Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@katkarv mne sa to stalo asi 2krat alebo 3krat ked som kychla alebo zakaslala...
@marcela1992 Prave ze ja som nic nevracala a brucho mam jak panuk 😉
baby no ake mate brušká? 🙂
@anglicko79 no mne vykuka take male brusko :Dale strasne som schudla zo zadku a zo stehien takze su mi vsetky nohavice velke,budem musiet aj ja zbehnut na nakupy
Ahoj baby, dnes mi dosli dvoje rifliky tehu co som si objednala, a jedny su mi male, nechceli by ste niektora?? je to HM Mama, cislo 40, ale su podla mna max 38, rozmery pás:45cmx2, boky:50cmx2, stehná: 28cmx2, spodok riflí: 19cmx2, celková dlžka 108 cm, vnátorná, 74(od rozkroku), pekne, tmavomodra farba, cena 10 eur 🙂
@kukucg Ja by som chcela, mozeme sa dohodnut? A ten pas si mam kde merat? Ked som mala velkost 36, myslim, ze 38 by bolo OK. Teraz som este nieco schudla
@marcela1992 som rada ze niesom sama,urcite budem po porode intenzivne cvicit aby som to odstranila 🙂
@anabelleee toto su miery co mi poslala ta pani, tak ja ich pomeriam aj ti to odfotim aby si vedela ako vyzeraju a kde som ich merala, len teraz utekam spravit veceru, mam hladnych chlapov 😅 😅 😅
potom ti to hodim sem, alebo do IP ;)
@kukucg diky
@anabelleee takze IP mi nejak nejde, zabudla som heslo na ceskeho konika, takze ten je merany ako konci ta riflova cast, mne sa to tazko meria lebo nemam krajcirky meter, ale moze to byt tych 45 krat 2, je to ale nizsie ako na pase samozrejme, ide to popod brusko tak do obluka, keby meriam rovno tak je to menej... plus samozrejme maju vnutri gumicku na gombiky, takze si to mozes aj podla potreby upravit... ostatne rozmery myslim sedia, mno ten moj meter neni nic moc 😅 tak ak mas zaujem napis IP 😉
Babyyyyy poradte mi nejaky dobry obchodik s tehotenskymi riflami...dnes som obehla asi 200 obchodov a ´vsade same strasne modely a ked sa mi cosi pacilo tak nemaju XS alebo tam daju cenu ze 90 € Ze dakujem radsej budem chodit v leginach 😝 uz som s toho zufala
AHooj vedeli by ste mi poradiť dobreho gynekologa v kosiciach ktori ma aj dobry ultrazvuk ale je zaroven priatelny a nejde mu len o peniaze ale aj o zdravie cloveka? chcela by som zmenit mojho
@miselita Ty si z trenicna pozeram, neviem co tam mate, ale v HM maju kopec tehu rifli, cenu tak 40 eur, cca a mavaju aj male cisla, a celkovo ak nosis XS tak ich 36 by ti mala byt, su dost malinke. Akurat v BA su tri HM ale tehu veci maju len v jednom, v eurovei. Potom este v CA maju za dobre ceny, ale tam neviem ci maju take malickea este tu poznam zopar obchodikov, ale to ti asi nepomoze 😒
No u nas HM este nieje otvorene asi budem musiet behnut do BA.. praveze potrebujem xs co som si skusala s vsetky mi boli velke bo mam maly zadok a panvu takze sa tesime na porod 😀 ale chystam sa k vam do ikei takze urcite pochodim a pohladam nieco u vas :D dakujem
@kukucg ja se jedu podvat do brna do HM, dnes tam ame cestu a tak musim neco nakoupit, bo mam jen take plataky teplakove s sirokou jemnou gumu a a v tom je uz zima a vsechny kalhoty uz mi jsou male☹tak snad neco najdu...a jeste pises CaA no mrknu a kdyz nesezenu, vrhnem se vecer do eurovei
@urma no ja som si to ujasnila pri prvom tehu, kedze v robote som s takymi detmi v kontakte tak viem co to znamena (su to mile, zlate a dobrosrdecne deti, ale nikdy nebudu samostatne - to jraca na plny uvazok - rodicom aj surodencom "konci zivot") je to mozno sebecke, ale uvedomujem si ze na to nemam
ahojte, chcem sa poradiť s vami budúce mamičky. 12.9. som bola na sone prvykrát a dr. mi povedal že som 10 týždni aj 5 dní. A teraz som v koľkom dni? asi 11 týždeň a 3 deň? poradte mi ako sa to ráta, na sone ok srdce bilo, ale teraz nič ma nebolí nepichá, tak neviem či dýcha či to nie je tým že spávam na bruchu či som nezadusila, ak poradíte tak do kolkého týždna možem spat na bruchu? Viete mám čudné pocity, keď čakám prvé vytúžené dieťa? ďakujem. Dočítala som,že prvorodička zacíti pohyby až po 20 týždni? je to pravdy? a pekný deň.
@livia341 áno mala by si byť v 11tt+3dni, rátaš to správne- takže postup vieš 🙂 , aj ja spávam ešte stále na bruchu som 10tt+2, a do koľkého tt máš spávať na bruchu? To ti neporadím, asi keď ti začne bruško zavadzať....ja si v noci striedam polohy na boku a bruchu 😉 , neboj, určite si bábätko nezadusila 🙂 / obavy mávam aj ja, keď ma dlho v bruchu nepichne - ale určite je všetko v poriadku 🙂 /, ja teraz čakám 2 bábätko, a prvom som začala prvé pohyby pociťovať po 20 týž.t. 🙂
@livia341 v knihe 9 mesiacov otazok a odpovedi sa pyse, ze spat na bruchu max do 5 mesiaca. potom prednostne na lavom boku. ja uz vsak teraz nespim na bruchu, hoci je to moja najoblubenejsia poloha, lebo mi to vadi kedze som silnejsia. spim na boku a medzi nohami mam vankus na kojenie. ten som na spanie pouzivala aj v predchadzajucom tehu /nebolo moje prve/. a co sa tyka pohybov, tak ja som ich citila tak ok 17-18tt. takze to je individualne.
@strihalka no teda, aj ja by som sla 😅 ale musim nieco tu pohladat 🙂 ale tak jedny uz mam, takze zatial sa to da vydrzat... Vsak zbehni do auparku tam je CA je tam aj HM ale tam tehu veci nemaju, to len v tej eurovei... Ja sa este chcem ist pozriet do Brendonu, vedla je aj daichmann a potrebujem aj boty, uz iba ukecat MM nech to so mnou obeha 😅
ahojte kočky.Ja mam termin 19.4 a mavam sem tam nevolnosti a byvam riadne unavena... 😖
ahojte baby som tu nová ale tiež čakame bábetká v aprili 🙂
ahojte! vy už vo veľkom nakupujete tehotenské oblečenie? ja som až dnes zistila, že mi z polovice tričiek vykúka brucho, ale našťastie ešte mám čo na seba, horšie to bude časom s nohavicami. a včera som si začala pozerať fotky tehuliek a ich brušiek tu na koníkovi. ani si neviem predstaviť ako budem vyzerať, mám len 160 cm...aspoň bude sranda...a unavená som v kuse, len vstanem a už chcem zase spať...pekný víkend všetkým...

@anabelleee ahoj.mne je tiez stale zle,a to cele dni.Teraz som uz 2 dni nezvracala tak oslavujem :D