Pôrod v apríli 2017 v Trenčíne

prhlavka
5. jan 2017

Hľadám parťáčku z Hlohovca, okolia, ktorá sa chystá rodiť v Trenčíne. termín mám 18.4.2017. Som prvorodička a zatiaľ nie veľmi informovaná 🙂.
Zvažovala som i Piešťany, sú bližšie, ale potom čo som tu čítala som na Piešťany nejak zanevrela. Budem rada, ak sa nájde tehuľka s podobným termínom pôrodu z môjho okolia. Lenka.

36evina36
5. jan 2017

@prhlavka ahoj ja som v decembri prisla o babetko a hospitalizovNa v piestanoch porodila som si mrtve dieta bol to strasny zazitok ale nemozem povedat nic zle na personal

redlola
5. jan 2017

@36evina36 ty vies povzbudit 🙂 je mi nesmierne luto tvojej straty, zial, nie si jedina v mojom okoli. skusenost hovori, ze najpravdepodobnejsie to preboli az ked sa narodi dalsie babatko. drzim palce 🙂
@prhlavka nad trnavou si neuvazovala?

36evina36
5. jan 2017

@redlola tak sestricky su tam super nemozem sa stazovat na nic okrem stravy ale tak co cakat v nemocnici 🙂, a ked pri takomto zazitku nevadil personal pri tom krasnom ako narodenie babetka bude dobre aj tam.A bohuzial som pocula ze teraz sa to stava moc casto,

prhlavka
autor
6. jan 2017

@redlola Trnavu som vylúčila hneď aj keď je najbližšie, kamarátku nechali dlho trápiť, neotvarala sa poriadne, chlapec mal okolo 4kg, vystriedali sa u nej 3 lekári, no keď prišiel ten tretí, už bolo neskoro, sám nechápal, prečo jej skôr neurobili sekciu. Ani som neskumala potom akí lekári sú tam. Bo ak by som šla do TT tak jedine s vybaveným lekárom.

prhlavka
autor
6. jan 2017

36evina36 to mi je veľmi ľúto, kto nezažil, nepochopí, snáď sa Vám v blízkej budúcnosti podarí zdravé bábätko čo Vám bude len radosť robiť.

prhlavka
autor
6. jan 2017

@36evina36 *zabudla som zavináč

redlola
6. jan 2017

@prhlavka v mojom profile nájdeš článok o pôrodoch v Trnave. Súhlasím s tým, že so zazmluvnených lekárom je to lepšie.
Inak do komentárov mi tam písala jedna, že chce rodiť v Trenčíne a tiež to tam nie je úplne ružové. Asi záleží od človeka a situácie.

prhlavka
autor
6. jan 2017

@redlola ty asi máš osobnú skúsenosť s Trnavou však? idem teda preštudovať. z môjho okolia chodia baby do PN, tak nemám prehľad absolútne akého pôrodníka by som v TT oslovila.

36evina36
6. jan 2017

@prhlavka dufame aj doma ze druhy krat to dopadne dobre

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre