icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

strihalka
15. sep 2011

asi dle dr 7tt+6 dle doktorky......
ty kokso, ted se jen vyznat v tom durhm kalendari...

kukucg
15. sep 2011

@strihalka oskusam aj ostatne ale podla tohto asi ti ozaj vychadza chlapec, ty asi tyzden predomnou, ze??

certica22
15. sep 2011

AHoojte 🙂...som sa chcela spytať objednavali ste sa niektora na 3D ? alebo pojdete až niekedy po 20tt? lebo viem že sa chodi aj v 12tt na vyvojove chyyby. tak či niektora idete lebo ja už asi nestiham ten 12 kedže sa dosť dlho čaka a sestrička mi povedala že zbytočne lebo aj oni budu zisťovať v nejakom 15-16tt tak by som chcela vedieť vaš názor 🙂 a pochválim sa aj ja :D 9tt+6

anabelleee
15. sep 2011

@kukucg ano, to vychadza dievca 🙂

darinkazv
15. sep 2011

@anabelleee no mne by to podľa toho vychádzalo dievčatko. ale všade inde mi vychádza chlapec. len podľa tejto metódy, čo si napísala mi vychádza dievča 😉

kukucg
15. sep 2011

@anabelleee to by bolo skveleeeee 😅 😅

strihalka
15. sep 2011

tak ja to mam napul banan a napulkolecko.-(lebo teda FF mi vyznacil ovu 6.8. a to je presne v pulce 😀
ale kamosi plavali aj pred tim, aj den pote 😀

strihalka
15. sep 2011

@kukucg jojo, ja mam 17.4. ale mela jsem posunutou ovu o deset dni

strihalka
15. sep 2011

@anabelleee moja porad, ze co mi teda vychazi http://www.fertilityfriend.com/home/353109 lebo ja fakt netusim.... ☹ a keksik byl 3., 4, a 7.8

kukucg
15. sep 2011

@strihalka aha, ja som mala ovu okolo 2.8. tak uz len cakaj na sono 😅 😅 a ja budem tiez 😅

strihalka
15. sep 2011

@kukucg no ja 4.8.:)ted atak mi to vyznacil ff...ale posl.mrcha byla 12.7.

anabelleee
15. sep 2011

@darinkazv @strihalka Pozor dievcata, tu sa nerata, kedys ste mali ovulaciu. Ale kedy ste spolu spali, tazko sa to vysvetluje, ale mne napr. vychadzala ovulacia 1. augusta (to bybolo dievca), ale kedze manzel bol vtedy doma viem, ze sme spolu spali 26. jula ( a to uz vychadza chlapec), poom to bolo az v strede augusta.....tak jedine som mohla otehotniet 26. jula. Ak spolu spavate pravidelne, zle sa to pocita a hlavne vtedy, ked to vychadza na den, ked sa meni chlapcensky tyzden s dievcenskym.
Napr. kamoska ma muza kamionistu a spali spolu hned ked jej skoncila menzes a on bol potom mesiac prec. Vychadzal jej chlapec a aj sa jej narodil a pritom podla vypoctov jej vychadzala ovulacia az o tyzden a pol. Tak sorry baby, ak neviete presne, tak si to nemozete ani vyratat.
Alebo teraz jedna kamoska otehotnela 30. jula, a vie to preto, lebo muz takisto pracuje v zahranici a spali spolu cez vikend v sobotu.

anabelleee
15. sep 2011

@strihalka No keby si otehotnela 3.8. bolo by to dievca, ak 5. a 7.8. tak chlaec, v tomto pripade sa to nedapresne urcit

strihalka
15. sep 2011

@anabelleee ale pokud ovu byla az 1., tak vajko driv neprasko a adrive nebylo oplodneno zase,.....takze vajko u tebe bylo oplodneni az toho prvniho ne, 26.,...
apropo, pokud sme spolu spali trikrat behem tydne, tak jak clovek muze vedet, ktera spermie byla ta silnejsi....ci byla silnejsi ta pred ovu a bude to divce, alebo v den ovu a bude to chalpec?

anabelleee
15. sep 2011

Nerata sa kedy co praskne, ako dlho co trva.....funguje to tak, zemusis vediet kedy ste spolu spali, kedy bol ten osudny den a ostatne si telo zariadi samo. Ci to od vtedy trva tyzden alebo desat dni, uz je to dane tym osudnym dnom

strihalka
15. sep 2011

@anabelleee moja promin ale me to prijde jako nesmysl, elbo bez ovulace neotehotnis a spermie fakt nema sanci tyden prezit.....

anabelleee
15. sep 2011

@anabelleee O pohlavi rozhoduju muzske spermie, mozno su tym mesiaco vtedy nejak ovplyvnene, to fakt neviem, ale funguje to, ale fakt iba vtedy, ked viete presny datum

anabelleee
15. sep 2011

@strihalka Sak dobre, tak si to nerataj. Ja som podla doktorky tiez nemala ovulaciu a zrazu som otehotnela a to mimo dni, ked som mala mat ovulaciu.

