icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

wollmannova
12. sep 2011

Ahojte aj ja patrím medzi aprílove mamičky je to moje druhé tehu. Velmi sa tešíme kedže sme sa snažili už od januára 🙂

ancovicka30
12. sep 2011

@maxara to s tym prejedenim/tazsim jedlom na noc, plati aj u mna, po takom jedle rano akoby nie som taka hladna, a zaludok je viac v poho rano....zistila som ze momentalne fakt milujem napr. tresku, chuti mi stale, ale takto na vecer to ma este aj tieto pozitivne ucinky...i ked je fakt, ze posledny tyzden/dva mi je uz celkovo lepsie nez predtym....

maxara
12. sep 2011

@ancovicka30 no ja toto uz na sebe pozorujem par dni, takze zatial sa snazim toho drzat.. proste zamestnat zaludok .. mozno keby som vstala tak o 3tej a najedla sa, tak by som ani nevracala,ale to si ja teda radsej pospim 😅 Takze rano vraciavam, ale zaludok ma neboli, rychlo co to vyvraciam (prakticky len tu kyselinu) a hotofka.. dnes som mala nervne dieta, takze som toh moc neurobila doma, ale plan som mala krasny 😀 Ale aj teda s nou som mala dost roboty, cize mysel bola tiez zamestnana a vobec mi dnes nebolo ani trosku zle.. teda trosku ano, ked som bola hladna poobede, lebo madam nie a nie zaspat a uspavala som ju hodinu a pol 😠 😖 🙄 a aj tak neuspesne

ancovicka30
12. sep 2011

@maxara no ano, aj taktika zamestnat sa niecim rozhodne funguje aj u mna, akurat je problem sa odhodlat k nejakej vacsej aktivite, proste ako raz sadnem na ten gauc, tak mi je tazko vstat a uz len zvazujem ako zabavit dieta bez potreby mojho pohybu...🙂 hrozne, hm?...celkovo aj vonku ked som s malym, tak je mi dobre, ale vzdy ked sa vratime domov, tak pride kriza, znasobena tym, ze byvame na 3tom bez vytahu, takze zaver prechadzky je vzdy vyvlecenie 12kg dietata 3 poschodia na rukach...hlavne ze na smykalu sa vydriape po schodoch sam bez problemov, ale domov, haha 🙂

janka273
12. sep 2011

@maxara cicuška v Pluse - prízemie ČIAPKY , majú 50%výpredaj čapíc, šálov pre deti i dospelých., ale dostali i nový tovar . jesen, čiapky - veľmi pekné ružové, cyklámenové 🙂

maxara
12. sep 2011

@ancovicka30 hej viem si predstavit.. ja mam tiez tento problem.. dokazala by som lezat na gauci aj tri dni v kuse ☹ ja by som potrebovala teraz a velmi si to zelam, aby mm s ninkou odisli na tyzden z domu ☹ tak aspon teda na 3dni.. dva by som prelezala a jeden by som upratala, navarila.. a tesila sa na nich 🙂 som psychicky vycerpana 😒

@janka273 fakt? super, ked mi dojde listok na postu, tak tam zbehnem kuken 🙂 ved z minuleho roka ziadnu ciapku asi nepouzijeme 😒

janka273
12. sep 2011

@maxara ja som malej kúpila čiapku za 6 eur / nová kolekcia - nemá zľavu /, sebe šál - z 10e bol na 5 e zlacnený, a ešte malej šatku na krk tiež zlacnenú, ale mali tam strašne toho veľa - hlavne s tou zľavou - opýtaj sa, tá pani ti ukáže, čo je zľavnené. 3/4 tovaru má 50% zľavu - super . Určite sa oplatí 😉
Išla som aj hore do Tatiany, ale musela som sa otočiť - mňa napína -teraz smrad z oblečenia, teda aj vôňa aviváže, prac.gelu, prášku.

