icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

maxara
21. sep 2011

sakraaaa, ked mam cas, tak tu nikto nie je ☹

aamanda
21. sep 2011

@janka273 mne to bolo divne...tiez som musela 2x citat aby som pochopila zze nie si z pn ale na pn🙂

ava11
21. sep 2011

Baby, včera som bola na odberoch krvi v Genetone a do piatku budem vedieť, či je to babulka alebo bubík 🙂 🙂 🙂

strihalka
21. sep 2011

@ava11 kolik to stoji?aj ja chcem🙂

strihalka
21. sep 2011

@maxara ja tu jsme🙂

ava11
21. sep 2011

@strihalka 72 € ma to stálo, odbery robia v utorky 15:30 - 16:30 na Lekárskej fakulte, stačí sa dopredu mailom zahlásiť, že prídeš. Je tam veľmi milý pán, ktorý ti všetko vysvetlí. Ja som ho riadne vyspovedala a majú zatiaľ z 860 testovaných žien 858 správnych určení a aj tie dve boli preto zlé, lebo tam bolo zalmčané dvojča.

carrie84
21. sep 2011

@maxara - tu orol, tu orol (holub teda), hlasim sa 😉

strihalka
21. sep 2011

@ava11 njeka ykontakt, ci webs stranku, kde to najdu?

carrie84
21. sep 2011

@maxara - peti, teraz som si vsimla - ty uz zacinas II.trim? 😕 😵 Tedaaaaa 😵

ava11
21. sep 2011

@strihalka www.geneton.sk tam je to velmi pekne vysvetlene a mail posielas na geneton@geneton.sk

maxara
21. sep 2011

@carrie84 ty orol 😀 ten krtkov brat? 😀 to fakt? ved kedy sa zacina? ja som asi 12+1 alebo 2.. uff ved ja ani neviem.. 😔

carrie84
21. sep 2011

@maxara - pozri si toto a hned budes vediet - a su tam obrazky 😀 😀

carrie84
21. sep 2011

@maxara http://www.pregnology.com/ toto som, samozrejme, myslela 😅

anabelleee
21. sep 2011

Ahojte, dnes sa to celkom da, uz 4 dni som nevracala....akurat ma stve, ze nemam chut na surovu zeleninu a ovocie, max. co zjem, je banan, dnes skusim pridat jablko....zelenina mi chuti len dusena....a dnes som to zabila zemiakovymi plackami a vcera cesnakovymi kolacmi so sunkou a syrom....sice som este nepribrala, prave naopak som schudla....mam vycitky, ze nejem jogurty a ovocie a surovu zeleninu. Skusim to postupne pridavat. Ale mozno telo samo vie, co potrebuje, lebo predtym som ficala len na ovoci, zelenine a jogurtoch....naopak teraz vypijem ovela viac mlieka, syr tiez zjem, tak hadam davam babetku dostatok zivin a navyse uzivam vitaminy.
Dnes mi konecne prisiel angelsounds....ale este nebolo nic pocut....musim si este par tyzdnov pockat.
Baby neviete ako to je s materskou, ked som 30.6. dala vypoved a pred tym som 2 roky robila (to znamena, ze 270 dni splnam) a je to tusim za posledne 2 roky, to znamena, ze v marci by som mala dostat matersku normalne?

maxara
21. sep 2011

@carrie84 tak este nezacinam 😉 az v piatok

lili14
21. sep 2011

Ahojte mamičky... rada by som sa k vám pridala a vymieňala si s vami skúsenosti, ak možem 🙂 Končím 10 tt tehotenstva 🙂

danka.chomka
21. sep 2011

@ava11 @strihalka ja keby som bola v BA tiez si to urcite dam, ked muz pojde do BA na sluzobku tak rozmyslam ze by som isla s nim a dala si to spravit, lebo moj gyndos tam neposiela krv ☹ a len tak postou skumavku nechcem posielat aj ked pisu na stranke ze sa to da tak spravit. este porozmyslam.

