icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

livia341
20. sep 2011

@carrie84 ďakujem za radu, tak je to predsa rozne.

miselita
21. sep 2011

@certica22 ahojky...vsetky babulky tu pisu ze maju male bruska ale ja sa pridavam k tebe :D dnes som 12+1 a brusko je uz viditelne aj s pod oblecenia :D a pritom sa snazim nejest vela sladkeho ani slaneho (chipsy atd..) neviem od coho to zavisi...ale zasa je pravda ze mi chuti usmazena slaninka a kapusta kysla a podobne veci :D :D ale tiez papam len s mierou :D

vajanika27
21. sep 2011

ahojky...ja sa taktiez pridavam k babam co nepribrali zatial nic, sice som len v 8+5 🙂 co ma zatial tesi, na priberanie je este dostatok casu 🙂 v piatok ma caka konecne ultrazvuk, konecne uvidim nasho maleho drobca 😉

takitak
21. sep 2011

na mne také mini bruško už vidno ale skôr si myslím že je to lebo mám na sebe tehu gate (kúpila som si také teplučké a v tomto hnus počasí si v nich tak rozchním ... no ako čertica ho teda nemám ale kilo som už pribrala 🙂 a to nejem mäsko ani sladké ani slané ... 😀
moje baby by boli radi keby mali normálne iba také bruško ako mám teraz a chlapi si nevšímajú nič ... včera som bola na stretnutí 12 pánov v oblekoch a kravatách, multinárdnostné stretnutie a ja krásne tehu gate s tričkom 😀 ako vždy nevhodne oblečená ... ale zato keď som behala na wc každú hodinu (celé to trvalo vyše 10 hoď) tak to jednému došlo že asi som tehu a milo mi prisunul všetky slané, sladké a chlebíčky predo mňa ... 😀 a neuveriteľne som prišla včera domov a manžel zakúril v krbe, vybral myčku, naložil myčku, upratal prádlo ... no hotová som z neho bola - našťastie som mu cestou kúpila pizzu a sebe špagety takže sme mali krásny večer - až na to že teraz nič necítim, ani dobre ani zle, ani tlak v brušku, tak som nervízna a aj prsia ma prestali bolieť !!!! tak neviem neviem ...

kukucg
21. sep 2011

babyyyyyyyyyy mne je normalne stale horsie 🤐 🤐 🤐 nemalo sa to uz lepsit???? dviha sa mi zaludok jedna radost, a napina ma.... dufam ze sa nepovraciam niekde v MHD 😅

urma
21. sep 2011

@takitak neboj sa, ze "nič necítiš", to je urcite OK. Ja teda prsia uz necitim straaasne dlho, asi len 4-5 tt som ich citila, ten 4 ma normalne boleli pri chodzi, potom uz len trochu...

@kukucg ja som tiez ostala predvcerom a vcera pekne zaskocena, ked ma prvykrat od zaciatku tehu vecer napinalo u nas doma 😖

carrie84
21. sep 2011

Dobre rano 🙂
Prave ma maly utlaca v posteli - este 10cm a letim dole 😀
@certica - krasne brusko 🙂 Aj ja uz som cca. taka velka 😀 Gynekologovia si neradi preberaju tehule.Ale skus to este, prip. nemas niekoho znameho, kto by ta tam vedel dostat?
@takitak - ja mam krb slubeny na dnes 🙂

atreyu
21. sep 2011

No baby mám po odbere... vystriedali sa na mne dve sestričky a obe do oboch rúk 😖

Ináč ja nemám taktiež žiadne brucho, nepribrala som ani gram a nemám už tehu príznaky...akurát viem, že keď sa nevyspím aspoň do deviatej tak ma chytí migréna...

takitak
21. sep 2011

@urma mne baby nebolo celý čas nič iba v 10tt ma dva dni naplo - tak to hádam budete mať ako ja 😀

urma
21. sep 2011

@atreyu ja som zvykla mavat migrenu behom cyklu skoro kazdy mesiac 1-2 dni. Vcera ma dolapila tiez...svina jedna...ale dnes uz je som s hlavou ok.
Vazit som sa nevazila, len podla veci na oblecenie sa vacsinou riadim no a este zrkadlo 🙂 Myslim, ze som uz pribrala nieco do pasu, ale nie vela.
Jem viacej, lebo kazdy den ranajkujem a niekedy musim aj desiatovat...to som predtym malokedy. Cez vikend teda hej, ale ked vstavam bezne do prace o 5:30 🙄 tak ...