maxara
12. sep 2011

@janka273 no paradaaa, tak ja to vidim na zajtra, pozajtra.. tak dufam, ze este cosi bude.. inak mna celkovo napina z toho obchodu hore, hoci sa tam da pekne nakupit.. ale mne je tam vzdy tak dusno, teplo a zle.. ja neviem cim to je.. ale mam odtial superne farebne silonky 😀

carrie84
12. sep 2011

Caute baby 🙂
Dnes bol drsny den 😒 Maly mal svoj den, len vymyslal, jedlo pekne vyberal z ust rukou a potom hadzal po kuchyni - sikovnicek jeden 😖 Poobede sme boli gratulovat tete no a tesne pred odchodom to na mna prislo - postavila som sa z gauca a pekne som si zase sadla, cierne pred ocami, tocaky - no hnus.... A kedze som nebola schopna sadnut za volant, tak pre nas musel prist mm 😖 Aspon ze teraz mi je lepsie kusok ....

takitak
13. sep 2011

dobré ráno všetkým ... ja som včera zaľahla o 15,30 a vstala som dnes o 5,30 - síce som medzitým vraj natrela manželovi rohlík a matne si spomínam, že svokor mal svoj záchvat o 21,20 ale ináč okrem 10x v polosne na wc si nepamätám na nič ... ale zato som si dnes našla krásne umyté a vyčistené autíčko ... 😀 😀 😀

urma
13. sep 2011

@takitak Ahojky, tak dnes som u Dr. nepochodila, lebo mal dovolenku 😒 a kym som nasla zastupujuceho, tak ten mal tolko ludi, ze sa nebolo kde zapisat. Povodne som si dnes rano uz utros nedala, ze uvidim, co mi poradi, ale som skoncila nakoniec v praci a dala som si ho. Pojdem zajtra co najskorej rano tomu zastupujucemu, dokonca zajtra ma den na poradnu pre tehu 😅
Chcem sa teda aspon s tebou poradit, ako s osobkou s bohatymi skusenostami s utrosom 😅 . Brala si ho niekedy ustne? Lebo toto ma prve napadlo, ked nejde so spodu, tak dam si z vrchu....len ci to tak mozu brat aj tehotne, hmm.Vraj je potom viacej spatne, ale ja nevraciam vobec, tak mozno by to bolo takto tiez OK. Ale sak do zajtra vydrzim, vlastne uz lne dnes vecer si dam a zajtra o 6:00 budem stat pred dverami lekara 😀 Dnes som "až" o 7:00....

takitak
13. sep 2011

@urma nie nebrala, môj lekár to nedoporučoval ak už mám embrijo, alebo teda mimčo v brušku. má to veľmi slabý účinok. tak to neber, radšej si to teda daj z dola. mne to aj tak max do hodiny vypadlo a tak som si menila intimku častejšie. ak to nepôjde zo sodu, podľa mňa ti predpíše duphaston, ja som vysadila v 10tt a prešla na duphaston, aj tak sa to berie len do 12tt a pomaly máš prejsť na bez alebo niečo iné

takitak
13. sep 2011

@urma to akože neber ma za nejakú veľmi akreditovanú na túto odpoveď ale toto by som urobila ja 🙂

urma
13. sep 2011

@takitak Diky moc. Ja vydrzim 😀 hlavne aby sa mimcu nic nestalo. Lebo mne ten utros dali koli nizkej hladine progesteronu nie "len tak" preventivne na podporu uhniezdenia, ako som ho mala pri IUI. Takze ratam, ze asi ten duphaston vyfasujem 🙄 Ten ti nerobi ziadne tazkosti?

urma
13. sep 2011

@takitak jasne...vies ako sa to hovori, viac hlav-viac kapusty 😉 Nemam to zatial az take nenormalne, zeby som ho zo spodu ani nezaviedla. Praveze oproti tym mykozam, co som mavala predtym, tato sa rozsiruje skorej opacne: z vonku do vnutra. Mozno to ani nie je mykoza, ale daka ina krawina

takitak
13. sep 2011

@urma s duphastonom som v pohode - ak tá večná ospalosť je v pohode, dúfam aj ja že mimču je ok ... ináč možno to fakt nie je mykóza ale proste ak dlhodobo pcháš do seba utroša je to už tak dosť "xx" možno len tie steny okolo sú z toho unavené večným vlhkom alebo ako to napísať ... ja ke´d som vysadila utroša ešte 4 dni som ho tam cítila a bola na prášky že to mám výtok nejaký ale ono to ešte stále bol len ten utroš ... ináč mne lekár kázal ho brať hlavne "hlboko" na noc a ráno, preto som ho brala o 20,00 potom som už spala a potom o 3,00 nadránom ... cez deň mi to fakt vypadlo veľmi skoro, keďže v práci asi ťažko obsedím a už vôbec neobležím :(

