icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

darinkazv
15. sep 2011

@kukucg no okej 😀

kukucg
15. sep 2011

@strihalka jeee ano ano viem kde, super tesim sa 😉

strihalka
15. sep 2011

@kukucg aj ja🙂)moc to tu neznam, teda tak zbezne okoli, tak jsem rada, ze je to kousek:D, bo tu bydlim teprve rok, jinak predtim Praha, a @darinkazv ver, ze v Praze je s tim jeste vetsi problem, najit nekoho na kocikovani....bo tam je to vsude zase hrozne daleko 😀

darinkazv
15. sep 2011

@strihalka 😀 😝

kukucg
15. sep 2011

@strihalka neboj sa , my sme tu 5 rokov a teda moj maly tu vyrastal, vsetky dobre miesta na kocikovanie a neskor na hranie a neviem co vsetko mam oskusane 😀

strihalka
15. sep 2011

@kukucg tak super, lebo ja vim jen ojednom hristi a tam je to samy pes a injekce☹vecer se tu stretavaji sami "divni"lide:-/

kukucg
15. sep 2011

@strihalka och no aj take zial su 😒 ale tam kde chodime my som nikdy nenasla ihly, hovienka, spaky ci rozbite sklo 😉

strihalka
15. sep 2011

@kukucg super, jeee se tesim🙂
a super, ze mas zkusenosti se vsim🙂)asi budu potrebovat nejake lekce🙂)

kukucg
15. sep 2011

@strihalka no to neni problem to ja rada (zeby choroba z povolania 😅 😅 ) ???

strihalka
15. sep 2011

@kukucg fakt?tak nam povez, ze ci tu mame porodni babu?ci destka doktorka?

kukucg
15. sep 2011

@strihalka ne ne neeee vedla :D psychologa tu mate, ale tiez uzitocne nie???

strihalka
15. sep 2011

@kukucg ano ano

kukucg
15. sep 2011

Tak teda aj ja 🙂

strihalka
15. sep 2011

@kukucg to uz tak vela?iem se teda aj ja odfotit...

kukucg
15. sep 2011

@strihalka no ja mam brusko aj po Simi este, mi zostalo lebo bolo velke, ale mne ja pri prvom rcyhlo rastlo, kukni do mojho albumu mam foto zo 4teho mesiaca 😀

urma
15. sep 2011

@darinkazv nic si z toho nerob, ja budem kocikovat v belgicku 😝 a este ani neviem, v ktorom meste 😅

strihalka
15. sep 2011

tak i ja se chlubim...🙂ale zatim rpsteme dole a napojujeme se na to velke, co uz tam bylo pred tehu...
jinak si planujem koupit meter krejcirsky a budemmerit aj tu pneu, ci se nahodou nezvetsuje 😀

urma
15. sep 2011

No holciny, tak ja si teda brucho fotit nebudem 😕 nic sa tam nezmenilo a by ste sa asi rehnuli, ako nebrucho mam 😀
Teraz u lekara ma sestricka skoro vyhodila z cakarne, ze aky mam problem, lebo dnes maju poradnu pre tehotne...tak som sa skoro urazila, pchaa Ale inak fakt som tam bola medzi tymi bruchackami trochu ako past na oko.

strihalka
15. sep 2011

@kukucg tak pak me napada, ze tam mas dalsiho chalana🙂

kukucg
15. sep 2011

@strihalka 😕 😕 😕 😕 oooo to nieeeee, baba to bude 😅 😀

strihalka
15. sep 2011

@kukucg aj ja chcem,a le zatim mi vsude vychazi chlapec☹

kukucg
15. sep 2011

@strihalka co kde ti vychadza??? prezrad nech aj ja nieco skusim.... ale inak ved to jedno, ked cakas prve, nam by sa ziadalo dievcatko, ale ak by to bol znova chlapec tiez budem rada, hlavne nech sme zdravi 🙂

urma
15. sep 2011

tusim tu vsetky tajne dufame, ze budeme mat dievcinky 😉 Ja som bola o tom este prednedavnom presvedcena, ale teraz sa mi zda, ze to moze byt chalan, zatial je to taky snehuliak 😀 podla posledneho sona

anabelleee
15. sep 2011

Ahojte, tak k tej metode chlapec-dievca. V prvom rade je dolezite, kedy doslo k styku, nie k oplodneniu....zle sa to samozrejme vyrata niekomu, kto spolu spava kazdy druhy den.....my sme spolu spali v ten tyzden iba raz, a to 26. jula....tak si mozem byt ista, ze mozem ratat napr.tento datum. Niekedy zalezi na tom, ci je to napr. 26. jula alebo 22. jula.
Priklad: 23. jula zacina STVRT mesiaca a konci 29. jula, vtedy sa plodia chlapci 30. jula zacina NOV mesiaca a konci 5. augusta, vtedy sa plodia dievcata. 6. augusta zacina dalsia STVRT mesiaca a konci 12. augusta a zase su na rade chlapci, 13. augusta zacina SPLN mesiaca a konci 20. augusta a vtedy sa plodia dievcata.
Kolecko dievcata, bananik chlapci.
A preco sa teda nerodia v porodnici tyzden chlapci a tyzden dievcata? Pretoze, niektore mamy rodia predcasne a niektore prenasaju 🙂
Niekedy zalezi na presnom datume, vtedy ked je tam prechod z jedneho tyzdna na druhy, ale ked k styku doslo niekde v strede chlapcenskeho alebo dievcenskeho tyzdna, tak staci aj priblizny datum. Ale pokial si nie ste 100 percentne ista, kedy doslo k styku, tak si to ani nepocitajte, lebo to nemusi vyst.
Vela stastia 🙂

strihalka
15. sep 2011

@kukucg soda mi cela vysumnela, dle cinskeho kalendare tez chlapec, dle takych car taky chlapec...zkusim pohledat.....
http://mimino.kvalitne.cz/
http://jasanek.webpark.cz/plzak.html
http://www.pohlaviditete.cz/wp-content/uploads/...
http://www.futurebaby.estranky.cz/clanky/chlape...
jen metoda tri dny pred ovu by to mohla byt baba, ale zase tam byli aj ty klucici ocasky aj v den ovu...

anabelleee
15. sep 2011

@strihalka Kedy ti zacala ta soda sumiet? Ja som len v osmom tyzdni, sumi len troska

strihalka
15. sep 2011

no v ten den, ja jsme se tu o tom bavili, tak jsem to hend zkousela..

janka273
15. sep 2011

@anabelleee http://calendar.zoznam.sk/moonphase-sk.php - a ide sa študovať, ĎAKUJEME TI , si zlatááááááááá 🙂 🙂 🙂 🙂

anabelleee
15. sep 2011

@strihalka To si bola v kolkom? Ale v deviatom? Lebo ja som v osmom, ale sumi mi to len troska, ci sa aj to rata....Inak, tiez by mi podla vsetkych moznych metod vychadzal chlapec

kukucg
15. sep 2011

@anabelleee jeeeeeeeeeee mi sme spolu spali 30. alebo 31, nie som si ista 😀 😀 tak o chlp to hadam bude dievca 😅 😅