Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@maxara Ja keď som si seba predstavovala s bábätkom, tak v tej predstave to vždy bolo dievčatko. V obchodoch som obzerala len dievčenské vecičky. Ale odkedy som naozaj reálne tehotná, tak miminko ľúbim a materský cit mi nejako nechcel napovedať, či to je dievčatko alebo chlapček. Teraz to už viem, veľmi sa teším a všetko je ako má byť. 🙂
@tajomna ked ja sa normalne bojim mat chlapca.. moje sestry maju kazda dvoch chalanov a hroza.. cize nasa Nina je jedina baba v blizkej rodine.
@ava11 no veru, ja som taka na vazkach, raz ze je to urcite baba a raz ze urcite chalan 😀 aj si tak porovnavam tehotenstva, ale to je blbost 😒 ale aby si si nemyslela, ja chcel presne toto babatko, co mam v bruchu, ci uz je to chlapec alebo dievca a nebudem sklamana z ani jedneho.. az dokonca uvazujem, ze by som si nedala povedat pohlavie, nech mam prekvapko, lebo mi je to ozaj jedno.. ale keby ze sa ma o polnoci opytas co by som chcela ja, keby som si mohla vybrat, tak poviem asi babu.. 😵
baby aj vam je zle z kavy? donedavna som ju mohla v pohode pit ale posledny tyzden mi z nej dviha zaludok nezalezi na tom aku slabu si urobim a vzhladom k tomu ze moj tlak je cca 90/60 tak by mi len prospela :D
@baranovadanka mne teraz kava nevadi, ale pri prvom mi bolo na tycku uz pri zalievani 😒 ale nejako som sa prekonala a pila som ju.. 😀
@ava11 to su v pohode mena, sice u mm by ani jedno nepreslo, lebo on je konzerva, ale su urcite z tych krajsich 🙂 a pre babu ste mali co? A ozaj, teraz ked uz vies pohlavie, ocikas sodu? 😅
@maxara ved tiez sa smazim aspon trosku vypit ale strasne mi z nej dviha zaludocne stavy jedine co mozem v pohode zjest su banany 😀 esteze su v akcii :D inak mena mame Natalka a Lukasko ale chlapcenske sa asi este bude menit :D sodu som skusala ale este skor a nepenila vobec takze este pockam tyzden a skusim znova a uvidime sice uz mam parik deti takze pohlavie by mi malo byt uplne ukradnute ale brala by som dievcatko aspon podla toho aky je syn a aka je dcerka tak ona je podstatne pokojnejsia a poslusnejsia :D
@baranovadanka a skusala si si dat tie pukance, na kyselinu? lebo mne to velmi pomahalo, aj si idem tusim urobit, mam konecne kupene take nie do mikrovlnky, tak sa tesiiiiim 🙂 a pijes nesku, ci zalievanu? lebo vraj by sa zalievana nemala (ale teda ja sa tymto neriadim, lebo ja som take prasa, zeja som pila klasickeho zrnieckoveho turka bez mlieka a cukru) a vraj ked, tak neska s mliekom. Ale napr teraz pijem len mliecnu nesku, lebo ina mi uz neslape.. 😒
Jaj a mm bratranec ma syna a dceru a dcera je teda riadne sidlo, vsade musi byt a chlapec uplne ukazkovy, poslusny dobrucky 😉 tak je to jedno asi.. a vlastne aj moj bratranec ma dve baby a jedneho chalana. Prva baba a ten chalan, ani sme nevedeli, ze su doma a ta tretia (inak rozdiel medzi vsetkymi deckami je 10 mesiacov 😅 ) kokos.. 😀 paradna.. akoze ja milujem akcne deti, vesele, hrave, lumpate.. ale neviem, ci chcem take doma.. teda ak by pekne papalo a spinkalo, tak v casom ked je hore, moze byt akcne.. to mi nevadi 🙂
@ava11 No ten moj sen bol o to zvlastnejsi, ze dietatko malo aj meno. Nikdy sme sa o menach s mm nebavili ani ja sama som sa tym obzvlast nezaoberala...vsetko usilie sa sustredilo na snazilkovanie a veci okolo asistovanej reprodukcie 🙂
Este stale sme mena nevyberali, ale ked 1.10. pride mm domov zo sluzobky, uz si na to spolu sadneme s kalendarom 🙂 Sa uz tesim, ako sa nebudeme vediet zhodnut.
