icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

miskachrumka
26. feb 2012

@tamara2307 no vsak keby si si namna klikla hned to vieš 🙂
ale 25 augusta 😉

nessy
26. feb 2012

@saranata mne povedali ze po 30tt sa to uz neda lebo je malo plodovej vody na to 🙂
kazdy doki je iny 🙂

miskachrumka
26. feb 2012

@tamara2307 ved v piatok bol moj gyndoš v reflexe som sa zasmiala 🙂 🙂 🙂
ja mu verím teda verímu tisíce žien tak prečo nie ja ?

miskachrumka
26. feb 2012

@nessy presne máš pravdu ja si myslim že už nieje dobré robiť 3D po 30tt

miskachrumka
26. feb 2012

@katja_ tak ja idem asi do ZV ako som bola aj pri malom 😉

tamara2307
26. feb 2012

@miskachrumka ja som ešte začiatočník na stránke, tak sa tu len obzerám a klikám si hore-dole 😀 tak by som si mala ten reflex pozrieť v archíve, možno mi to pomôže pri rozhodovaní. A tvoj gynekolog je ten slávny primár v BS?

nessy
26. feb 2012

@miskachrumka preco,je to tvoja vec 🙂
len seba oklames ale myslim ze tym nikomu neublizis 🙂

miskachrumka
26. feb 2012

@tamara2307 ano ano Marián Š. nechcem písať priezvisko 😉
ale do správy ti možem !
a kukni bude tam 🙂

miskachrumka
26. feb 2012

@nessy ved preto som písala že na čo klamať semu seba zbytočne 😅
takto nemožem oklamať ani o gram 😀

saranata
26. feb 2012

@nessy áno kvoli tomu to neodporučaju ,lebo by si zbytočne platila za záznam ked nie je už dobre vidiet telíčko, ale ak máš takto lekára, ze ti len v rámci 2D ultrazvuku prepne na 3D a skusi tak sa daju urobit pekne snímky tváričky, videla som kamoškine chodí k tomu istemu lekárovi má fotku babatka z 36tt a malý vyzeral presne tak po narodení, aj to má tak zaramovane usg+ po narodení,a je to krásne

miskachrumka
26. feb 2012

Dobre babizne opúštam vás malý nechce buvat tak ideme s drahým ku svokre na koláč 🙂 som zvedavá mám chuť na sladké 😉
tak pekný den prajem 🙂

tatya
26. feb 2012

Ahojte vsetky 🙂 precitala som co ste napisali, tak sa len pridam... chlapcov zistite vzdy skor, proste tam ma pipika, ale ked tam nic nema, mozno ho len nevideli a este stale to moze byt chlapec. Ale strasne vela zalezi od toho, ako je ulozene babenko, niektore fakt neroztiahne nozicky, ze hamblive 😀 a zalezi aj ake kvalitne ma lekar sono a ake ma skusenosti.
Pri bambulke sme boli na "maly" 3D ultrazvuk v 15tt, povedali asi dievca, v 20tt na morfologickom ze na 80% dievca a moj doki na normalnom ultrazvuku v 24tt povedal ze na 100% dievca.
A teraz mi moj doki na normalnom ultrazvuku uz v 13tt slubil chlapca a v piatok sme boli na "malom" 3D ultrazvuku ze v 15tt, a vraj na 80% je to chlapec. Takze som asi prva, co uz nie je zvedava 😀 😀 😀

tatya
26. feb 2012

Aha, a este som chcela napisat vsetkym, co cakaju prve babenko a maju ten "hormon posadnutosti" nakupovat malinke vecicky... vobec sa neobmedzujte, teste sa na babenko, okukavajte vsetko v obchodoch a na internete a ked nevydrzite kym budete vediet pohlavie, kupte si nieco biele, kremove, zlte alebo zelene!!! Uzivajte si to, ved je to nadhera, ze cakame babenko 🙂
Viete pri druhom babenku to uz nebudete takto "prezivat" - nemam tolko casu a mame kopec veci po malej, skoro vsetko je neutralne a da sa pouzit, takze kupim len nieco nove na cestu z porodnice a hotovo. 😎