urma
13. sep 2011

@takitak moze byt, je to otras stale v mokrom....mne najskorej len biely vytok robil, to skorej ten rozpusteny utros, a ked mi zacalo byt neprijemne,tak uz bol zlty 😒 Tiez si ho vkladam az tak vecer ked uz len lezim, no a rano je to horsie, ale pri mojom sedavom zamestnani zas az tak doslova nevypdne, len sklzne a potom si na nom sedim fajne v mokrom 😠 Ale ja dufam, ze uz mi ho zajtra zmenia, ako tebe 🙂

sunday1
13. sep 2011

@urma Ja mám takú skúsenosť, že ak sa po IVF objaví špinenie, tak treba utroš začať brať ústne, nespomínali, že by to malo slabšie účinky. Mne povedali, že rozdiel je len v tom, že v pošve ho máš priamo tam, kde má účinkovať. Poznám kopec báb, ktoré ho papajú 😉

takitak
13. sep 2011

@urma ja som akurát študovala aký je medzi tým rozdiel a vraj žiadny ... ináč to som mala aj ja, od 9tt také žlté (ináč neviem či by sme si nemali písať cez IP 😀 ), práve preto mi to zmenil na duphaston. nehovorím že taký jemný výtok nemám aj teraz ale proste pri utroši mi to hrozne vadilo

urma
13. sep 2011

Vdaka babenky, no uz to do zajtra doklepem "po starom" 😅 pre istotu

strihalka
13. sep 2011

Dobre ranko , dnes je teda den.....odpoledne pohreb manzelovy babky a ted rano, ze jeset vymalujem jednu stenu v kuchyni...tak se mi mota hlava a udelam par kroku a jakobych sla maraton...hruza, tak odpocivam a si jeste zaspim.....

maxara
13. sep 2011

Rankooo
ja som baby zaviedla od dnes ranne vychadzky, vonku je rano prijemne, sviezo a nie je este kosa.. a mala sa unavila tak, ze mi zalomila 🙂 takze ja som spokofon..
Inak, odpadnete, ale ja som si dnes uvarila na ranajky klobasu 😅 🤐 ale bola takaaa dobraaa 😵 uz som ju nemala asi sto rokov..

@carrie84 no vitaj v klube slabozaludkovych 😀 teda ten smajl, nie ze by som ti to priala 😔 ale dufam, ze nam to coskoro samozrejme prejde.

@takitak @urma baby ste ma pobavili, viac hlav, viac kapusty 😀 😀 osobne si myslim, ze ten "vytok" je ok a priklanam sa k nazoru, ze porste je uz cikula unavena z tolkeho slizkeho sajrajtu.. a mozno sa v tom utrosovskom slize malinko premnozuju bakterie a preto obcas zozltne a je neprijemny.. ale je ten vytok aj smradlavy? lebo vsetky tehu vytoky su normalne, ak nesmrdia.. a inak mykozovy vytok je skor taky hrudkaty ako tvaroh 🤐
je dobre, ze si to nepisete cez IP, nech aj ostatne baby vedia a aspon sa nezlaknu, ked sa im nieco podobne prihodi 😉

urma
13. sep 2011

@maxara presne, ja som aj rozmyslala, ze napisem taktik cez IP, ale reku urcite este niekto ma skusenosti a prida nazor 😉 Ono mna by ani nestval ten vytok ze je zltsi,ale ma "cikula" tak svrbo-pali a spuchnla trosku. Ked som mala echt mykozu, bolo to horsie, aj ten opuch, ale je mozne, ze mi to este len "startuje", tak mozno by sa dalo zachranit pred prepuknutim 😖 Vobec sa neda urcit konzistencia vytoku, ci je hrudkovy, lebo z utrosu idu tiez vseliake rozpustene kusocky 😝 Dost nechutna tema, tak sorry baby...uz nebudem 🤐

takitak
13. sep 2011

@maxara no som rada že sa bavíte 😀 nie nesmrdí 🙂 ale hrudkavý pri utroši je všetko ešte aj intimka je hrudková !