urma
21. sep 2011

@takitak zeby 10 tt je daky hranicny ? 😕 Som tu niekde citala, ze by nam malo byt najviac zle v 8-9 tt alebo som to poplietla? V kazdom pripade ja si zamemorujem pre dalsie rozpravania, ze najhorsie mi bolo v 10 tt (zatial 😀 )

takitak
21. sep 2011

@urma ja mávam migrény vždy keď došla M. deň- dva -tri ... a teraz teda chvála bohu iba 1x za celé tehu ale v noci som si všimla že ma občas bolí hlava - možno z ležania. Budík mám síce na 5,29 ráno, ale posledný týždeň spím len do 2-3 a potom už len dumám a premýšľam a tlačím do seba banán, kekse alebo na čo dočiahnem ... tak možno z toho preležania 😀
dnes sa mi tak nechce pracovať 😝 ale musííííííím 😖 😖 😖 akurát mi vadí že sa táto téma začína slovom pôrod, aj by som si ju nechala na lište ale jediné čo vidno je práve to slovo pôrod a u mňa je to ako v deň otovrených dverí, takže tu stále niekto niečo chce 😀 tak musím MK zatvárať ... 😀 😀 😀 asi by som mala ale pracovať nech je na kočík !

aamanda
21. sep 2011

@janka273 jaaa som myslela, ze ci sa tu najde niekto z pn akoze z piestan🙂

certica22
21. sep 2011

@miselita ahooj tak mi to mame asi naopak pri prvych nam skor vykuknu.. ja tiež sladke by som jedla vkuse ale max raz denne si niečo dam skor jem viac ovocia a snažim sa jesť tak ako do teraz nechcem do seba zbytočne pchať jedlo aby mi ptm nebolo zle alebo aby som nepribrala do 16tt 10kg :/ drobci nám chcu byť viditeľne už počas tehu skoro 🙂)

certica22
21. sep 2011

@carrie84 ahooj 🙂 som rada že sme viacere tu s takymi bruškami hh 🙂 ešte skusim dnes skočim k jednej a ked ma nevezme tak nemam na vyber a budem musieť zostať tam kde som teraz :( tak uvidíme

aninka666
21. sep 2011

tak dnes sme boli na kontrole, drobček má 2 cmm a sme v 8tt+3d. a o dva týždne už pôjdem na všetky tehu odbery a aj knižočku dostaneme 🙂)

certica22
21. sep 2011

@urma mna praveže posledne dni strašne bolia prisa boleli aj predtym ale teaz je to horšie tak snad to čoskoro prejde 🙂

takitak
21. sep 2011

@certica22 a keď to prejde ako mňa (v 12tt vstať z postele jedina s rukami na prsiach 😀 ) tak zase budeš chcieť aby boleli 😀 ... teda ja taká som 😝

certica22
21. sep 2011

@takitak to hej ja tiež začnem stresovať ked dačo je inaka ko bolo do teraz ..:D

katkarv
autor
21. sep 2011

@atreyu asi mas take fajne zili ako ja 😀 ale mne zabudla vziat jeden odber tak ma pichla aj do druhej ruky 🙂 ani mne nevidno brucho ale od tuku,ja ho mam aj bez tehu velke az take ze sa mi minuly rok postavil v MHD jeden mladik 😀

janka273
21. sep 2011

@certica22 aj mne pri prvom tehot. chutilo sladké - a bolo dievčatko 🙂

janka273
21. sep 2011

@aamanda - asi som poriadne nečítala 🙂

maxara
21. sep 2011

Ahojte babulky,
prajem pekny den 🙂 moje zle sny po vystazovani sa na koniku zatial prestali.. dufam,z e sa nevratia 😒
Vcera som mala doma konikovsku zasielku julovciatok 😵 ja sa tak rada s nimi stretavam. Takze sa mi vyrazne zdvihla nalada, hoci som bola po strasnej noci, kedze krpana chytila nejaky soplik a nemohla spinkat.. ale vcera poobede zaspala natvrdo poobede tak, ze sme ju museli zobudit, aby spinkala potom v noci. Cize ona si navstevu rovesnikov prakticky vobec neuzila ☹ . Ale nevadi, aspon nechytili od nej ten soplik.

