icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

katkarv
autor
21. sep 2011

@sunday1 ja som skusala sodu dnes rano no vobec nepenila.

sunday1
21. sep 2011

@katkarv Doteraz ani mne ešte nikdy, ale skúšam každý týždeň a teraz sa mi vytvorila taká tenulinká vrstva na povrchu, ale zase to vôbec nešumelo. No ja teraz už fakt neviem 😒

katkarv
autor
21. sep 2011

@sunday1 ja skusam ale neviem ci tomu verit,rozmyslam ze si kupim ten test v lekarni 🙂

sunday1
21. sep 2011

@katkarv Ja nieviem, ale keď som na tie testy počula kopec negatívnych ohlasov, tak je mi ľúto vyhodiť peniažky. Asi budem musieť vyčkať na sono 🙂

katkarv
autor
21. sep 2011

@sunday1 vazne?Idem akurat pohladat ci nenajdem skusenosti na koniku

sunday1
21. sep 2011

@katkarv Daj vedieť, čo si zistila 😉

zlatulienka
21. sep 2011

@katkarv aj ja som hľadala info tu na koňovi a názory sú rozdielne, niektorým babám to vyšlo a iným nie
ale ja ten test mám doma už od jari, tak ho budúci týždeň vyskúšam

katkarv
autor
21. sep 2011

@sunday1
@zlatulienka ano vidim ze nazory su rozne,niekomu vyjde niekomu nie.Asi treba pockat do 14tt aby to bolo pravdivejsie 🙂

zlatulienka
21. sep 2011

inak mi to nedalo a skúsila som to so sódou a výsledok - šumela, normálne bublinky aj v strede aj na kraji 😝 podľa všetkého mi doteraz vychádzala dievčatko, ale toto vyzerá na chlapa 😉 hmmm veď uvidíme čo povie ešte test a neskôr UTZ, som moooc zvedavá
a dnes mi prišiel na dobierku angelsounds, mám teraz vychádzky, tak idem preň na poštu...

zlatulienka
21. sep 2011

@katkarv najhoršie, že to skúšali maminy aj v 18 tt a nevyšlo im to, lebo 2 týždne na to sa na UTZ potvrdil opak 😠

sunday1
21. sep 2011

@zlatulienka AngelSounds je perfektná vec, nedám naň dopustiť. Srdiečko som počula už 10+1, len zo začiatku to chce trpezlivosť, lebo treba trafiť miesto aj uhol, ale časom je to stále jednoduchšie. Len by sa to nemalo používať príliš často 😉

marissenka
21. sep 2011

ahoj. tak dneska sono. mrnusik nadskakoval o 100-300! 🙂 😵 tesiiim saaaa!!! len, ze placenta je dost nizko zasahuje aj do krcka. ☹ 😒 ...mate podobnu skusenost? cisarskym pojdem tak ci tak.. takze to mi je jedno. len sa bojim, aby z toho neboli neake komplikacie. achh.

sunday1
21. sep 2011

@marissenka Gratulujem 😉

maxara
21. sep 2011

@urma coze?? na tri roky do Belgicka? akoze ty s nim nejdes? 😕 😕 ci na tyzdnovky?
inak ten moj kamarat, on normalne chodi presne na tie take vystupenia.. teraz boli aj na tom festivale stredovekeho zivota a viem ze sermoval v Juri v nejakej skupine, ale teraz neviem, preco zaklada druhu.. sak o tri roky bude stale tm v limite 😉 ak nezabudnem pripomeniem 😀 😀 (to som sa teraz dobre pobavila na sebe)

@katkarv no toto 😵 inak super vyhra, ja som nikdy nevyhrala viac ako par korun 🙂 takze ak to dobre chapem, ty si rozvedena? resp teraz cakas malinke s niekym inym ako s otcom starsich deti?