strihalka
21. sep 2011

@danka.chomka otazka je, ci si jeste 4tydny nepockame a kdyz to bude chlpaec, uz to budem vedet🙂)nevim, za 70€je to dost, kdyby v tom bylo jeste enco genetickeho , ze treba spatne veci se vylouci.....neviim, nevim, uvkazi muzovi nech posoudi.)

sunday1
21. sep 2011

@strihalka @danka.chomka Ja som to tiež zvažovala minulý týždeň, ale dosť ma odradila tá cena, ešte 50 eur by som dala 🙂 Chcem sa však objednať na malý 3D ultrazvuk v 16tt a tam by už pri troške šťastia mohlo byť vidieť aj pohlavie 😀

lili14
21. sep 2011

Baby ani som nevedela, že niečo takéto existuje a že tak skoro môžeš vedieť pohlavie dieťatka 🙂

urma
21. sep 2011

@maxara jeej to by zaujimalo mojeho muza 🙂 Sice vravel, ze sa na to da, ked bude stary no a teraz ma 31, ale poviem mu 😀 ze ma sancu. Take tie divadielka co robia, to ze by ho bavilo 😎
Horsie je, ze ide na 3 roky do Belgicka, tak od BA to bude mat dost od ruky 😀 😀 😀

urma
21. sep 2011

@anabelleee dala si vypoved a si nezamestnana teraz? Podstatne je aj to, ci nastupis do 8 mesiacov od skoncenia PP resp. od ukoncenia nemocneskeho poistenia na MD. To je ochranna lehota. Kokso sak tebe to tusim o chlp nevyde ☹ Po skonceni si si uz neplatila dobrovolne nemocenske?

ava11
21. sep 2011

@strihalka Aj mne sa to zdá ako dosť veľká suma, ale strašne som už na to zvedavá, chcem mimi oslovovať menom a kupovať vecičky a vyberať kočík a proste všetko 🙂

katkarv
autor
21. sep 2011

@maxara no v BINGO na stv som bola tam som vyhrala 55tis.vtedy este korun a v srdcovkach,ale nevyslo to 🙂

urma
21. sep 2011

@maxara jj, ked si uz prekrocila 12 tt, to uz by mal ficat II. semester. Zavidim 😉 trosku. Uz by si mala mat najhorsie obdobie za sebou.

darinkazv
21. sep 2011

ahojte baby, tak nám dr. posunula termín na 7.5.2012. ešte ma v piatok čaká sono, tak som zvedavá, čo oni povedia. 😉 tak som to musela mať riadne všetko poposúvané, keď podľa poslednej MS by bol termín 14.4.2012. až sa mi to nezdá. je to dosť veľký rozdiel. no čo už. ale malinké je v poriadku, narástlo zase a srdiečko bije 🙂 už máme aj tehu knižku aj ten prenatálny box. a dnes v kauflande na nákupe som neodolala dvom letným overalčekom po 99centov. no nezober to 😀 😀 😀

urma
21. sep 2011

@darinkazv a vies aj velkost drobca? To podla toho asi ten datum posunul, ze?
A v kauflande maju aj take handricky? To som si dosial dako ani nevsimla 🙂

sunday1
21. sep 2011

@darinkazv Fíha, tak to je poriadny posun, ale hlavné je, že je všetko ok 😉

katkarv
autor
21. sep 2011

@darinkazv az tak vela?Ja som bola v sobotu na pohotovosti lebo som mala bolesti ako by mi praskla cysta,tak som sa sla spytat co stym a dr.mi namerala 1,99cm plodik co je 8+6 ale ja somn podla ms bola 9+4 a v pondelok mi moj lekar nameral 3,04cm cize 10+1 a podla ms som bola 9+6 tak neviem ako to ta dr.merala len ma vystresovala.Aj tebe to mozno este posunu naspat 🙂

sunday1
21. sep 2011

Dievčatá, dnes sa mi zdá, že mi sóda začína peniť 😖