a klobása chutila? ešte je brušku?

maxara
13. sep 2011

@urma 😀 😀 este budu o dost nechutnejsie temy, neboj 😉
ved kazda sme rovnako tehu a mame nejake tehu starosti.. medzi ktore mykozy a vytoky patria ci chceme ci nie 😅
ja som brala utros pri ninke, ale len tak pre istotu, resp dr mi k tomu nepovedal nic, ze by som mala niecoho nizsiu hladinu. A viem, ze aj mne vychadzal taky zltkasty ten slizniak.. ale ten mykoticky je taky specificky, biele hrudky.. ak je vytok inej farby, zlty zeleny do hneda, vacsinou je bakterialneho povodu (ak nie utrosovic).. ale samoska, ze je to na doktora, hlavne ked sa necitis dobre.. mne vtedy kazal zvysenu hygienu.. ale to je zrejme samozrejmost, ked sa necitis "vo svojej kozi" 😒

maxara
13. sep 2011

@takitak hej? ja som nemala hrudkovity pri utrosi 😕 ale taky zltobiely riedky.. tak preto tu vtiram furt s tymi hrudkami 😀 klobasa?? velmiiii a v brusku ju budem mat este dva dni, urcite.. 🤐

maxara
13. sep 2011

tu mam pre vas foto mojej krasulky 🙂

takitak
13. sep 2011

@maxara a zdá sa že aj ja ju budem cítiť - až ma naplo 😝 dnes mi je ale blbe nejak celý čas ... musela som dnes vláčiť nášho jack russela hore schodmi, lebo má domáce väzenie (aby ste sa zasmiali volá sa bond, james bond) a tak tu spolu požierame kekse s vodou a ja som to ešte zajedla jablkom ...

maxara
13. sep 2011

@takitak nuz tak na tu klobasu radsej nemysli 😀 Ubohy Bond, co urobil? Ja som dnes nasich psov vytrepala rano o 7mej s ninou na prechadzku, do vinohradu a straaasne sa tesili, lebo pol roka neboli mimo zahradu, teda ak neratam, ked nam v maji zdrhli 😖 totiz vyslo stena a Lara za nim a ked ona, tak aj Bas a ked uz boli na ulici (kym sa mm vrtal v aute) tak si odbehli onuchat vinohrad, lenze medzitym sme sa nalozili do auta a ani nas nenapadlo, ze by psi mohli byt fuc, kedze sme si mysleli, ze by si ich predsa mm vsimol.. A za pol hodinku nam volal sused, ze na ulici brzdia auta a nasi dementi pomedzi kluckuju 😠 no ale zobral ich k sebe, tak im kozuchy zachranil

takitak
13. sep 2011

@maxara vidím že aj Vy máte viac psíkov. manžel kope odvodňovací zľab (alebo neviem presne čo to je) trativod, a tj. je rozkopaná celá záhrada asi do hĺbky 3m, takže vlčiak a labrador sú chápaví a nevliezajú dnu, ale malý Bond je malý nezbedník a im tam stále skáče, hážde loptu a pod. takže mi ho dali do kanclu ... joooj a so zdrhaním máme tiež svoje... vlčiak nám zdrhal kým bol sám, prestavali sme komplet ploty z 1,60 na 2,30, naťahali sme pásky, ale proste nič, on z miesta preskočí 2,40, a sedel pred bránou pri ceste, ani sa nepohol - takže buď sme mu mohli na nohu priviazať guľu, alebo sme mu kúpili "bábätko" malého Bondíka ... takže máme komisára Derika a James Bonda 😀 ... a chodiť s nimi von netreba - Bondík sa im postará o každodenný beh, stačí ak mu dáme loptu do pusy a potom sa hodiny dokážu naháňať, lebo malého nikto nechyti - občas za ním beháme veľkí psí, aj my ľudia a už sme na neho boli aj 8 a nechytili sme ho ...