icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

katkadz
10. sep 2011

baby, co vam je zrazu vsetkym zle?! dnes je uz aj mne... 😝 😀 S jedlom dnes asi kamaratka nebudem...a so zubnou pastou uz vobec 😝 😝 😝, som ako mechom uderena, hlava boli a toci sa a citim sa slaba ako mucha. Keby sa mi aspon dalo spat...ale ked si lahnem, este horsie... 😝

svistinka
10. sep 2011

caute, mne je zatial ok, som v 7tt, jest mi chuti vsetko, zle mi nebyva, iba psychicky som rozhadzana, vsetko sa ma dotkne, som precitlivena na kazdu poznamku a vztahovacna, dufam ze ma to prejde coskoro 😉
a vekovo ja budem mat tento rok 35

urma
10. sep 2011

@katkadz noo veru to bude ta kulminujuca hladina hcg asi 😉 ze je nam vsetkym zrazu zlee. Ja sa zatial ako tak drzim, ale citim, ze sa zhorsuje situacia. Krmim psikov so surovym masom a mam s tym zrazu dost velky problem...pritom som s tym zacinala presne ako som otehotnela, dovtedy len granule, no a nerobilo mi to nic nicovate, este som im ho aj v rukach pridrzala, ako zrali. 🤐
Ale citam, ze viacere mate probem so zubnou pastou..zaujimave, to by ma nenapadlo ani vo sne 😅
Mysilm na vas vsetky, co vam je tak mizerne.

urma
10. sep 2011

Dievcata, je tu niektora, co beriete Utrogestan? Ked nie, budte radi 😖 po nom sa chce spat este viac. 😔 Ja som vcera isla o 20.15 po spiaci z obyvacky do spalne a vstala som rano o 7.00 ako keby sa nechumelilo.Aj to asi len koli tomu, ze pes skrabal na dvere, co sa mu chcelo ccccc.

kukucka26
10. sep 2011

@urma 🙂 to je fajne ze si si pospala co by som dala zato keby si mal a doma male ako ja co v noci hore 10 krat o nemala by si cas ani oci zazmurit a stale ho kojim

amanda683
10. sep 2011

@urma tak,tak veru,bud rada,kym mozes spat,lebo potom sa uz nevispis 😔 😔 😔 Nas maly sa zobudi v noci max.2 krat,ale ja nemozem uz 3 tyzdne spat,co mi je na nic a stale mam sucho v ustach a mam pocit ze sa dusim,zle sa mi dycha a tak,hrozne 😝

zuzvel
10. sep 2011

ahojte dievcata tiez mam termin v aprili 🙂 a je to moje druhe babatko 😉
co sa t yka nevolnosti tak nemam rannu ale celodennu a je to hroza aj pri prvom som mala to iste
tak som dufala, ze pri druhom to bude lepsie 🙂 tak len dufam ze to cim skor prejde

vacica59
10. sep 2011

@kukucg Ahoj, ty máš tiež trombofilný stav??? bo mne sa zle zráža krv a doktor ma tam poslal len teraz a este k tomu ma objednali až na koniec mesiaca.. tak sa bojim aby sa niečo nestalo..

atreyu
10. sep 2011

@kukucg ja si pichám fraxík už 5 mesiacov 🙂

kukucg
10. sep 2011

@vacica59 no ja som mala velke problemy so zranzlivostou v prom tehotenstve, musela som ist dokonca na CT pluc, lebo mali podozrenie na emboliu, a aj sa potvrdila mikroembolia nastastie, tak som si nasilnejsi fraxik pichala az do konca a teraz som bola na krv a uz mam zle D-dimery takze picham znova a cca raz za 3 tyzdne musim vzdy na odbery... akurat pises ze ci mam tiez, tak mas aj ty?? to ale mi nejde do hlavy ze sa ti zle zraza... mne sa zraza velmi. Inak sa neboj, keby to bolo vazne vzali by ta hned, si myslim 🙂

