Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
tak Vam zatial zelam este pekny den, musim nieco navarit , kym mala spinka 🙂
Ale ste su popísali 🙂 ja teraz ani čas nemam venujeme sa tatíkovy 🙂
ale ozvem sa baby 😉
@miskachrumka Vedja ta tu postraaadam ze kde sa tulas a cisi OK, ale ked tatikovi tak je dobre aj to treba, tatik sa sem tam zide...
@katja_ no ten náš chodí preč zarabat tak je pre nás doležitejší ....a o vzácnejší ....malý ten je celý happy už nevydržal a musel mu dať drahý darčeky už včera večer 😉
a na narodky ho určite poteší aj torta Mc queena dúfam že nám ju dovolí vobec spapať ked ho má tak rád den bez rozprávky neexistuje !
@miskachrumka v ktorom tyzdni je najlepsie zbehnut na urcenie pohlavie, kazdy vravi inak...ja uz nemozem vydrzaaat
@katja_ no ja som bola pri malom v 23tt a už bol veliky nič poriadne wsme nevideli ...ale teraz chcem íst skor okolo 19tt-20tt najneskor 🙂 ževraj v tedyx je všetko krásne vidno 🙂
aj ja sa plánujem objenať za nejaký týžden -dva aby som to stihla okolo 19tt🙂 a ako sa máš ?
ja sem teraz nechodím lebo ani neni čas !
ale rada sem ked je cas nakuknem ! 🙂
@miskachrumka no ja som si poslala narvh kedy by som sa chcela objednat a uz to necham na nech mi odporucia co bude lepsie najradsej by som sla hned ale tak musim vydrzat... ci mozem nakupovat ruzoveee vecicky....kazdopadne nech je zdrave hlavne ...
@katja_ ja som mala také šialenie na žačiatku že akokolvek len zistiť čo je to 😒 samozrejme vždy je najdoležitejšie nech je to zdravé no teraz ma prešla tá zvedavosť o pohlavi vobec ma to nejak nezaujíma 🙂
@miskachrumka to je presne nejaky hormon posadnutosti a sialenosti a rada by som aby ma opustil ..... 😀
@tatya tak ja som tiez bleda..... a sa mi objavila ciarka taa slaba..... ale ista.... :D
@katja_ neboj mna už opustil chvalabohu 😉 😉 aj na teba príde 🙂
@miskachrumka no jo teraz neviem ci sa objednat v 18 alebo neskooor lebo v MT teda od 18 objednavaju ...
ahojte babulky, čítam, že sa akurát bavíte o tom, kedy bude vidieť pohlavie... tak ja som sa na poslednej kontrole pýtala, či je možné, že už pri ďalšej kontrole bude vidieť pohlavie (to budem 18tt), a doki mi povedal, že sa nejako moc ponáhľam, že je to ešte skoro 😒 Moja sestra vedela, že budú mať chlapca už v 16tt...
@bobi3
ahoj, no na 3d sone u dobreho lekara by ti to vraj na 95% mali povedat pohlavie spravne od 17.-18....tam kam idem objednavaju od 18 .mesiaca, asi treba pozriet nazory bab, ja idem na odporucanie a osobnu skusenost viacerych a hlavne vsetky co poznam mali to pohlavie urcene spravne. Na svete su vraj odbornici ktori ti vidia uz od 12. tyzdna podla nejakeho uhla ale to nie je na 100% - a uplne ta chapem ja sa akosi neviem dockat vobec momentalne
@katja_ ja si budem volať do Zvolena a tam robia cca.tiež od 18tt tak by soma j chcela v tom 19tt 🙂
a ako víkendujete ?
mi sa už tešíme na 5-teho máme zn ova poradnu no mám strach zas z váhy ☹ ale snažim sa po 5-6hid nepapať nič !
tak dufam že to nebude zlé ked sa nanu postavím 😎
a samozrejme že sa tešíme na bábiku ako sa má ! dúfam že svetovo 😵
@miskachrumka
no pojdem aj ja tak nejak, sa tesim dame si vediet...a co vahu neries to nejak dame dole vsetko ...co ine nam ostava 😀 , ja idem 28.2.2022, nech ma odvazia...ale vazim sa aj doma kazdy den takze v tomto ma nemaju ako prekvapit...
@miskachrumka mne kazali vazit sa doma a potom nahlasit len kila 🙂
a to kam sa nahlasujete na sono pohlavia,ja ze mi to povie moj doki a potom pojdem na 3D sono.
Chcem sa nabuduce spytat presne ktory tyzden a den som a podla toho si vyratam,lebo idem koncom marca na vylet do irska tak musim nejak vymysliet 🙂
tento piatok idem znova na krv,na tie testy davnovho
@katja_ no na 3D hovoria ze od 20TT SA DA ist a ja mam poradnu nejak tusim 20 marca a to by som mala byt tak prelom 18-19tt.ale chcem sa na to spytat teraz ked pojdem na krv.lebo mi to nejak nesedi,tu mi to ukazuje ze som v 16 a podla nich mam zacat 16 az v utorok,tak mam v tom chaos a ked si to ratam ja tak mi to zas inak vychadza 🙂
@nessy ja som dostala do knizky este taky papier - tam mam tyzdne podla posledneho menzesu / podla merani na sone mne zacina 15 zajtra, resp. dnes a podla prvych dvoch son - podla velkosti plodu to bola nejak dva dni neskor ....takze zajtra by som mala na gynde 15+0/15+2 .... a to niekedy sa v tom uz fakt clovek nevyzna kazdy ti inak povie nie 😀 ...na tretom sone mi povedali ze uz odchylka nie je....Tu to asi ukazuje podla terminu porodu ktory si zadala
A tro sono je najlepsie a lepsie vidno asi v 20 , hovorim kamoske povedali prisla v 21 ze mohla kludne aj skor tak neviem

@saranata ja mam tiez "ranne" nevolnosti cely den, niekedy lepsie, niekedy horsie... pri prvom mi to skoncilo po 15.tt tak len dufam, ze ani teraz to nebude trvat dlhsie...
A rodit asi na Kramare, tam som bola aj s prvym a mala som super lekara, ak to pojde chcela by som ist za nim aj teraz. Na Antolsku som pocula vselico a Ruzinov mi je proste nesympaticky 😀