icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

tatya
24. feb 2012

@saranata ja mam tiez "ranne" nevolnosti cely den, niekedy lepsie, niekedy horsie... pri prvom mi to skoncilo po 15.tt tak len dufam, ze ani teraz to nebude trvat dlhsie...
A rodit asi na Kramare, tam som bola aj s prvym a mala som super lekara, ak to pojde chcela by som ist za nim aj teraz. Na Antolsku som pocula vselico a Ruzinov mi je proste nesympaticky 😀

tatya
24. feb 2012

tak Vam zatial zelam este pekny den, musim nieco navarit , kym mala spinka 🙂

miskachrumka
24. feb 2012

Ale ste su popísali 🙂 ja teraz ani čas nemam venujeme sa tatíkovy 🙂
ale ozvem sa baby 😉

katja_
24. feb 2012

@miskachrumka Vedja ta tu postraaadam ze kde sa tulas a cisi OK, ale ked tatikovi tak je dobre aj to treba, tatik sa sem tam zide...

miskachrumka
24. feb 2012

@katja_ no ten náš chodí preč zarabat tak je pre nás doležitejší ....a o vzácnejší ....malý ten je celý happy už nevydržal a musel mu dať drahý darčeky už včera večer 😉
a na narodky ho určite poteší aj torta Mc queena dúfam že nám ju dovolí vobec spapať ked ho má tak rád den bez rozprávky neexistuje !

katja_
24. feb 2012

@miskachrumka v ktorom tyzdni je najlepsie zbehnut na urcenie pohlavie, kazdy vravi inak...ja uz nemozem vydrzaaat

nessy
25. feb 2012

@katja_ ja ked som sa pytala dokiho tak povedal medzi 18-20 tyzdnom,ja ked pojdem najblizsie co idem 20.3.tak sa pytam 🙂))))

katja_
25. feb 2012

@nessy No ja sa objednam asi niekedy na zaciatok aprila ale teda uz sa neviem dockat naozaj....

miskachrumka
25. feb 2012

@katja_ no ja som bola pri malom v 23tt a už bol veliky nič poriadne wsme nevideli ...ale teraz chcem íst skor okolo 19tt-20tt najneskor 🙂 ževraj v tedyx je všetko krásne vidno 🙂
aj ja sa plánujem objenať za nejaký týžden -dva aby som to stihla okolo 19tt🙂 a ako sa máš ?
ja sem teraz nechodím lebo ani neni čas !
ale rada sem ked je cas nakuknem ! 🙂

katja_
25. feb 2012

@miskachrumka no ja som si poslala narvh kedy by som sa chcela objednat a uz to necham na nech mi odporucia co bude lepsie najradsej by som sla hned ale tak musim vydrzat... ci mozem nakupovat ruzoveee vecicky....kazdopadne nech je zdrave hlavne ...

miskachrumka
25. feb 2012

@katja_ ja som mala také šialenie na žačiatku že akokolvek len zistiť čo je to 😒 samozrejme vždy je najdoležitejšie nech je to zdravé no teraz ma prešla tá zvedavosť o pohlavi vobec ma to nejak nezaujíma 🙂

katja_
25. feb 2012

@miskachrumka to je presne nejaky hormon posadnutosti a sialenosti a rada by som aby ma opustil ..... 😀

monika1091
25. feb 2012

@tatya tak ja som tiez bleda..... a sa mi objavila ciarka taa slaba..... ale ista.... :D

miskachrumka
25. feb 2012

@katja_ neboj mna už opustil chvalabohu 😉 😉 aj na teba príde 🙂

katja_
26. feb 2012

@miskachrumka no jo teraz neviem ci sa objednat v 18 alebo neskooor lebo v MT teda od 18 objednavaju ...

bobi3
26. feb 2012

ahojte babulky, čítam, že sa akurát bavíte o tom, kedy bude vidieť pohlavie... tak ja som sa na poslednej kontrole pýtala, či je možné, že už pri ďalšej kontrole bude vidieť pohlavie (to budem 18tt), a doki mi povedal, že sa nejako moc ponáhľam, že je to ešte skoro 😒 Moja sestra vedela, že budú mať chlapca už v 16tt...

