Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
ahojte baby,ako sa mate????????????Vidim ze Maxara klasika 🙂 Ja som v piatok Uz mala na obed len par sust na taniery a zrazu sa to pytalo vsetko von cely obed,no skoda ho bolo zjest 😀 K dokimu idem az o tyzden,ale asi sme ok lebo prsia este stale bolia a obcas mi je zle 🙂
Ahojte, tak ja mam dnes poradnu za sebou. Drobcek tam tak blaznil, sa odkopaval nozkami od strany na stranu, uzasne divadielko. A mam knizku, juchu. Termin mi presunula zo 4.4. o par dni, drobcek bol o 3-4 dni vacsi, tak bud koniec marca alebo tiez 1.4. 😀
@ivanula blahozelam 🙂 to je super
to som mam vzala som si do roboty namiesto masa kolace.....ach....mala som zbaleny knedlik, kapustu a myslela som,ze v tej doze je maso...tak tlacim knedlu s kapustou 😖 ale ku kave si aspon dam kolacik 🙂
@dominika911 ja mám dnes tiež knedle, kapustu. Mäso som dala manželovi a druhú polku psom 😎 (ináč sa teším na kapustu večer a v noci - to zas bude !!! 😀 - tej som zjedla aj z manželovho obeda)
@takitak to je super....mame rovnake jedlo.... 🙂 inac neviem ako ty, ale ja mam take chute....vecer mi bolo zle a jedine co som chcela boli hranolky....no nedostala som ich lebo sme cestovali az z vychodu na zapad a muzik, chcel byt uz chytro doma....hovori mi, ci si nemozem dat daco inaksie....a ja jasne,ze nie....mam chut len na toto....tak som isla spat hladna- uz to nikdy neurobim, rano mi bolo este tazsie
@danka.chomka dakujem za rady. Len ja si teda to celodenne vkladanie jogurtu dost dobre nviem predstavit 😅 , kedze som zamestnany clovek. A + ja si vkladam progesteronove tobolky 2x denne a neviem, ci by nenastal "konflikt". Ono je to cele taka neprijemna liecba, prikladam ciastocne aj tomu utrogestanu tuto mykozu, stale to vyteka a ja to ani necitim, kedy som mokra 😖 , ked sedim cely den na zadku s prekrizenymi nohami....
@katkarv gratulujem a drzim palcek, aby ti to do tretice vyslo 🙂 ja este musim nejaky mesiac pockat a potom mozme zasat snazilkovat...
@urma a hovorila si to lekárovi? mňa na to upozornil, že akonáhle by sa mi niečo také stalo, musím vysadiť utroša a predpísať si duphaston !!! ono je to pri utrošovi veľmi náchylné na zápaly a to môže byť dosť problém. ináč mne pri utrošovi veľmi pomáha lactacyt - ten používam po každom použití wc, či už mydlo, penu alebo utierky ...ja som vlastne pri umelých opl. používala utroša stálôe tj. takmer 5 rokov a bez lactacydu by som to asi tak šťadtne neprežila. aj teraz mi utroša vysadil, lebo som mala zlý pocit z toho celého a nechcel to riskovať ... a ke´d nemáš utroša tak choď na ostro, to je super ja som to vždy robila ke´d som prišla domov a do večera som si behala ako miminko bez gatiek (hlavne manžel z toho bol vždy happy 😀 )
@dominika911 divné ale ja mávam večer tiež chuť na hranolky, ale minule som si dala v mcdonaldovi a fuj nikdy viac. včera som si ja spravila zemiačky s pertžlenovou vňaťkou ... mňamka a hladná spať nechodím. dám si radšej ovocie ak už nič iné 😀
ahojte babulky, teraz som prisla od lekarky z prvej kontroly a som velmi nestastna, pretoze nevidela este srdiecko a to uz by som mala byt 7tt+5 dni :(( Vam uz vsetkym v tomto obdobi bolo vidiet srdiecko?? Objednala ma na buduci tyzden, ale zaroven ma pripravila aj na to, ze to moze byt nevitalny plod. :((( je mi strasne
@takitak ono sa to na mna zacalo liepat len teraz cez vikend a zajtra idem lekarovi, tak mu to poviem a uvidim...ja som si ani neni 100% ista, ze ci je to ta mykoza, kedze neviem posudit, co je vytok z choroby a co je z utrošu 😒
Ja tiez dost pouzivam tie utierky lactacyt v poslednej dobe no a gel na intimnu hygienu mam tiez od tej znacky, taky antibakterialny. Trochu sa obavam, ze ked mi zmeni utros za duphaston, ci mi to nebude mala davka, no uvidim zajtra. Inak po dome bezne behavam aj ja bez gatiek, ale s utrosom to fakt nejde 😝 No a ja som doma vlastne len cez vikend, inak chodim az vecer a to uz ma asi nezachrani.
