Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
caute, mne je zatial ok, som v 7tt, jest mi chuti vsetko, zle mi nebyva, iba psychicky som rozhadzana, vsetko sa ma dotkne, som precitlivena na kazdu poznamku a vztahovacna, dufam ze ma to prejde coskoro 😉
a vekovo ja budem mat tento rok 35
@katkadz noo veru to bude ta kulminujuca hladina hcg asi 😉 ze je nam vsetkym zrazu zlee. Ja sa zatial ako tak drzim, ale citim, ze sa zhorsuje situacia. Krmim psikov so surovym masom a mam s tym zrazu dost velky problem...pritom som s tym zacinala presne ako som otehotnela, dovtedy len granule, no a nerobilo mi to nic nicovate, este som im ho aj v rukach pridrzala, ako zrali. 🤐
Ale citam, ze viacere mate probem so zubnou pastou..zaujimave, to by ma nenapadlo ani vo sne 😅
Mysilm na vas vsetky, co vam je tak mizerne.
Dievcata, je tu niektora, co beriete Utrogestan? Ked nie, budte radi 😖 po nom sa chce spat este viac. 😔 Ja som vcera isla o 20.15 po spiaci z obyvacky do spalne a vstala som rano o 7.00 ako keby sa nechumelilo.Aj to asi len koli tomu, ze pes skrabal na dvere, co sa mu chcelo ccccc.
ahojte dievcata tiez mam termin v aprili 🙂 a je to moje druhe babatko 😉
co sa t yka nevolnosti tak nemam rannu ale celodennu a je to hroza aj pri prvom som mala to iste
tak som dufala, ze pri druhom to bude lepsie 🙂 tak len dufam ze to cim skor prejde
@vacica59 no ja som mala velke problemy so zranzlivostou v prom tehotenstve, musela som ist dokonca na CT pluc, lebo mali podozrenie na emboliu, a aj sa potvrdila mikroembolia nastastie, tak som si nasilnejsi fraxik pichala az do konca a teraz som bola na krv a uz mam zle D-dimery takze picham znova a cca raz za 3 tyzdne musim vzdy na odbery... akurat pises ze ci mam tiez, tak mas aj ty?? to ale mi nejde do hlavy ze sa ti zle zraza... mne sa zraza velmi. Inak sa neboj, keby to bolo vazne vzali by ta hned, si myslim 🙂
@atreyu no tak klobuk dole ja len vidim ihlu a je mi zle, to je moj najvacsi problem, musi mi to pichat manzel 😝
babulky sice je toto moje druhe tehu ale pri malej som taketo bolesti nemala, doky hovori ze to ma vela zien, mna totizto priserne bolí v podbrusku , bolesti pred menzesom su nic oproti tomu.. sa bojim o mimi kedze mala ma svoju vahu a musim ju nosit zato..
@asma ja som mala strašné bolesti - až niekedy také , že som nemohla vstať večer z postele / alei cez deň/ - pri 1.tehot., ale po 12.týždni mi to ustupovalo. Menstr. bola proti tomu prechádzka ružovou záhradou. Teraz pri 2 tehot.- / 9tt+2/ mám len tak pichnutie vpravo - vľavo , ale to naozaj zriedka. Ale zato mi býva oveľa viac nevoľno oproti predch. tehot. ☹
@kukucg ja mám vrodený trombofílny stav MTHFR heterozygot....zistili mi to v 18-ke počas brania HAK...tie injekcie mi vlastne zachránili život mala som pľúcnu embóliu...najprv som chodila k lekárke,mne to tiež robilo zle pri každom odbere krvy som odpadávala,ale tak naučila som si ich pichať sama lebo to trvalo skoro rok...dnes už je to úplne v poho len po tých piatich mesiacoch mám už brucho z hrošej kože 😖
12 Apríl 🙂
@vacica59 je to skor hrozba pre teba ako pre babo, respektive pre oboch, ale ako vravim keby to bolo take vazne myslim ze by ta brali, ja som prisla na hematosku len sa objednat ale primarka ma hned vzala sla som do kancelarie jej lebo ambulancia bola plna, lebo to sa cakat nedalo... neboj 😉 inak kym mi prisli na to co sa deje trvalo to dost dlho a prezili sme 🙂
@atreyu tak to sme na tom podobne, akurat ja mam genetiku ok, no obaja moji rodicia maju podobne problemy, primarka hovorila ze ani ta genetika neni taka premakana edte aby im niec neuniklo... 😒 najhorsie bolo ze som musela to CT v tehu, ale inak sme mohli obaja umriet ☹ a fraxik som si zacala pichat v siestom mesiaci to uz som mala obrovske brusko tak som do neho nechcela, a do ruky som si sama nevdela, takze sa podujal manzel, teraz rozmyslam, ze budem radsej do bruhca, vraj to menej boli..... a ty chodis tiez tak casto na odbery, a mas aj nieco zle, ze d-dimery, fibrinogen alebo len ta genetika??
