icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

strihalka
22. sep 2011

@maxara presne take upony to je to slovo, co boli🙂
no je to tezke, bo me tak boli skoro kazdy pety pohyb...nekdy i trochu kdyz jsem v klidu, lae prevazne v chuzi
no zkousim se nenamahat, ale v praci to jaksi nejde....:-/

barbora84
22. sep 2011

@strihalka mna bolelo brucho vcera skoro cele poobedie a vecer, najlepsie mi bolo ked som si lahla, tiez ma to vystresovalo, ale potom to preslo... dnes som zatial bez bolesti

strihalka
22. sep 2011

@urma tohle prave uz neni uhnizdovaci bolest, ale uplne jina, presne jak pise @maxara jsou to brisni svlaniupon, hak povoluji pred amternici, aby se mohla zvetsis a tim ze ja mam dvojrohou delohu, taks e se asi roztahuej jeste vice, aby se babo veslo....

urma
22. sep 2011

@strihalka ja viem 🙂 ja tuto uponovu bolest pocitovala uz v 5 tt. Asi zato tak skoro, ze mam udajne mensiu maternicu podla mojeho obvodneho gyndosa. Drzte mi palce, aby to nebola pravda ☹ lebo to by mi hrozil potrat alebo predcasny porod. Ja sa snazim na to vobec nemysliet a verim mojmu telu, ze sa natiahne dostatocne k dietatku. Ono je na to aj taky terminus technikus ze hypoplasicka maternica 😝 Ale to urcite NEBUDE ta moja!

Uhniezdene uz muselo byt predsa dakych max 10 dni po oplodneni...to sme ani nevedeli, ze sme tehotne. Nie kezdy pociti to implementacne pichnutie, ja som ho mozno citila, ale kedze neviem, kedy som mala ovulaciu, tak tazko povedat, ci to bolo prave v tom obdobi.

maxara
22. sep 2011

@urma no ja popisujem kramovu bolest ako ze ti niekto nafukne balonik v bruchu a nemas tam miesto, tak ta to rozpinanie toho baloniku tlaci.. na vsetky strany, ale najviac dodola, predu a bokov.. 😒 teda nie ze by som ju popisovala bezne 😅 😎 ale napr tak mm alebo ..

@strihalka nechcem strasit, ale bude to horsie ked budes mat velke brucho.. nesustreduj sa na to.. ja viem, ze si teraz viac vsetko vsimas.. je to aj tym, ze mas uvolnene podvedomo svaly a tym padom ti brusko "visi".. viac sa tie upony namahaju, lebo nie su podoprete brusnymi svalmi

maxara
22. sep 2011

@urma to urcite nebude ta tvoja 😉 inak aj kamoska mala podla jej dr malu maternicu a ja ked som to pocula, skoro som odpadla a ona ze jej na to nic dr nepovedala.. tak ani ja.. a babo pekne donosila a este aj prenasala. 😉

maxara
22. sep 2011

akurat sa mi zobudila Nina, je hore na velkej nasej posteli a prave pocujem, ako trieska na dvere nejakou hrackou 😀 idem po nu 😅

urma
22. sep 2011

@maxara diiik za popisanie symptomov kramovej bolesti, konecne vie, co pod tym baby myslia, lebo fakt casto som aj tu na konikovi citala nieco a do toho tato hlaska..ze to ako ked mas kramy boli... 😀
Ja mavam velmi slabulinke kramicky, tak si myslim, ze preto ma tento sprievodny jav nepostihoval.

strihalka
22. sep 2011

@urma no ja jsme na tompodobne u dvourohe take hrozi predcasne porody, v horsim pripade potraty.-/jen ja vim, ze ji opravdu mam☹ a vim, ze babo je ulehnute v pravem rohu 🙂)) a ted me boli nalevo prevazne ty svaly:-/
mozna s epresouva, nevim🙂

urma
22. sep 2011

@maxara No ved to dobre spravila ta dr. ze nerobila predcasne zaveri u kamosky 😒 Mne totiz povedal moj a to radsej nemal robit, lebo som z toho mala 5 rokov komplexy a mindraky. Tiez mi velmi casto robieval merania, aj kazde 3 mesiace, ako mi ne/rastie a liecil substitucnou liecbou, ktora ziadne zazraky nespravila....
Nakoniec mi v Iscare povedala doktorka, ze ju mam uplne v poriadku a ja JEJ VERIM 😎
Radsej uz nebudem viac k tomu pisat, ake katastroficke scenare som pocula k tejto diagnoze...a to som sa v tom case este vobec nesnazila o tehotenstvo, prave naopak. Aj tak ma to vzalo viac ako dost 😔

urma
22. sep 2011

@strihalka pockat a dvojroha maternica to nie je normalna? Jeeezis ved ja by som prisahala, ze mi Dr. nieco vravela, ze "maternica je dvojroha a bla bla bla "
Som teda asi daka mimo z biologie 😝

strihalka
22. sep 2011

@urma normalni matenice je jakoby ve tvaru trojuhelniku......dvouroha maternice je ve tvaru srdicka, tam, kde se v horni casti slucuji ty dva vrcholy, tak je to srostle...nekdo to ma vice, nekdo mene.....
nastesti se nam podario otehotnet, dr chtela laparoskopicky zjistit, ze jak moc je srostla, ze by se to chir. upravilo, no nastesti neni potreba
ale tu na koniku je spousta zen, holek ,co ji maji a porodili, nekteri predcasne, nektereti radne v terminu.....kazda jsme jina

amanda683
22. sep 2011

@ava11 a to ti uz doki vedel takto povedat,co to bude????Ja ked som sa pytala na sone,povedal,ze to este velmi skoro a to ma uplne novucicke sono 😢

