Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
aj mne káva prestala chutiť - už týždeň nepijem. Ale ráno si dám asi za špic lyžičky kávy do mlieka...cukor nedávam, lebo zo všetkého sladkého je mi zle.
kávičkárka som, ale teraz to odmedzujem, tak 2 slabučké mliekové týždenne. Zle od žalúdka mi stále nie je, ale začínam byť dosť unavená cez deň. K lekárovi idem prvýkrát o týždeň v pondelok. Som zvedavá. A mimochodom, pribrala som už skoro 3 kg odo dňa, keď som zistila, že som tehotná, pričom stravu som nezmenila, jem veľa zeleniny a tak, no nechápem 😒 😒
@atreyu a co ti z tym hematomom urobili?Ja spinim od vcera na hnedo a dnes aj kvapka cerstvej krvi,pobolieva ma brucho.Dnes mi 6ty den meska ms,vcera som robila test 10jednotkovy ale este stale to niesu kolajnicky,tehu ciarka je svetlejsia aj ked oproti predoslej kus stmavla,bojim sa ze sa tu medzi vami dlho neohrejem ☹
@katkarv Katka, aj som pri malej špinila a tiež som mala i krv, nasadili mi dufaston - ši ako sa to volá, brala som to do 12 týždňa a malú som krásne donosila , teda aj 9 dní prenášala 🙂, neboj sa ty nič, len buď pokojná, zbytočne sa nestresuj, ...ja by som šla byť tebou ku gyn. a uvidíš, čo ti povie 🙂 Držkaj sa 🙂
Presne - aj ja som to mala len ráno, dr. mi vtedy povedala, že tam mám dáku zrazeninu, ale mne ten duphaston pomohol, a 3 x za deň som brala magnézium, a askorutin - je tiež na zastavenie krvácania, či si to iba myslím,...neboj, bábätko bude v poriadku, malá sa narodila úplne zdravé miminko, radšej choď na tú pohotovosť, bude tam iný dr,a uvidíš , čo ti on povie 🙂, budem na teba celý deň myslieť 🙂uvidíš, všetko bude dobré 🙂
🙂 🙂 🙂 😵 😵 😵
@atreyu k tej kave, ja som v prvom tehu pila jednu denne cele tehu (a tak som sa aj v tom case docitala ze 1 denne je ok), pricom predtym 2 a v pohode...teraz uz sice nepijem, lebo som prestala ked som kojila a uz som si odvykla, ale ked by ti to malo chybat, tak to si podla mna kludne daj...
@ivanula tak ako dopadlo sono? u mna fajn, srdiecko bije, trosku mi posunula doktorka termin na 6.4. a inak ok, zajtra este na krv a potom kontrola az o mesiac...🙂 tak sa tesim 🙂
@katkarv ahoj tak lekár mi predpísal duphaston, ale ja ho neberiem...ja som špinila (tmavo hnedý výtok bez kvapky krvy) len jeden deň a prestalo to...snažím sa byť v kľude, nesexujeme tak ak ma bábo pri nás ostať ostane ak nie tak odíde či s liekmi či bez..ale ja verím, že je zdravé a silné 😵
Ahojte aj ja sa pridávam.Zatial mám termín na koniec marca,ale asi to tiež vyjde na apríl :D
ahojte
ako si nastavujte aby Vám písalo v ktorom ste tt ??? ďakujem za odpoveď.
@marcela1992 ak máš dnes meniny podľa nicku tak všetko najlepšie 🙂
@katkarv ďakujem, ale sorry aj som taká vymetená v tieto dni, že ja to v tom profile nevidím. fakt už nad tým maturujem. ja to tam asi nemám. no môj jedniný prejav tehu asi bude že blbnem neskutočne, zabúdam na všetko a nič neviem ... hádam sa všetky tie moje vedomosti teraz transportujú do mozočka môjho mimča 😀 lebo ak nie, tak neviem
aháááááááá už som to rozklikla !!!!! blbec som fakt strašný. ´dakujem
och pri prvom som kavu od zaciatku nemohla ani citit ... teraz je to v pohode
@takitak dakujem velmi pekne 🙂
ahojte, zatiaľ mám tehotenstvo potvrdené dvomi testíkmi a krvou. Na ultrazvuk mám prísť o tri týždne. Podľa tehotenskej kalkulačky mi vychádza termín 19.4. Teším sa že som tu s vami a dúfam že tu do toho apríla vydržíme všetky 🙂

@strihalka moja to už není duch, ale čiarka 🙂 gratulujem....ináč ja som špinila na 12 DPO celý deň do hneda a našli mi hematóm 😔 ...