@maxara vidis pukance mam doma tie do mikrovlnky :D tak si skusim urobit 🙂 a co sa kavy tyka tak zo zrnkovej mi dviha zaludok uz len ked otvorim plechovku tak som si dala nescu 3v1 a ani ta mi nerobi velmi dobre :( inak moje decka su akcne ked su spolu inak je dcerka poklad s rozkami sem tam :D ale syn ach jaj mierne hyperaktivny tak len cakam kym bude mat 5 rokov a ide na futbal nech aspon trochu vybije energiu :D lebo zo skolky pride plny sili a ja uz za nim nestacim :D
@ava11 a neskusala si pokus so sodou bikarbonou? ze by si nam potvrdila/vyvratila vierohodnost metody? 🙂
@urma no drzim palce pri vybere 😉 my sme sa parkrat uplne pohadali pri tomto druhom babu.. 😅 😎 tak ale Vladko??
@baranovadanka na tychto vacsich detoch je super, ze mozu chodit na nejake kruzky, co ja teda planujem urcite Ninu dat..
@danka.chomka Neskúšala, vyskúšam a dám vedieť 🙂
@urma Môj jeden sen bol, že som si v lekárni robila test pohlavia a vyšlo dievčatko. Na druhý deň sen, že máme doma bábo, je to chlapček a nevieme ho pomenovať. A ten novorodenec zrazu na mňa začudovane pozerá a hovorí: Ale veď ja som Jakubko 🙂 Tak hneď ráno som drahému oznámila, že bude Kubko, ale zatrhol mi to 😀
@ava11 jeeej neviem sa dockat ci vypeni 🙂 urcite daj potom vediet budeme netrpezlivo cakat 😉
@danka.chomka tak ja som bola ocikat znova sodu, uz treti krat.. prvy krat penila, taka tenka vrstva.. druhy krat absolutne nic a teraz znova tenka vrstva penicky 😅 tak ja teda neviem, ci to ozaj funguje..
Ahojte, no moja ryma stale pokracuje, ne nejak extra, lae vecer nos ucpany a fakt je dobry ten Pante nose, od dr. muleera, super a halvne je vhodne pro tehule🙂
Ale co jsem se chtela zeptat, ci to trapi aj vas.....uz asi tri dny se moje bricho chova, jako by melo krtke brisni svaly, obcas kdyz vstanu ta clem neprijemna bolest v oblasti bricha jako bych mela namozeny sval, ci co...je to nepirjemne, nemuzu se po ranu ani poradne protahnout,nemluve o sklenickach, ktere jsou ve hore ve skrinkach, jakmile ruku natahnu hore, uz citim, jakse mi to tam bolestive natahuje....vnimate to aj vy, ci jsem vyjimka?
@strihalka viem presne, aky opisujes problem. Obcas som to citila aj ja, ale v poslednej dobe ani moc nie. Skorej tak skorej 🙂 Uplne najviacej ma vyplasilo jedno "nevhodne" kychnutie ked som bola akoby v predklonenej polohe. Teraz ked idem kychnut, tak som na to vzdy pripravena a nechavam si brucho v spriamenej polohe 🙂 ale uz sa mi to odvtedy pri kychnuti ani nestalo. Jasne, ze ked soferujem a kycham, tak sa nemozem postavit, aby som mala brucho "na plocho" 😀
@strihalka ja som ziadnu inu bolest ako tuto doteraz nepocitovala 🙂 Jedine obcas pichnutie...ale to som mavala aj hocikedy pocas cyklu ked som nebola tehu. /vzdy som sa tymto pichnutiam tesila po ovulacii, ze ci to nebude uhniezdenie/ 😉
Najvacsia sranda je, ze ked pisete o tej kramovej bolesti...ja ani neviem, ako boli. Mna pocas kramov jedine niekedy ako keby tlacilo sedenie. To asi nie je ono spominane tak casto...

@maxara
aj ja mám dve baby a aj prvý aj druhý krát som aj babu chcela,ale teraz by sa už zišiel chalanisko...xixixi..