Caute maxibrutal den za nami.. som unavena jak diviak
@danka.chomka ja som dnes uspesne zneuzila mamu na vyprazanie reznov z 2kg kuracich prs, ale co ti poviem, boli tu aj nasi aj svokrovci, lebo sme museli postavit taky domcek a tak sa skoro vsetko pojedlo 😕 teda nejakych 5 reznikov tam este ostalo a asi 6 som dala zamrazit nenapadko 😀 a este som ju poprosila, kedze som mala vybrate aj hovadzie, nech mi ho nakraja, obali a cez tyzden (som ho spat zamrazila) urobim zidovske rezne.. 😵 uff taka som rada, lebo len co rozbalila to maso, tak ma naplo z toho masoveho smradu, inak pekne cerstve biohovadko 😅 ale proste nemozem 🤐
ahojte, vidim, ze je tu viacerym zle. nechcem aby to vyznelo, ze vam to prajem, ale aspon viem, ze v tom nie som sama. mam silne celodenne nevolnosti od 6tt, posledne dni som si myslela, ze uz sa to zacina zlepsovat, ale od vcerajsku mi je priserne zle, nedokazem v sebe nic udrzat. najhorsie je, ze uz som vyskusala vsetky mozne rady na zmierenie nevolnosti a nic nezabera, z niektorych veci mi je dokonca este horsie ☹
baby, kde ste? co vsetky varite? ja som este v pyzame a len som sa premiestnnila zo spalne na gauc 😀 Nemam mm doma, tak ja veruze ani nebudem varit, skocim nasim 😉 ak budem vobec hladna...
mne je napriklad zle dnes strasne , stale akoby uz na vracanie tazko na zaludku nemozem dovarit stale si sadam
Ahojte, no tak na me stale nevolnosti neprichazi, a budem rada, kdyz ani neprijdou.))
Co se tyce vareni.....plyn se zapojuje az v pondeli, ale tak pecene masko bude.))s chlebem 😀
A vecer udelam jablecny zavinn, naam, uz mam hroznou chut na nej🙂
Od vcerejska mam ale trochu obavy, byly jsme u kamaradky na navsteve, a ma psa, ktery my skotacil na gauci a vzal to zkratkou pres moje bricho☹, myslite, ze by se mohlo neco stat?Popripadne, za jak dlouho bych zacala krvacet, kdybych o to prisla?Byl to sice jack russel terier, ale co kdyby?....nemate zkusenosti?od jinych?
@strihalka neboj sa podla mna, tak do tretieho, strvrteho mesiaca je maternica v panve celkom chranena, az ked vystupi von je to nebezpecnejsie ale to je zase uz babo vacsie a silnejsie 😉 myslim ze sa nemas coho bat, po mne moj syn skace v jednom kuse 😀 tak uz sme mu to aj povedali aj sa o tom bavime a snazim sa mu vysvetlovat ze musi byt opatrnejsi, aj tak pozabudne obcas 🙂
ahojte. ako sa máte? nezvládam to tu celé prečítať. ja ledva žijem. nezvraciam, ale celé dni mi je zle. nútim sa do jedla, len potom mi je ešte horšie 😝

baby, co vam je zrazu vsetkym zle?! dnes je uz aj mne... 😝 😀 S jedlom dnes asi kamaratka nebudem...a so zubnou pastou uz vobec 😝 😝 😝, som ako mechom uderena, hlava boli a toci sa a citim sa slaba ako mucha. Keby sa mi aspon dalo spat...ale ked si lahnem, este horsie... 😝