baby, ja som sa minule isla zadrhnut s ryzou na cibulke + dusena zelenina 🙂 Jedla som to vecer konsku davku a potom na druhy den znovu spravila na obed a dojedala vecer, ale uz som sa toho asi prejedla. Otras, ako jeden den strasne chuti a odrazu pri predstave len blee 😝 Takto som si nakupila do zasoby slane tycinky vsetkych druhov, ze len tak ked mi bude spatne, aby som mala co zobnut a teraz mi trcia v sufliku a ani sa ich nechytim. Zas sa preorientuvam na sladke 😀
@hariet ahoj moja to ma velmi mrzi.. ale nestresuj sa mozno to nebude ani zle.. ja som pri prvej mojej mala stale problemy so srdieckom a raz som mala na sone zenu a ta mi na rovinu povedala do huby ze ved ste tucna tak jasne ze to nie je dobre vidno, potom mi povedala ze proste nemate vlny na sono dneska a tak sa to vlieklo a ja som cele tehu nevedela ci je srdiecko ok... inak neviem ale mohla pocut aspon nieco nejake sustanie?
ja som tiez velmi nestatstna.. nad ranom som zacala spinit tak som v panike bezala za dokym a on ze to nic neni kym nekrvacate tak ssom na nervy,, pri malej som mala hematom v placente tak som dufala a stale dufam ze teraz problemy nebudu.. dnes sa snazim oddichovat ako mi kazal ale tak pri pol rocnom mimi je to skoro nemozne a mm je na sluzobke cely tyzden. ☹
@urma no tak ja som mykozu pred prvym tehu nemala asi 10rokov a potom zrazu ani som nevedela ako.. ale ako vravi danka.chomka, ten biely jogurt je vyborny, aj ja som skusala.. a mimochodom som skusala aj ten cesnak, lebo ma to chytilo v piatok a dr mal zrovna nejake skolenie a ja som isla do KE na 5 dni 🙄 tak som skusila ten cesnak a vooobec mi to nezabralo, ba co viac, stipalo to a kedze sa ma dat na noc, tak rano to tam priserne smrdelo..
@kukucg no ja dufam, ale zatial tomu nic nenasvedcuje 😒
@dominika911 @takitak baby ja som za posledne tri dni zistila, ze ked sa najem vecer takeho tazsieho jedla, tak rano menej vraciam a aj cez den, ked dam zaludku zabrat, tak pekne maka a nevymysla 😀 a lahke jedla? s tymi som skoncila nadobro, akurat co mi je po nich zle 😒
@maxara to je dobra rada....skusim 🙂 dakujem
@urma mne sa toto stalo s lecom, mala som nan straaasnu chut, aj doma suroviny, tak som ho uvarila vynikajuce za hrniec a na druhy den som sa pozrela do hrnca a isla som grcat 😅 odvtedy papriku ani citit..
@hariet ☹ este nie je nic stratene, ked je babo take velke, tak asi zodpoveda tyzdnu tehu a teda by malo srdiecko bit. Fakt ma mozno len starsie sono
@dominika911 a ja osobne len cisto ovocie nemozem.. z toho mi je grcno, ked mam len ovo v zaludku.. mozem ho ako dezert, po niecom sytejsom 😉
a co sa tyka jedenia. ja sa naranajkujem a potom vacsinou az veceriam po ulozeni malej do postielky. cca o 20-tej vecer. cez den akosi nemam chut na jedlo, ale nenapina ma ani nevraciam. a schudla som 2.5 kg. inak som teda riadny tucko, takze keby zo mna odpadlo 20kg, tak to by volo nieco.
jeeeeej, leco, no to jsem dloho nemala, zahrnuju do jidelnickuju🙂))
asi zacnu zkouset vsechna jidla a treba se mi z nejakeho aj zle bude🙂)vse mi chutna🙂
@asma ahoj, dakujem za povzbudenie,,vidim, ze aj ty si si prezila svoje. Tato moja doktorka je zacinajuca, na prvej kontrole u nej mi nevedela najst ani vajecnik... tak sa este tym utesujem, ze je proste neskusena... ALe velmi ma vystracila a pripravila ma na najhorsie. Ved mi mohla dat nadej, ze snad do buduceho tyzdna to bude uz OK!! Aj moj manzel je cely tyzden na sluzobke, tak je to tazke bez neho...
@rene82
@maxara dakujem aj vam zienky...musim verit, ze to bude dobre a ze nabuduce uz bude srdiecko a ze to bude dobre..Uz som sa trosicku ukludnila, chcem verit, ze nase babatko bude v poriadku...
@maxara ja mam taky isty problem, mala by som ovocie vela a ani mi nechuti....jedine co zjem je grep alebo kivi a to nemozem kazdy den lebo sa mi to sprotivi a taktiez nechcem si prekyslit zaludok, tak papam tehu vitaminy, lebo ja toho akosi nemam dostatok v beznej strave.... 🤐
@hariet urcite bude v poriadku 😉 urcite ked je taka lama, ako pises, ze ti ani vajecnik nemohla poriadne najst, tak urcite bude babo ok 😉
@dominika911 ja tiez moc nemozem ovocie, ale teraz ani zeleninu poriadne nie ☹ ale robim to tak, ze napr zjem rozok s horcicou a salamou a potom o 5-10 minut si supnem nejake ovocie, jablko, hrusku, hroznoooo, toho mozem na tony.. tusim si aj idem pon.. 😉
ja tiež april :D

@ancovicka30 Tak to máme rovnaký termín 😉