icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

certica22
16. sep 2011

@sunday1 aha :D tak to som si ani nevšimla hh :D ale tak všade pišu všetko inak :DD

sunday1
16. sep 2011

@certica22 No veď práve, potom aby sa človek vyznal 😉

certica22
16. sep 2011

@sunday1 asi tak nejako ..podla mna ešte aj gynekolog ne vždy povie pravdu :D

zlatulienka
16. sep 2011

@sunday1 dostala som ho ako darček ešte pred pol rokom, je to Woman secret Girl or boy a myslím, že v lekárni stojí okolo 32€
plánovala som testovať, keď budem 11tt presne, ale počkám ešte týždeň, dám na tvoju radu, škoda by bolo zničiť test

urma
16. sep 2011

@anabelleee no tak aj mne potom chlapec 🙂 ale co tu pred casom bol link na lunarny kalendar,tam zas dieva, no tak jedno z toho urcite 😀

evulilik
16. sep 2011

ahojte tak ja idem najbližšie k dr. 20.9.. aj ked ešte neviem ako to spravím kedže robim od 10 a k dr mam isť na 8:20 a to treba ktomu času objednania prirátať tak 45 min v čakarni ak nie viac.. 😒 Budu mi robiť tie prvé testy na vrodené alebo vývojové chyby . tak mi držte palce nech je všetko ok... 😉 Neviete náhodou to m budu brať na to znova krv alebo ako prebiehaju tie testy a asi ako dlho ???

Inak som skušala tu sodu ... koniec 10tt ... a nepenila ani trošičku 😒 tak skúsim ešte v 12tt .. ja by som tak chcela prvého chlapčeka... aj keď samozrejme je podstatné aby to bolo zdravučké... Budem šťastná nech to je dievča/chalan ..

Inak spávate niektorá ešte na brušku ?? ja si niekedy neuvedomím a pretočím sa .. a niekedy keď sa tak pretočím na brucho tak citim že ma to tlačí.. a hneď sa odvalím .. ako je to u vás.. 😅

urma
16. sep 2011

@certica22 tak toto uz isto nebude nafuknute brucho 😀
Inak poviem vam...mne sa dnes do rana snivalo, ze mi to brusko predsalne uz je vidiet, ze len som sa nepozerala do zrkadla pod dobrym uhlom. Tak som sa rano zobudila a prve kukam..zvrtam pred zrkadlom a nic 😀 Ja mam asi silne brusne svaly, tak mi drzi po kope...

sunday1
16. sep 2011

@evulilik Zoberú Ti krv a z nej sa robí prvý screening. Berie sa do úvahy aj vek matky ( u Teba to problém nie je 😉 ) a NT - to sa meria pri presvietení šije a dr. by Ti to mal automaticky urobiť na sono, kde si pozrie aj srdiečko, ktoré ak bije dosť rýchlo, tak by to down nemal byť. Z toho v labáku vypočítajú pravdepodobnosť genetických vád. Ja som dnes bola vnútri cca. 20 min. aj s vypísaním tehu knižky.

urma
16. sep 2011

@anabelleee no sakris, tak mi sme makali na malom celyyyy tyzden kazdy den 😅 Tak asi to necham...hlavne je, ze sa to vobec podarilo, lebo ja som tomu nedavala velke sance 😔

evulilik
16. sep 2011

@sunday1 no tak to sa tesím že len tak krátko lebo ja už knižku mám... takže len krv a sono .. už som rozmýšľala že čo mi to tam budú robiť.. 😀 A nevieš kedy budú výsledky.. vlasntne že ako dlho to trvá kým sa dozviem že či je všetko ako má ...? 😉

urma
16. sep 2011

@evulilik ja veru stale na brusku...ale ako som spominala, ziadne vydute nemam 😉 tak ani netlaci

sunday1
16. sep 2011

@evulilik Nepamätám si presne, koľko to trvalo minule, ale sestrička mi volala zhruba po 2 týždňoch. Teraz som sa aj zabudla opýtať 😖

evulilik
16. sep 2011

@urma no ja už mám vyduté tak trochen 😀 ... ale neviem či som to len tak nafuknuta ... lebo ráno sa zdá menšie ako po obede a večer 😀 .. inak ja nemám nejake nevoľnosti ale čo som sa vážila som schudla 3 kila .. je to vôbec normálne ? .. veď ja som akurat vylučila kávu a alko . a menej sladkeho ale inak papam normalne..