kukucg
15. sep 2011

@anabelleee ano ja tomu rozmumiem, a pamatam si ze sme spolu spali 30 alebo 31, dufam ze sa nemylim 🙂

andrejka1974
15. sep 2011

no ja som mala poslednu menstruaciu 5.7 termin mam 12.4. podla posledneho ultrazvuku mam termin 8.4 takze sa v tom nevyznam ja sa skor spolieham na to ci je mi zle alebo nie pri dievcatach mi bolo zle skoro stale pri chlapcoch vobec a teraz mi nie je vobec tak asi chlapec poviem potom ked budem vediet 🙂 🙂

darinkazv
16. sep 2011

@andrejka1974 mne pri dcérke bolo zle len zo smradov. inak vôbec. a teraz mi je vkuse zle na žalúdok. tak neviem, či sa dá zrovna týmto orientovať 😉 😉

darinkazv
16. sep 2011

@anabelleee tak my sme spolu spali 31.7. a potom 2. a 3.8. pocitovo a aj podľa dĺžky tehu mi vychádza otehotnenie na toho 2.8. je to zvláštna metóda, že sa tam berie do úvahy, kedy sexuješ a nie kedy máš ovulu. tak budeme čakať, či to tebe vyjde, keď vy ste keksovali len 26teho 😉

zlatulienka
16. sep 2011

ahoooojte
tak mne podľa všetkých metód vychádza dievčatko, aj podľa čínskeho a aj podľa anabelleee (presný deň neviem, bo snažili sme sa veľmi intenzívne 😉 , ale práve onen "kritický" týždeň je dievčatkovský)
a aj mi býva zle - grcavo ako keď som čakala dcéru, pri synovi mi bolo len tak divne
ešte ocikám tú sódu, asi budúci týždeň a mám aj test na určenie pohlavia od 10tt, tak som veľmi zvedavá!!!
v pondelok idem k Dr. na UTZ + krv, zrejme mi dá tehu knižku, strááášne sa teším a zároveň aj trochu bojím či je všetko OK

danka.chomka
16. sep 2011

No mne podla vsetkych vychadza dcerenka tak dufam ze je to pravda 🙂 aj pipikovi sa budem velmi tesit ale predsa to dievcatko je tuzba 🙂 @anabellee ja mam zas info ze pohlavie zavisi od vajicka lebo ono sa rozhoduje ktoru spermiu na zaklade diagnostiky enzymov pusti. Ze ktora sa mu v danu chvilu najviac hodi a pozdava. Ako keby bolo vyberave 🙂 len pre zaujimavost ci je to pravda neviem na beton ale zmysel mi to dava.😉 boh vie jak to nakoniec funguje.

sunday1
16. sep 2011

Idem sa, kočky, pochváliť 😀 Bola som v prvej poradni a konečne mám tehu knižku. Malé má 5,2 cm, čo presne zodpovedá veku (11+6, takže termín ostáva 1. apríl 😀 ), NT je 2 a srdiečko bije dostatočne rýchlo, tak to na downa zatiaľ nevyzerá. Navyše mám nádhernú fotečku, doki má nový ultrazvuk, tak vidieť úplne všetko 😵 😵 😵
@anabelleee Tak ja som nič podľa lunárnych fáz nevyriešila, spermošky mohli byť zo 6. alebo 8. 7. (ovu bola na 100% 8.7.) a 6. je dievča, 8. chlapec 😒
@zlatulienka Test na určenie pohlavia ešte určite nerob, lebo chlapci začínajú produkovať testosterón až na konci 12tt. Radšej počkaj na 13tt, aby to neboli zbytočne vyhodené peniažky. Aký test máš a za koľko?

atreyu
16. sep 2011

Všetky si tu dávate bruška a moje je furt rovnako ploché...

certica22
16. sep 2011

@sunday1 Ahooj aspon čo ja osm čitala na nete tak že v 9tt sa vyvijaju pohlavne organy a ak je to chlapec tak už v 10 tt začina produkovať testosteron ...tak neviem asi všade pišu inač :D

sunday1
16. sep 2011

@certica22 Neviem, ale na justmommies som si vytlačila taký kalendár, kde je na každý deň rozpísané čo sa deje a tam je to až 11+6 😕

certica22
16. sep 2011
sunday1
16. sep 2011

@certica22 Oni to tam všetko majú o týždeň posunuté, to som si všimla už dávno. Väčšinou to prekladajú z amerických stránok a oni keď tam majú uvedené 10 weeks tak myslia náš 11tt. Inak, dá sa to overiť podľa dĺžky plodu 😉 Preto si ja vždy čítam týždeň dozadu. To by znamenalo, že pravda je opäť uprostred 😀