marissenka
21. sep 2011

@sunday1 diky 🙂 .. brucho mi este nerasi, pohyby este necitim( viem ze az 16-20tt)...vzdy mam taky stres pred sonom, aby bolo vsetko ok. ked mi uz bude davat kopacky- budem spokojna. 😀

maxara
21. sep 2011

@marissenka greatulujem k uspesnemu sonu 🙂 pokial len zasahuje placka do krcka, malo by to byt OK,len treba sa setrit.. a preco ides cisarakom?

marissenka
21. sep 2011

@maxara diky. uz som bola sice raz, ale to bola len taka blska. teraz bolo vsetko pekne vidiet. pri tom mojom certovi(2r) malom sa moc nenasetrim. prave mu asi zacina obdobie vzdoru- hruza. nervaci sa stale.ach. jo. a uz som mala cisara, tak zas..ale nevadi. ja to rozchodim, hlavne nech je male ok. bo je pravdepodobne, ze to bude tiez velke babo. maly mal 4260g!

certica22
21. sep 2011

@janka273 jeej tak by som bola rada ak by bolo dievčatko ja som si skušala robiť pred včerpm s prstenom a retiazkou a vyšlo že chlapec dievča a chlapec..ale raz som už potratila tak teraz neviem či sa to rata ten prvy chlapec a teraz dievča alebo nie a mame vyšlo presne tak ako sme 🙂

anabelleee
21. sep 2011

@urma Neplatila som si dobrovolne nemocenske poistenie, nastup na matersku mi vychadza 6. marca a ochranna lehota je do konca februara. Myslis, ze lekarka bude ochotna posunut mi termin o tyzden, aby mi to vyslo?

danka.chomka
21. sep 2011

@marissenka prirodzeny porod je uskutocnitelny aj po cisarskom. Predchadzajuci cisarsky nie je automaticky indikaciou na dalsi pri dalsom tehotenstve. To len preto pisem keby si mala nahodou tuzbu rodit prirodzene a lekari by ta zavadzali 😉 ak by si sa o tom chcela dozvediet viac staci ak das do googlu VBAC (vaginal birth after cesarean) ak vies po anglicky, da sa o tom pozistovat. neviem vsak aku mas preferenciu to len tak informativne. 😅 Ak si rozhodnuta pre cisarsky tak je to samoska na tebe 🙂 kazdopadne drzim paluchy k tvojej spokojnosti 😉

marissenka
21. sep 2011

@danka.chomka chcela by som zazit aj prirodzeny porod. ale ja som taka krpana, a mimco zas urcite velke bude+ vselijake komplikacie co mozu nastat.nebudem to silit. ma sa nieco stat, radsej nech ma paraju! 😝 dakujem. a tot moj mrnusik 😵 . musim sa popysit. 🙂

darinkazv
21. sep 2011

@katkarv no, veď uvidíme. moja dr. má len také kontrolné sono. ani srdiečko sa tam počúvať nedá, ani obrázky tlačiť. preto ma vždy posiela inde na sono, aby bábo pomerali riadne. ja mám cyklus 35 dňový, takže už len tým nastane týždeň posun od ich výpočtov a ešte ak ovula bola neskôr a tým pádom aj oplodnenie, tak sa ani nedivím. ale skôr som rátala, že to tak na toho 29.4. alebo tak vyjde. dosť som ostala prekvapená, že až 7.5. uvidím, čo povedia na sone. možno už zajtra pôjdem 😝

zlatulienka
21. sep 2011

@sunday1 tak som to vyskúšala, ale srdiečko som nepočula 😢 nemala som na to však pokoj, bo malý sa mi do toho staral...
budem sa to snažiť používať tak raz za dva týždne až do prvých pohybov, potom už len keby sa mi čosi nezdalo alebo príležitostne nech deti i mangel popočúvajú a "zblížia" sa bábätkom

sunday1
21. sep 2011

@zlatulienka A v ktorom si týždni? Mne to prvýkrát trvalo dosť dlho, kým som ho našla, aj som sa bála, že srdiečko nebije, ale chcelo to kľud a trpezlivosť. Ja si myslím, že ho môžeš používať aj častejšie, len nie je dobré, keď sa počúva každý deň 😉

