Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@sunday1 dostala som ho ako darček ešte pred pol rokom, je to Woman secret Girl or boy a myslím, že v lekárni stojí okolo 32€
plánovala som testovať, keď budem 11tt presne, ale počkám ešte týždeň, dám na tvoju radu, škoda by bolo zničiť test
@anabelleee no tak aj mne potom chlapec 🙂 ale co tu pred casom bol link na lunarny kalendar,tam zas dieva, no tak jedno z toho urcite 😀
ahojte tak ja idem najbližšie k dr. 20.9.. aj ked ešte neviem ako to spravím kedže robim od 10 a k dr mam isť na 8:20 a to treba ktomu času objednania prirátať tak 45 min v čakarni ak nie viac.. 😒 Budu mi robiť tie prvé testy na vrodené alebo vývojové chyby . tak mi držte palce nech je všetko ok... 😉 Neviete náhodou to m budu brať na to znova krv alebo ako prebiehaju tie testy a asi ako dlho ???
Inak som skušala tu sodu ... koniec 10tt ... a nepenila ani trošičku 😒 tak skúsim ešte v 12tt .. ja by som tak chcela prvého chlapčeka... aj keď samozrejme je podstatné aby to bolo zdravučké... Budem šťastná nech to je dievča/chalan ..
Inak spávate niektorá ešte na brušku ?? ja si niekedy neuvedomím a pretočím sa .. a niekedy keď sa tak pretočím na brucho tak citim že ma to tlačí.. a hneď sa odvalím .. ako je to u vás.. 😅
@certica22 tak toto uz isto nebude nafuknute brucho 😀
Inak poviem vam...mne sa dnes do rana snivalo, ze mi to brusko predsalne uz je vidiet, ze len som sa nepozerala do zrkadla pod dobrym uhlom. Tak som sa rano zobudila a prve kukam..zvrtam pred zrkadlom a nic 😀 Ja mam asi silne brusne svaly, tak mi drzi po kope...
@evulilik Zoberú Ti krv a z nej sa robí prvý screening. Berie sa do úvahy aj vek matky ( u Teba to problém nie je 😉 ) a NT - to sa meria pri presvietení šije a dr. by Ti to mal automaticky urobiť na sono, kde si pozrie aj srdiečko, ktoré ak bije dosť rýchlo, tak by to down nemal byť. Z toho v labáku vypočítajú pravdepodobnosť genetických vád. Ja som dnes bola vnútri cca. 20 min. aj s vypísaním tehu knižky.
@anabelleee no sakris, tak mi sme makali na malom celyyyy tyzden kazdy den 😅 Tak asi to necham...hlavne je, ze sa to vobec podarilo, lebo ja som tomu nedavala velke sance 😔
@urma no ja už mám vyduté tak trochen 😀 ... ale neviem či som to len tak nafuknuta ... lebo ráno sa zdá menšie ako po obede a večer 😀 .. inak ja nemám nejake nevoľnosti ale čo som sa vážila som schudla 3 kila .. je to vôbec normálne ? .. veď ja som akurat vylučila kávu a alko . a menej sladkeho ale inak papam normalne..
@sunday1 čože 😨 😕 tak dlho ??? ja som myslela že dajake 3 - 4 dni.. a môžem volať ako som dopadla pripadne sa zastaviť... o nie .. to nevydržím... ☹ .. ešte nikto to z rodiny nevie a manžel trvá na tom že až po tých testoch zvestujeme tu radostnú správu ... to je dlhá doba ... božinku... ☹ 😢
@sunday1 veď ja by som sa aj podelila .. šak už neviem vydržať... citim že je všetko ako má byť.. aj drobča na foto je ako namaľované .. take krásne... ma aj ruky aj nody aj oči.. a stale toho môjho presviečam že to povedzme ... ale NIÉ .. len sa zduje.. že on chce počkať po tých testoch .. nie aby nás všetci ľutovali keby niečo.. šak som už mu aj vynadala že jak môže na take myslieť.. no neda si povedať.. a ja zase to nechcem povedať sama , lebo viem že aj on sa teší ako to spolu povieme... 😵
@evulilik to aj keby chcel utajit neutaji🙂 ved to uz bude na tebe vidno🙂 ja som napr taka ze som kazdemu povedala aj teraz uz vedia ale beriem to do 18teho tyzdna z rezervou a cela rodina to vie... aj pri malej vedeli vsetci ze do 18teho tyzdna sa caka🙂 ale vsetko dobre dopadlo a snad aj teraz tak bude
@evulilik pichanie ziadne - mne byvalo strasne zle - vracanie pravidelne vecer a cely den ma napinalo plus unava hrozna...teraz sa to par dni trosku zlepsilo - klop klop... ale inak teraz nemam cas tak pozorovat ze co a ako🙂 pri prvom som pomaly analyzovala aj to ze preco mam chut na vodu🙂 teraz nie je cas... ale nemam ziadne pichanie ani nic podobne dokonca ani vtedy ked kojim...
najde sa tu aj nejaka co je z pn??

@sunday1 aha :D tak to som si ani nevšimla hh :D ale tak všade pišu všetko inak :DD