katja_
26. feb 2012

@bobi3
ahoj, no na 3d sone u dobreho lekara by ti to vraj na 95% mali povedat pohlavie spravne od 17.-18....tam kam idem objednavaju od 18 .mesiaca, asi treba pozriet nazory bab, ja idem na odporucanie a osobnu skusenost viacerych a hlavne vsetky co poznam mali to pohlavie urcene spravne. Na svete su vraj odbornici ktori ti vidia uz od 12. tyzdna podla nejakeho uhla ale to nie je na 100% - a uplne ta chapem ja sa akosi neviem dockat vobec momentalne

miskachrumka
26. feb 2012

@katja_ ja si budem volať do Zvolena a tam robia cca.tiež od 18tt tak by soma j chcela v tom 19tt 🙂
a ako víkendujete ?
mi sa už tešíme na 5-teho máme zn ova poradnu no mám strach zas z váhy ☹ ale snažim sa po 5-6hid nepapať nič !
tak dufam že to nebude zlé ked sa nanu postavím 😎
a samozrejme že sa tešíme na bábiku ako sa má ! dúfam že svetovo 😵

katja_
26. feb 2012

@miskachrumka
no pojdem aj ja tak nejak, sa tesim dame si vediet...a co vahu neries to nejak dame dole vsetko ...co ine nam ostava 😀 , ja idem 28.2.2022, nech ma odvazia...ale vazim sa aj doma kazdy den takze v tomto ma nemaju ako prekvapit...

katja_
26. feb 2012

@katja_ 2012 samozrejme....

nessy
26. feb 2012

@bobi3 kamoska mi hovorila ze jej doki jej nechcel povedat ale ze v 15tt bola na pohotovosti lebo krvacala trocha a tam jej povedali ze to bude chlapec,ja som zvedava co mi povie doki,oni moc nechcu hovorit,hlavne tak skoro.
Ja som pri malej zistila az na 3D sone v 26tt

nessy
26. feb 2012

@miskachrumka mne kazali vazit sa doma a potom nahlasit len kila 🙂
a to kam sa nahlasujete na sono pohlavia,ja ze mi to povie moj doki a potom pojdem na 3D sono.
Chcem sa nabuduce spytat presne ktory tyzden a den som a podla toho si vyratam,lebo idem koncom marca na vylet do irska tak musim nejak vymysliet 🙂
tento piatok idem znova na krv,na tie testy davnovho

katja_
26. feb 2012

@nessy - ak chces ist sama na nejake platene - koncom 20 tyzdna kamoske povedali este len na 2d co to je, asi bol maly aj dobre otoceny - ked vydrzis mozes ist aj neskor ale ked si v 16 tyzdni mozes kludne aj za dva tyzdne ist...to uz je na tebe

nessy
26. feb 2012

@katja_ no na 3D hovoria ze od 20TT SA DA ist a ja mam poradnu nejak tusim 20 marca a to by som mala byt tak prelom 18-19tt.ale chcem sa na to spytat teraz ked pojdem na krv.lebo mi to nejak nesedi,tu mi to ukazuje ze som v 16 a podla nich mam zacat 16 az v utorok,tak mam v tom chaos a ked si to ratam ja tak mi to zas inak vychadza 🙂

katja_
26. feb 2012

@nessy ja som dostala do knizky este taky papier - tam mam tyzdne podla posledneho menzesu / podla merani na sone mne zacina 15 zajtra, resp. dnes a podla prvych dvoch son - podla velkosti plodu to bola nejak dva dni neskor ....takze zajtra by som mala na gynde 15+0/15+2 .... a to niekedy sa v tom uz fakt clovek nevyzna kazdy ti inak povie nie 😀 ...na tretom sone mi povedali ze uz odchylka nie je....Tu to asi ukazuje podla terminu porodu ktory si zadala
A tro sono je najlepsie a lepsie vidno asi v 20 , hovorim kamoske povedali prisla v 21 ze mohla kludne aj skor tak neviem

nessy
26. feb 2012

@katja_ mne povedali v 1Ott ze sme presne,ziadne odchylky a podla toho je aj termin u dokiho,tam je 17 a tu mi vyslo 18.8 🙂

katja_
26. feb 2012

@nessy keby sme tak vedeli kedy to bude naozaj

nessy
26. feb 2012

@katja_ tak u mna podla mna skor
mala bola o mesiac skor :-/

katja_
26. feb 2012

@nessy A ved co jej isto nic nechyba 😀

nessy
26. feb 2012

@katja_ tak som si to ratala,podla PM mi to vychadza vzdy v piatok ze zacina novy tyzden,tak by som mala byt na poradni 19tt+4 dni tak dufam ze mi povie co to je,lebo inak odtial neodidem :D