evulilik
16. sep 2011

@sunday1 čože 😨 😕 tak dlho ??? ja som myslela že dajake 3 - 4 dni.. a môžem volať ako som dopadla pripadne sa zastaviť... o nie .. to nevydržím... ☹ .. ešte nikto to z rodiny nevie a manžel trvá na tom že až po tých testoch zvestujeme tu radostnú správu ... to je dlhá doba ... božinku... ☹ 😢

zuzkat1
16. sep 2011

@sunday1
@evulilik baby necitam vsetko ale mam pocit ze rozoberate geneticke testy... asi nepotesim ale posledne teda definitivne sa robia az v 17-18tom tyzdni...

zuzkat1
16. sep 2011

@evulilik prve tri mesiace je chudnutie normalne🙂

sunday1
16. sep 2011

@evulilik Ono to závisí aj od labáku, ale určite to nie je tak rýchlo ako bežné krvné testy. Možno budeš mať šťastie a do týždňa to bude hotové 😉 Ak bude na sone všetko v poriadku, tak by ani z krvi nemalo nič vyskočiť, tak sa kľudne o radosť podeľte 😉

sunday1
16. sep 2011

@zuzkat1 Jasné, my sme hovorili len o prvom screeningu v 12tt 😉

evulilik
16. sep 2011

@zuzkat1 no to je možne viem že sa to robi viac krát.. ale mne zatiaľ ide o tieto prvé.. lebo už to chcem každemu zvestovať .. 😉 ateraz keď sunday1 povedala že to sa čaka ešte na výsledky 2 týždne tak tu môžem pridať jedine tohto smajlíka ☹

urma
16. sep 2011

@evulilik raz tu baby spominali, ze tehu brusko ide od spodu,asi medzi bedrami...no vlastne to je podbrusko 🙂 Take nafuknute to bude myslim skorej v oblasti pupku, tak rov nomerne vyklenute...

evulilik
16. sep 2011

@sunday1 veď ja by som sa aj podelila .. šak už neviem vydržať... citim že je všetko ako má byť.. aj drobča na foto je ako namaľované .. take krásne... ma aj ruky aj nody aj oči.. a stale toho môjho presviečam že to povedzme ... ale NIÉ .. len sa zduje.. že on chce počkať po tých testoch .. nie aby nás všetci ľutovali keby niečo.. šak som už mu aj vynadala že jak môže na take myslieť.. no neda si povedať.. a ja zase to nechcem povedať sama , lebo viem že aj on sa teší ako to spolu povieme... 😵

zuzkat1
16. sep 2011

@sunday1 jaj no to hej, ale pre mna su podstatne tie posledne... dovtedy nic nie je iste

zuzkat1
16. sep 2011

@evulilik ja som povedala hned ako som sa dozvedela ze som tehu - smerodajne su aj tak testy v 18tom tyzdni a dovtedy to neutajite

evulilik
16. sep 2011

@zuzkat1 no do 18 tt to teda nie.. ale to mu pre istotu ani nepoviem...šak keby že viem že bude chcieť takto vyčkávať na tie testy tak mu o nich ani nepoviem .. a už sa mohla ratovať celá naša rodinka ...

zuzkat1
16. sep 2011

@evulilik to aj keby chcel utajit neutaji🙂 ved to uz bude na tebe vidno🙂 ja som napr taka ze som kazdemu povedala aj teraz uz vedia ale beriem to do 18teho tyzdna z rezervou a cela rodina to vie... aj pri malej vedeli vsetci ze do 18teho tyzdna sa caka🙂 ale vsetko dobre dopadlo a snad aj teraz tak bude

evulilik
16. sep 2011

@zuzkat1
@urma
@sunday1 ozaj baby .. mávate aj vy sem tam ani nie každý deň take jemne bodnutia v podbrušku ???

zuzkat1
16. sep 2011

@evulilik pichanie ziadne - mne byvalo strasne zle - vracanie pravidelne vecer a cely den ma napinalo plus unava hrozna...teraz sa to par dni trosku zlepsilo - klop klop... ale inak teraz nemam cas tak pozorovat ze co a ako🙂 pri prvom som pomaly analyzovala aj to ze preco mam chut na vodu🙂 teraz nie je cas... ale nemam ziadne pichanie ani nic podobne dokonca ani vtedy ked kojim...

aamanda
16. sep 2011

najde sa tu aj nejaka co je z pn??

sunday1
16. sep 2011

@evulilik V poslednej dobe som to nemala, ale neľakaj sa, to je úplne normálne, lebo sa maternica naťahuje.

evulilik
16. sep 2011

@sunday1 ozaj .. ono to nie je nejake silne len sem tam niekedy.. potom ked viem tak si idem ľahnuť a ono to prestane..... končím 10 tt.. to ešte ako dlho to môžem pociťovať ... asi by som to mala spomenuť dr. že ???,