit s hladom, takze cca o polnoci este dostane papat - kedze mam mliecko rychlo pripravene tak sa ani nestihne zobudit a papa v spanku takze ziadna drama a spinka dalej. tiez jej chcem na vecer davat nejaku kasicku aby spinkala lepsie.
Ahoj maminky, mojej slečne zachutilo všetko husté 🙂 niekedy cez deň odmieta prstník a pritom je hladná, keď spapa nejaku kašičku alebo výživu alebo zeleninku, tak je spokojna. Zúbky, to je nekonečný príbeh....zatiaľ žiadne len veľa slín.....
Očkovanie sme zvládli na výbornu, aj pred mesiacom sme dali zaočkovať proti rota vírusom, pre istotu 🙂 🙂 🙂 A stále ju mám v náručí, keď ma nevidí strašne začne plakať.... no neviem dokedy to tak pôjde 😉
Ahoj dievčatá, tie naše ratolesti zaberajú všetok čas 😉
Tak, a naše dojčenie sa skončilo, ale nevadí, prespí už skoro celú noc, zobudí sa len raz vypije mliečko a spinká.... Momentálne máme nátchu, kašleme.....všetci celá rodinka, syn bral aj ATB, tak dúfam, že malá ma dobrú imunitu a neprerastie to.... Šikovná je, sama sedí, plazí sa ale iba do zadu, zapáčila sa jej poloha na štiroch a v chodaku sa dostane všade, kde chce....myslela som, že túto pomôcku nebudeme potrebovať, ale kedže syn je prvák a potrebuje tiež veľa času s učením, tak som názor zmenila. Veľmi sa jej to páči 🙂 a za mnou behá všade a niekedy sa jej podarí aj slovičko mam.... skoro ako mama 🙂 🙂 🙂 Robí nám radosť.

@elvo moja už vyskúšala mrkvu, patizón, tekvicu, jablko. zatial je toho viac na tvári ako v ústach lebo to chce jesť sama. 😉