icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

atreyu
15. aug 2011

@strihalka moja to už není duch, ale čiarka 🙂 gratulujem....ináč ja som špinila na 12 DPO celý deň do hneda a našli mi hematóm 😔 ...

certica22
15. aug 2011

@atreyu ahooj ja som bola..aj 3 krat denne som pila..a teraz velmi emusim...ked vypijem jednu za 2 dni je vela... nechuti mi taku divnu chut ma :D

atreyu
15. aug 2011

@certica22 mne chutí stále 😀 ja si doprajem jednu ráno aby som nemala nízky tlak a nedostala som migrénu len neviem či to je ok 😕

certica22
15. aug 2011

@atreyu ttak vsade sa piše že by si nemala..ale podla mna taka slabšia by nemala uškodiť.....a vieš ked si na nu zvyknuta a chuti 🙂

atreyu
15. aug 2011

@certica22 no uvidím, včera som si prvý krát nedala a dnes tiež ešte nie...tak ak prežijem ďalšie dni bude dobré 🙂

certica22
15. aug 2011

@atreyu tak držim palce aby si to zvládla aj bez kávy 🙂

janka273
15. aug 2011

aj mne káva prestala chutiť - už týždeň nepijem. Ale ráno si dám asi za špic lyžičky kávy do mlieka...cukor nedávam, lebo zo všetkého sladkého je mi zle.

katkarv
autor
15. aug 2011

@janka273 presne,ja nemam chut na sladke vobec ani na zmrzlinu.

ava11
15. aug 2011

kávičkárka som, ale teraz to odmedzujem, tak 2 slabučké mliekové týždenne. Zle od žalúdka mi stále nie je, ale začínam byť dosť unavená cez deň. K lekárovi idem prvýkrát o týždeň v pondelok. Som zvedavá. A mimochodom, pribrala som už skoro 3 kg odo dňa, keď som zistila, že som tehotná, pričom stravu som nezmenila, jem veľa zeleniny a tak, no nechápem 😒 😒

katkarv
autor
15. aug 2011

@atreyu a co ti z tym hematomom urobili?Ja spinim od vcera na hnedo a dnes aj kvapka cerstvej krvi,pobolieva ma brucho.Dnes mi 6ty den meska ms,vcera som robila test 10jednotkovy ale este stale to niesu kolajnicky,tehu ciarka je svetlejsia aj ked oproti predoslej kus stmavla,bojim sa ze sa tu medzi vami dlho neohrejem ☹

janka273
15. aug 2011

@katkarv Kati ani ja na zmrzku a tú som mohla na kilá, a teraz ani koláč, ani cukríky - pri malej, keď som bola tehotná, tak som pchala do seba iba sladkosti, a zmrzky 10 kopčekov naraz, a teraz, ani cítiť....ale slané, mäso, zeleninu, ovocie - to mi chutí, a najviac mäso 🙂

janka273
15. aug 2011

@katkarv Katka, aj som pri malej špinila a tiež som mala i krv, nasadili mi dufaston - ši ako sa to volá, brala som to do 12 týždňa a malú som krásne donosila , teda aj 9 dní prenášala 🙂, neboj sa ty nič, len buď pokojná, zbytočne sa nestresuj, ...ja by som šla byť tebou ku gyn. a uvidíš, čo ti povie 🙂 Držkaj sa 🙂

katkarv
autor
15. aug 2011

@janka273 nepamatam ako mi bolo pri synovy ale viem ze som kazdy den sadla do fotelky a zjedla na posadenie flasu zavaranych hub 🙂

katkarv
autor
15. aug 2011

@janka273 on ma dovolenku,mozno skocim na pohotovost.Ale je to skor taka ranna zalezitost aj vcera aj dnes rano potom uz nic.Duphaston mam aj doma 3krabicky z predoslych tehu.Som na vazkach ci ho zobrat,nech sa neudrzuje co ma odist ked nieco nie je v poriadku ☹