zlatulienka
21. sep 2011

@sunday1 podľa poslednej MS 10tt+6, podľa UTZ 11tt+4
ale fakt som nemohla dlho hľadať, nechám to na zajtra, keď bude drobec v škôlke

katkarv
autor
21. sep 2011

@maxara ano,vydala som sa pred rokom druhykrat a mam uzasneho manzela,ktory ma rad moje deti aj ked nie su jeho.Az teraz viem co je ozajstna laska a ucta 🙂

katkadz
21. sep 2011

@maxara nemysli hned na zle kvoli nejakym blbym snom...vsetko bude ok, neboj...ja som dnes dostala taky krc ako pri kramoch, ale silnejsi, trvalo to asi 10 s., tak som sa tiez normalne zlakla...hned som prckovi dohovarala, nech neblazni a nech sa ani neopovazi odist - po tom, co som kvoli nemu za 11 tyzdnov prezila... zeby to bol nacvik maternice??? 😕
Inak mne sa bud nesniva vobec nic, alebo mam keksikove sny 😅 Uz mi harasi z tolkeho abstinovania...
Ja som mala Vinobrania az-az - kolotoce pod oknami a kolotocari zjavne oblubovali Kazika od 12 do 16-tej, tak za tych par dni mam v malicku celu jeho tvorbu - uz som si jeho "skvele" pesnicky aj pospevovala 😝 Nic ine mi neostavalo, lebo ho mali na plne pecky - a ja som v byte nepocula ani radio 😖 No a samozrejme sobotnu Oldies party z namestia sme poculi az do spalne...okrem ineho... Co sa tyka voni/smradov z jedal, stacilo mi raz prejst po Stefanikovej ul. a bolo mi zle 😒 Mala som chut len na palacinku s ovocim (po tom, co som ju videla jest svagrinu 😀 ), ale v sobotu som sa odvazila dat si pol klobasky...nastastie chutila...Burcak a must bleee 😝 Z burcaku sa mi robila kyselina a must bol prilis sladky. A ten moj poklad mi kupil v nedelu kabelku - doslova mi ju nanutil (lebo v jednom stanku ich dopredavali za 9,90) 😀
Chodis k tomu starsiemu gynekologovi na polikliniku (neviem si spomenut na meno)? Ja som sa k nemu chcela prihlasit, ale uz nebral nove pacientky a sestricka mi odporucila Dr. Gottschallovu...tak som nakoniec aj celkom rada...ona mi vzdy robi sono, ale je to len chvilka - len sa pozrie, ci je vsetko ok (a aj ja som spokojnejsia)
@katkarv tesim sa, ze mas malicke v poriadku 🙂
@darinkazv mm je zo ZV a mam tam svokrovcov (na Sekieri), takze obcas asi budem kocikovat aj ja vo ZV 🙂
@certica uz mas teda fakt riadne brusko...to ja vidim v zrkadle stale len sadlovu pneumatiku 😀 ale mne to asi ide do pasa a vyssie, lebo sa mi zda, ze som sa tam este rozsirila... a vobec nepriberam (aj ked uz tlacim do seba aj o 10-tej vecer) - stale som na minus 2-3 kg
A stale mozem ovci syr a bryndzu (bryndzovu pomazanku aj 3x denne) 😀...a zacina mi dost chutit paprika (pritom ja som papriku velmi nemusela)

strihalka
21. sep 2011

@katkadz moja, aj ja mam tento tyden take castejsi krece v maternici a nevim cim to je....take pobolivani cely den a obcas krec tak pet vterina dost....
sice pipiskovi domlouvam, tak snad uz odmalicka bude maminku poslouchat 🙂

darinkazv
21. sep 2011

@katkadz tak treba dať avízo potom 😉 😀

zeta123
21. sep 2011

@sunday1 ahoj...ako je to tou sodou??