strihalka
22. sep 2011

@amanda683 ava si nechavala delat genetiku krve...tak proto to uz vi🙂

takitak
22. sep 2011

😀 😀 pripajam sa k uponovým a kránovým bolestiam dnes aj ja. včera som neciítla vôbec nič a tiež som stresovala ... (nefunguju mi tu smailíky) ... dnes som ale nešla do práce lebo tam sa nedá pracovať a tak som zostala doma a trápim sa tu s asi miliónmi papierov a číslami a už mi tak šije ... ale práve som si spravila moj obed ... zemiačiky na petržlenovej vňaťke a uhorkový šalát a dala som si k tomu trochu tatarskej -kt. som nejedla už asi 15 rokov ... a chcela som to vody po zemiakoch šupnúť vajce a spraviť si vajcovú polievku a čuduj sa svete akonáhle som zacítila surové vajce - letelo vajce aj voda do wc ... tak sa idem napchať a pracovať ďalej (smutný smailík)

a včera môj manžel schválil meno pre dievča - čo som navrhla, obkľukou ale teda súhlasil ... takže bábätko môže byť ona alebo on, len nech je zdravučké

amanda683
22. sep 2011

@strihalka jaaaaaj,aj ja chceeeeem 😉

strihalka
22. sep 2011

@amanda683 za 70€ jsme si s manyelem rekli, ye si to enchame jako prekvpaeni ay to bdue na sone videt...vsak si vem, kolik je krasnych veci na tehu a zjisteni pohlavi je jedna z nich, my si chceme pekne pockat....i kdyz tak yjsme nad tim uvazovala, ale 70€ je fakt dost a radjei to hdoim nekam uz do vybavy.)

amanda683
22. sep 2011

@strihalka hmm,to je pravda......70eciek,habadej.Aj tak to uz na tom pohlavi nic nezmeni,lebo uz to je to,co to ma byt 😀

amanda683
22. sep 2011

@katkarv nekupuj.Fakt vyhodene peniaze.Mala som ho 😖

strihalka
22. sep 2011

@amanda683 co se nema kupovat,at vim tayk :D

amanda683
22. sep 2011

@strihalka test z lekarne na urcenie pohlavia 😉

sunday1
22. sep 2011

@zeta123 Treba dať za lyžičku do nádobky a ocikať. Ak je to chlapec, malo by to peniť/šumieť, ak je to dievča, tak to nerobí nič. Vraj. 😀

maxara
22. sep 2011

@urma nemas zac.. no to je fakt, ze je dobre, ked zbytocne dr nestresuje, ale zas, ked si najdete na nete, tak tam ziadne pozitiva popisane nie su a hned si myslis, ze si v riti.. keby to dr nejako zlahka naznacila, ze iste percento mozno moze porodit skor.. znie to vzdy lepsie ako to, co som vsetko citala o tom ja a to ja ju mam normalnu.. som stresvala aj za kamosku 😅 traposka (akoze ja)

urma
22. sep 2011

@maxara no aj na tej teorii nieco bude, uznavam 😉
Mne povedal Dr. ze netvrdi, ze to bude moj pripad, ale ze mi hrozi to a to...Som si to zobrala moc k srdcu a ako hotovu vec vtedy.
Ono zalezi, ako sa s tym telo vie vysporiadat, proste nakolko je ta mala elasticka. To je najdolezitejsie. Podla mna aj moze byt tabulovych rozmerov, ak by bola dako malo elasticka, tak je to na nic...
Ja sa utesujem aj tym, ze ma videlo odvtedy snad 10 doktorov v suvislosti s dlhym snazilkovanim a nikdy nikto na toto iste nepoukazal. A ked som sa na to uz vyslovene spytala v BA, tak mi to vyvratila Dr. Tazberikova.
Lebo ze to by potom aj zenicky, co maju 155 cm nemohli mat koli maternici deti. Takze ja som len na moju maternicu vysoka 😅 asi tak som to pochopila....

zlatulienka
22. sep 2011

@sunday1 tak som si našla chvíľku čas na seba a babuliatko, počula som ho, srdiečko krásne bilo...
boli to zvuky aké som počula naposledy, keď som chodila ako tehula so synom do pôrodnice na monitor
angelsounds je naozaj supéééééééééééééééér 🙂

sunday1
22. sep 2011

@zlatulienka Teším sa s Tebou, ja som vedela, že to už bude pekne počuť 😉

maxara
22. sep 2011

@urma ja som zas prilis nizka na moju vahu 😀 😀 mala by som mat aspon styri metre 😅 a tiez si myslim, ze aj tabulkove mozu mat podobne problemy.. no ale ty si aj chudulinka nie? tak mozno mas vsetky organy vseobecne mensie.. akoze na spodku priemeru to nazvime 😉

darinkazv
22. sep 2011

ahojte ženičky. ja len tak na rýchlo. tak na sone som bola už dnes. máme aj fotečku. mám ju v albumíku. 🙂 slzy sa mi vtisli do očí 🙂 máme 2,6cm a TP 19.04.2012 🙂 naše nádhernééé zlatíčko 🙂

janka273
22. sep 2011

@darinkazv a nakoniec zostaneš medzi nami aprílovkami 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 , super - tešíme sa 🙂 🙂 🙂 , ja tú tvoju fotečku nemôžem nájsť v tvojom albumíku

darinkazv
22. sep 2011

@janka273 ja ho mám prístupný len pre priateľov. tak ak chceš, tak si ma prihoď a potom ťa to pustí. takéto fotečky nerada dávam verejne 🙂