Ja stale vraciavam rano, ale nastastie, cez den sa to vyrazne zlepsilo. Akoze stane sa, ze mi chvilkovo pride zle, ale aspon ma nenapina a nevraciam.. Jedlo vracat je fuuuj asi to najhorsie..

Moje brucho.. tym ze som obezna, tak ho mam urcite vacsie ako @certica22 😅 aj bez tehu, ale napriek tomu mi je priblizne takto isto vidno, teda ze je vykuknute tak, ze si ho ti, co ma poznaju, vsimnu 🙂 A inak som schudla 2kg a stale som ich nepribrala, takze teraz sa da povedat, ze stojim na -2kg .. ale teda ani sa necudujem.
jaj a este som chcela, ze na mna pri prvom tehu absolutne vsetky babske reci sedeli, podla ktorych som mala cakat dievca.. nevolnosti do 32tt, chute na sladke a ovocne a brucho rastuce do pasu, do sirky.. Von dopredu vykuklo az v piatom mesiaci, zato tehu gate som nosila uz 8-10tt, co mi zhrubol pas.. aj celkovo som vyzerala strasne pribrato a pritom som dost schudla pocas tehu.

Moje chute.. pri prvom som jedla sladkosti, kakauko s vianockou a podobnosti.. a na tony pomarancov 😵 zelenina a masko.. a neznasala som udene a kapustnica bola najvacsi smrad..
Teraz pri druhom mi ovocie absolutne nejde na chut, akoze ked uz je ocistene, nakrajane a polozene predo mna, tak si dzobnem, ale inak.. este tak hrozno, to mozem.. Zelenina sa mi priam hnusi, odpadavm od hnusu pri pohlade na maso na stave a varena kukurica mi smrdi na kilometre.. Napne ma z papriky a rajciny, ked ich zbadam v nejakom jedle, napr leco..

nana80
21. sep 2011

@maxara ahoj idem reagovať na tvoje chute 😀 😀 😀 no... podobne az presne mne napriklad smrdi ale strašne gulááááš uz len pri spomienke na napina a tiež paprika rajčiny ani počuť a s ovocia možem iba jablka a banany nič ine moj muž je uz zo mna zúfalý :D

maxara
21. sep 2011

@nana80 ja by som svoje chute nazvala skor nechute 😀 akoze dokazem vymenovat vsetko, na co nemam chut a je mi z toho na tyc, ale to, na co mam chut ma nenapadne.. ja proste jem take overene jedla, z ktorym mi nie je zle.. nesmrdia.. a ani na pohlad nie su nechutne. Napr rozok 😀 akze ja viem, je to strasne.. ale vsetko ostatne jem tak, ze musim nieco, lebo mi bude zle.. co uvarim mi musia povedat ostatni, teda mm, lebo ja by som nic najradsej nevarila. Tazko vybrat jedlo, ked na nic nemam chut 😒

maxara
21. sep 2011

@katkarv citala som tu, ze si TV hviezda? 🙂 a kde si bola? co si tam robila?

maxara
21. sep 2011

@atreyu uff hnusne.. pocuj, mne cely zivot bravali krv zo zapastia ci ako sa vola ta cast ruky.. opak dlane. Ale sestricka u mojho obvodaka, ked mi isla prvy krat brat a ja som jej otrcila toto miesto, tak na mna pozera, ze fuuj, to radsej z paty 😀 😀 Ale nakoniec mi pekne pichla normalne. Aj na gynde ta sestricka je dobra "pichacka" ( 😀 ) ale, musim povedat, ze po porode som uz nemala problem s odbermi.. a predtym mi vzdy len z toho jedneho miesta brali, okrem obvodakovej 🙂 tak sa ti mozno polepsi.. a este som chcela, ze napi sa viacej vody, ked ides na krv, aj ked nalacno, voda nevadi.

maxara
21. sep 2011

ja to tu teraz rychlo zaspamujem, kym mam chvilku casu 😅 😅

maxara
21. sep 2011

a este som sa chcela spytat, ci nahodou niektora nepoznate niekoho, napr kamosku, muza, sestru.. co by mali zaujem o serm. Kamarat zaklada skupinu historickeho sermu, planuje sa venovat obdobiu renesancie. A hlada zeny a muzov od 20-60 plus minus 🙂 a mozu to byt aj absolutni zaciatocnici

maxara
21. sep 2011

aha a ten serm v Bratislave a pripadne blizke okolie smer PK