icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

darinkazv
15. aug 2011

ahojte, tak ak pôjde všetko, ako má, tak onedlho sa k vám pridám aj ja 😉 ak môžem 😝
tehu potvrdená 4 testami, na sone vidno len zväčšenú maternicu a žlté teliesko 14mm. že ranné štádium tehu 🙂 na krv asi pôjdem v stredu 🙂

lucinka1104
15. aug 2011

@atreyu je to ok dve kavy denne môžeš

lucinka1104
15. aug 2011

@darinkazv tak snad ti to vynde možno sa aj ja pridám ale som len 8DPO takže uvidíme

lucinka1104
15. aug 2011

@janka273 ascorutin je proti krvacaniu určite sa môže ja som ho brala celé tehu u lukáška

urma
15. aug 2011

ja zatial silno odolavam utekat k Dr., aby som to vybavila na jeden raz aj so sonom. Chcem ist najskorej 6. tyzden, aby tam daco bolo aj vidiet 🙂 Aj ked som to tu citala, ze najrizikovejsi je 8. 9. tyden, tak mam este vacsiu dilemu, ci mam vobec ist. Len ako to vydrziiim dovtedy, to neviem 😅 Najradsej by som si robila kazdy den test, ci to embryo stale mam. Ale zatial len jedno dvojbalenie Woman secret padlo za vlast. Ale este aspn daku inu znacku by som mala vyskusat, nie? heh
Babenky drzte sa.

saxana123
15. aug 2011

Aj ja! Aj ja! Aj ja! Aj ja! Aj ja som aprílovka! 🙂
Kočky, tie čo máte potvrdené od lekára- kedy ste mali poslednú MS? Ja plánujem ísť vo štvrtok dokimu, bude to posledný deň 5ho týždňa, tak reku či tam niečo uvidí. Uvítam váš názor 😀

saxana123
15. aug 2011

@slniecko137 mne podľa tehu kalkulačky vychádza 20.4. 😀 som ti v pätách 😀

darinkazv
15. aug 2011

@lucinka1104 ja už mám 4 testy pozitívne. ovu bola 30teho. na sone ale vidno zatiaľ len zväčšenú maternicu a prítomné žlté teliesko 14mm. takže o 2tt ma čaká ďalšie sono, kde by malo byť ževraj bábenko už so srdiečkom 🙂

katkarv
autor
15. aug 2011

@saxana123 ja som mala poslednu ms 12.7. uz by mal vidiet dutinku,srdiecko bolo vidno v predoslom tehu 7plus3 cize 8tt 🙂

janka273
15. aug 2011

@lucinka1104 ale na letáku je napísané, že tehotné nemôžu, a viem, že veľa báb ho 🙂 v tehotenstve berie

lucinka1104
15. aug 2011

@darinkazv gratulujééééééém teším sa s tebou

lucinka1104
15. aug 2011

@janka273 keby si vedela čo všetko napchali do mna aj Novalgin ked som mala staršné bolesti po serkláži-zašívaní krčka......

saxana123
15. aug 2011

@katkarv Tak ja som potom 3 dni po tebe, ja som mala 15ho 😵 Takže myslíš že by už niečo mohol vidieť? Viem že na srdiečko je koniec 5tt ešte skoro ale tak nejaké zmeny hádam by mohol zaznamenať,nie?

lucinka1104
15. aug 2011

@saxana123 stačí o týžden aj dva keby si vydržala ale pri prvých dvoch som aj aj letela hned ak by to vyšlo etraz tak pôjdem až v 8 tt

janka273
15. aug 2011

@saxana123 ja idem k dr. v stredu, a poslednú ms som mala 7.7., a vo štvrtok by mal byť posledný deň 5 týždňa 🙂

darinkazv
15. aug 2011

@katkarv a aký máš cyklus? lebo ja som mala ms 9.7. a cyklus 35 a ešte tam nebolo vidno. len to, čo som už písala vyššie 😉

slniecko137
15. aug 2011

@saxana123 supeeer, teším sa že nas je tu toľko... a gratulujeeeem 🙂

katkarv
autor
15. aug 2011

@saxana123 mas cas na usg,skor na krv by som sla ci hcg dobre stupa,ale na usg uvidi mozno malu dutinku.

darinkazv
15. aug 2011

@janka273 ja sa každej vypytujem, že aký má cyklus. 😀 ale tak kvôli tomu, že ja som mala 9.7. a ešte mi nebolo vidieť na sone. že ešte nie som asi ani v 5tt.

katkarv
autor
15. aug 2011

@darinkazv ja mam 28dnovy,ja sa este nechystam az v 10tt

darinkazv
15. aug 2011

@katkarv ja musím čím skôr kvôli práci, aby ma preradili. preto som sa tak skoro k dr. vybrala. pri prvej dcérke som šla až v 7tt + 4 k dr. len moja dokina mi nevzala krv, ale sono robila. hoc podľa poslednej ms a môjho cyklu jej muselo dopnúť, že to musí byť nízke štádium tehu 😒

katkarv
autor
15. aug 2011

@darinkazv tak to je ine,jasne treba ist 🙂

janka273
15. aug 2011

@darinkazv 🙂 🙂 🙂 ja mám cyklus 28-30, ale dr.mi kázala prísť, pretože potom má 2 týždne dovolenku 🙂 , a min. mesiac som mala krátku ms - takže je možné, že som aj dlhšie tehotná 🙂 a taktiež v práci to potrbujem povedať - či dať písomné oznámenie

saxana123
15. aug 2011

@katkarv mne doktor povedal že mám prísť keď bude meškať 10 dní a to je v sobotu, v piatok bude veľa báb, takže chcem vo štvrtok

urma
15. aug 2011

Ja tento mesiac vynimocne neviem, kedy presne bola ovulacia 😀 lebo som si nemerala vobec BT a ani hlien ma moc netrapil, sexovali sme cely tyzden. Merala som,az ked mala prist mrcha, aby som ju "vyvratila". Inak 20. zaznamovy harok to mam 😝
A to by sme teraz nemali mat sexik? Alebo to len preto, ze mate slabsi vytok/krvacanie? Ja som mojeho presviedcala, ze urcite sa nemusi strachovat, ze ked budeme v ocakavani, nebude to....

lucinka1104
15. aug 2011

@urma ak nie su ťažkosti tak môžetze kľudne nemá sa čo stať

ivanula
15. aug 2011

@ancovicka30 aj nam bije srdiecko ako zvon, moooc sa vytesujem. Krv mi zobrali a navsteva o mesiac. Termin mi ani nehovorila, to ze to ma byt 4.4. mi vypocital internet, ale velkostne sedi, tak uvidime. Mozno to bude 1. aprila 🙂

saxana123
15. aug 2011

@ivanula Ivi prosím ťa a kedy si bola u doktora na srdiečko? koľko ti meškali?

ancovicka30
15. aug 2011

@ivanula tak super, ja mam ten termin len z usg podla velkosti, lebo u mna sa podla MS neda, lebo som poslednu MS mala pred vyse 2 rokmi 😉 som kojila maleho a MS nikde a zda sa, ze hned ako som odstavila som aj otehotnela...😉

ancovicka30
15. aug 2011

@saxana123 u mna sa to teda podla MS povedat neda, ale ja som bola prvy raz na USG teraz ked to spatne odpocitam niekedy okolo 4tt a to tam este nevidel nic co by jednoznacne potvrdilo tehu, potom o tyzden tam bol ten vacok, ale srdiecko este nebolo vidiet a teraz co vychadza 6+3 bolo aj srdiecko...