@atreyu no tak klobuk dole ja len vidim ihlu a je mi zle, to je moj najvacsi problem, musi mi to pichat manzel 😝

kukucg
10. sep 2011

@rene82 hej, mam vyssiu zrazanlivost ako by som mala mat a v tehu sa mi dviha nejakym zvlastnym sposobom 😖

vacica59
10. sep 2011

@kukucg no neviem ako je to presne, len doktor mi na knižku napisal trombofilny stav a poslal ma na hematologiu, a oni ma objednali až skoro na koniec septembra a to už budem 13tt.. tak neviem čo si mam myslieť, sa bojim aby to babetku neuškodilo že tak dlho čakam..

asma
10. sep 2011

babulky sice je toto moje druhe tehu ale pri malej som taketo bolesti nemala, doky hovori ze to ma vela zien, mna totizto priserne bolí v podbrusku , bolesti pred menzesom su nic oproti tomu.. sa bojim o mimi kedze mala ma svoju vahu a musim ju nosit zato..

janka273
10. sep 2011

@asma ja som mala strašné bolesti - až niekedy také , že som nemohla vstať večer z postele / alei cez deň/ - pri 1.tehot., ale po 12.týždni mi to ustupovalo. Menstr. bola proti tomu prechádzka ružovou záhradou. Teraz pri 2 tehot.- / 9tt+2/ mám len tak pichnutie vpravo - vľavo , ale to naozaj zriedka. Ale zato mi býva oveľa viac nevoľno oproti predch. tehot. ☹

atreyu
10. sep 2011

@kukucg ja mám vrodený trombofílny stav MTHFR heterozygot....zistili mi to v 18-ke počas brania HAK...tie injekcie mi vlastne zachránili život mala som pľúcnu embóliu...najprv som chodila k lekárke,mne to tiež robilo zle pri každom odbere krvy som odpadávala,ale tak naučila som si ich pichať sama lebo to trvalo skoro rok...dnes už je to úplne v poho len po tých piatich mesiacoch mám už brucho z hrošej kože 😖

atuss
10. sep 2011

12 Apríl 🙂

kukucg
10. sep 2011

@vacica59 je to skor hrozba pre teba ako pre babo, respektive pre oboch, ale ako vravim keby to bolo take vazne myslim ze by ta brali, ja som prisla na hematosku len sa objednat ale primarka ma hned vzala sla som do kancelarie jej lebo ambulancia bola plna, lebo to sa cakat nedalo... neboj 😉 inak kym mi prisli na to co sa deje trvalo to dost dlho a prezili sme 🙂

@atreyu tak to sme na tom podobne, akurat ja mam genetiku ok, no obaja moji rodicia maju podobne problemy, primarka hovorila ze ani ta genetika neni taka premakana edte aby im niec neuniklo... 😒 najhorsie bolo ze som musela to CT v tehu, ale inak sme mohli obaja umriet ☹ a fraxik som si zacala pichat v siestom mesiaci to uz som mala obrovske brusko tak som do neho nechcela, a do ruky som si sama nevdela, takze sa podujal manzel, teraz rozmyslam, ze budem radsej do bruhca, vraj to menej boli..... a ty chodis tiez tak casto na odbery, a mas aj nieco zle, ze d-dimery, fibrinogen alebo len ta genetika??

asma
10. sep 2011

@janka273 ja naopak pri malej ziadne bolesti.. mala som hematom v placente takze sme si svoje uzili ale toto je straaaasne..