janka273
15. aug 2011

Presne - aj ja som to mala len ráno, dr. mi vtedy povedala, že tam mám dáku zrazeninu, ale mne ten duphaston pomohol, a 3 x za deň som brala magnézium, a askorutin - je tiež na zastavenie krvácania, či si to iba myslím,...neboj, bábätko bude v poriadku, malá sa narodila úplne zdravé miminko, radšej choď na tú pohotovosť, bude tam iný dr,a uvidíš , čo ti on povie 🙂, budem na teba celý deň myslieť 🙂uvidíš, všetko bude dobré 🙂
🙂 🙂 🙂 😵 😵 😵

ancovicka30
15. aug 2011

@atreyu k tej kave, ja som v prvom tehu pila jednu denne cele tehu (a tak som sa aj v tom case docitala ze 1 denne je ok), pricom predtym 2 a v pohode...teraz uz sice nepijem, lebo som prestala ked som kojila a uz som si odvykla, ale ked by ti to malo chybat, tak to si podla mna kludne daj...

katkarv
autor
15. aug 2011

@janka273 dakujem ti velmi pekne 🙂 Manzel pojde kupit ten ascorutin,magnezium beriem uz davno lebo mam v noci krce v nohach,beriem aj Calibrum baby plan.Potom ti dam vediet 🙂

ancovicka30
15. aug 2011

@ivanula tak ako dopadlo sono? u mna fajn, srdiecko bije, trosku mi posunula doktorka termin na 6.4. a inak ok, zajtra este na krv a potom kontrola az o mesiac...🙂 tak sa tesim 🙂

janka273
15. aug 2011

@katkarv Katulka teraz práve som vyhrabala príb. leták z ascorutinu - je tam napísané že TEHOTNÉ ho nemôžu užívať, ale niekto to tu písal, že dr- mu dala ascorutin .

atreyu
15. aug 2011

@katkarv ahoj tak lekár mi predpísal duphaston, ale ja ho neberiem...ja som špinila (tmavo hnedý výtok bez kvapky krvy) len jeden deň a prestalo to...snažím sa byť v kľude, nesexujeme tak ak ma bábo pri nás ostať ostane ak nie tak odíde či s liekmi či bez..ale ja verím, že je zdravé a silné 😵

katkarv
autor
15. aug 2011

@janka273 si zlata ze si si dala tu namahu 🙂 Aj ja som citala v mnozstve prispevkou ze brali Ascorutin.

katkarv
autor
15. aug 2011

@atreyu ani my nesexujeme,dufam ze to prestane,nie je to velke mnozstvo len obcas pri utreti,ale mozno mam citlivy krcok,som aj po konizacii v 2005r

marcela1992
15. aug 2011

Ahojte aj ja sa pridávam.Zatial mám termín na koniec marca,ale asi to tiež vyjde na apríl :D

takitak
15. aug 2011

ahojte

ako si nastavujte aby Vám písalo v ktorom ste tt ??? ďakujem za odpoveď.

@marcela1992 ak máš dnes meniny podľa nicku tak všetko najlepšie 🙂

katkarv
autor
15. aug 2011

@takitak zadas datum porodu do profilu 🙂

takitak
15. aug 2011

@katkarv ďakujem, ale sorry aj som taká vymetená v tieto dni, že ja to v tom profile nevidím. fakt už nad tým maturujem. ja to tam asi nemám. no môj jedniný prejav tehu asi bude že blbnem neskutočne, zabúdam na všetko a nič neviem ... hádam sa všetky tie moje vedomosti teraz transportujú do mozočka môjho mimča 😀 lebo ak nie, tak neviem

takitak
15. aug 2011

aháááááááá už som to rozklikla !!!!! blbec som fakt strašný. ´dakujem

bmmz
15. aug 2011

och pri prvom som kavu od zaciatku nemohla ani citit ... teraz je to v pohode

marcela1992
15. aug 2011

@takitak dakujem velmi pekne 🙂

slniecko137
15. aug 2011

ahojte, zatiaľ mám tehotenstvo potvrdené dvomi testíkmi a krvou. Na ultrazvuk mám prísť o tri týždne. Podľa tehotenskej kalkulačky mi vychádza termín 19.4. Teším sa že som tu s vami a dúfam že tu do toho apríla vydržíme všetky 🙂