maxara
10. sep 2011

Caute maxibrutal den za nami.. som unavena jak diviak

@danka.chomka ja som dnes uspesne zneuzila mamu na vyprazanie reznov z 2kg kuracich prs, ale co ti poviem, boli tu aj nasi aj svokrovci, lebo sme museli postavit taky domcek a tak sa skoro vsetko pojedlo 😕 teda nejakych 5 reznikov tam este ostalo a asi 6 som dala zamrazit nenapadko 😀 a este som ju poprosila, kedze som mala vybrate aj hovadzie, nech mi ho nakraja, obali a cez tyzden (som ho spat zamrazila) urobim zidovske rezne.. 😵 uff taka som rada, lebo len co rozbalila to maso, tak ma naplo z toho masoveho smradu, inak pekne cerstve biohovadko 😅 ale proste nemozem 🤐

sjuzan77
10. sep 2011

ahojte, vidim, ze je tu viacerym zle. nechcem aby to vyznelo, ze vam to prajem, ale aspon viem, ze v tom nie som sama. mam silne celodenne nevolnosti od 6tt, posledne dni som si myslela, ze uz sa to zacina zlepsovat, ale od vcerajsku mi je priserne zle, nedokazem v sebe nic udrzat. najhorsie je, ze uz som vyskusala vsetky mozne rady na zmierenie nevolnosti a nic nezabera, z niektorych veci mi je dokonca este horsie ☹

maxara
10. sep 2011

@sjuzan77 mne najnovsie zabera KLUKVA alebo inak povedane GOJI. Su to susene plody ako brusnice to vyzera. Chuti to tak normlane. A mne to pomaha..

kukucg
10. sep 2011

@atreyu tak mam prvu za sebou a stipala dost teda 😒

urma
11. sep 2011

@amanda683 fuu chuda...to som este nepocula taky tehu priznak, ze dusenie 😖
A nie s nadhodou pod stresom dakym?
To som uz pocula, vlastne aj zazila taky pocit dusenia

urma
11. sep 2011

baby, kde ste? co vsetky varite? ja som este v pyzame a len som sa premiestnnila zo spalne na gauc 😀 Nemam mm doma, tak ja veruze ani nebudem varit, skocim nasim 😉 ak budem vobec hladna...

kukucka26
11. sep 2011

mne je napriklad zle dnes strasne , stale akoby uz na vracanie tazko na zaludku nemozem dovarit stale si sadam

atreyu
11. sep 2011

Baby mne síce nie je zlé ako vám, ale mám otrasné kútiky a dnes sa mi k tomu vyhodil herpes 😠

@kukucg mala som zvýšené d-diméry teraz je to zatiaľ ok uvidím čo povie kontrola o týždeň...

kukucg
11. sep 2011

@atreyu hej tie nestastne dimery mam aj ja furt zle 😒

baby dnes som kukala nejake tabulky a ta velkost mojho mimi mi nejak nesedi, az sa bojim ci je to ok 😖

strihalka
11. sep 2011

Ahojte, no tak na me stale nevolnosti neprichazi, a budem rada, kdyz ani neprijdou.))
Co se tyce vareni.....plyn se zapojuje az v pondeli, ale tak pecene masko bude.))s chlebem 😀
A vecer udelam jablecny zavinn, naam, uz mam hroznou chut na nej🙂
Od vcerejska mam ale trochu obavy, byly jsme u kamaradky na navsteve, a ma psa, ktery my skotacil na gauci a vzal to zkratkou pres moje bricho☹, myslite, ze by se mohlo neco stat?Popripadne, za jak dlouho bych zacala krvacet, kdybych o to prisla?Byl to sice jack russel terier, ale co kdyby?....nemate zkusenosti?od jinych?

kukucg
11. sep 2011

@strihalka neboj sa podla mna, tak do tretieho, strvrteho mesiaca je maternica v panve celkom chranena, az ked vystupi von je to nebezpecnejsie ale to je zase uz babo vacsie a silnejsie 😉 myslim ze sa nemas coho bat, po mne moj syn skace v jednom kuse 😀 tak uz sme mu to aj povedali aj sa o tom bavime a snazim sa mu vysvetlovat ze musi byt opatrnejsi, aj tak pozabudne obcas 🙂

darinkazv
11. sep 2011

ahojte. ako sa máte? nezvládam to tu celé prečítať. ja ledva žijem. nezvraciam, ale celé dni mi je zle. nútim sa do jedla, len potom mi je ešte horšie 😝