saranata
26. feb 2012

@tatya mne pozeral teraz naposledy a to som bola v 12tt+3 , len malo prekrízene nožičky stále, tak idem v 16tt to už snád bude vidiet lepšie, v 16tt som to vedela pri oboch tehotenstvách, tak uvidíme ako to bude teraz aj ked je mi to jedno, len kvoli veciam lebo po malej som dala vecičky do 1 roka už preč 🙂

tatya
26. feb 2012

A uz sa mi nechce hladat dozadu, ale niekto pisal o priberani - to nie je o tom, ze oklamete seba, alebo lekara, ci teraz vazite 50 alebo 100 kg. Oni potrebuju vediet ci priberate tak ako treba, zle je ked priberiete malo, lebo babo mozno neprospieva a aj ked vela, tam su choroby ako cukrovka a preeklampsia atd. Proste nieco sa priberat musi 🙂 A vaha je dolezita este aj preto, ze vacsina liekov sa predpisuje na kila, chudsej babe daju menej gramov lieciva ako silnejsej... 🙂

katja_
26. feb 2012

@tatya to je ale trosku provokacia, poniektore tu ideme do aprila cakat 🙂, no tak ja dufam ze ak to nase ma semenniky nech ich teda v tom 20 laskavo ukaze alebo nech uz ich teda potom nema, nech viem ci sa mozem blaznit s ruzovou a fialovou...nieze mi za mesiac povedia ups tak mame tam nieco ine ako maju dievcatka

tatya
26. feb 2012

@saranata a ja mam kamosku, co zistila ze pohlavie az pri porode, lebo babo malo stale tak prekrizene nozicky, ze nic nevideli 😀 a ona bola tak strasne zvedava, ze pozerala vsetky tabulky a skusala vsetky babske rady, len aby to nejako zistila ale babo sa nedalo ukecat, proste tajomstvo 😀

tatya
26. feb 2012

@katja_ no, ved preto som ja najskor kupovala len take neutralne vecicky a ruzove az ked bola mala na svete... ale myslim, ze som vydrzala len preto, ze ja moc ruzovu farbu nemusim 😀
Ale jedny chutnucke satocky, akoze prvu naozaj "dievcatkovsku" vec som kupila v tom 24tt, to uz bol treti lekar, co povedal ze dievcatko, tak som im uverila 😅

saranata
26. feb 2012

@tatya hej stáva sa to , ja som chcela ze si toto necháme ako prekvapko pri porode ale muž nechce, a ideme aj do Holandska , tak aby sme vedeli čo nakupit v akých farbach...tak mi to neprešlo
ale aj tak mne robí lekár usg tak ,ze mám nad sebou velku obrazovku a to by som sa nemohla pozerat asi lebo to by som videla aj sama čo to je asi

tatya
26. feb 2012

A viete, co by ste chceli? A co ked to bude to opacne pohlavie?
Mne to bolo vzdy jedno 😅 , nikdy netuzila nejako silno po chlacovi, alebo dievcatku, ale prveho som chcela ze asi radsej chlapca, nech ma tato syna... ale on sa tak potesil bambulke az ma prekvapil 😀
A toto druhe som myslela, ze by bolo super mat druhu princeznicku a zas mam naopak 😀

katja_
26. feb 2012

@tatya no mne sa pacia hlavne ruzove so smoulinkami a neutralne mi az taku radost nerobia... 😀 a ked nie ruzove tak aspon modreee

katja_
26. feb 2012

@tatya
tak snad tie nohy nebude krizit ... na druhu stranu jedna kamuska cakala dievcatko a vsade na 100% dievcatko a zrazu chlapec, si ho v porodnici najskor ani vziat v prvotnom soku nechcela

tatya
26. feb 2012

@saranata ze prekvapko 😲 no to by som ja nevydrzala ani nahodou 😀 😀 ani nie kvoli farbe oblecenia, ale proste zo zvedavosti, co to bude...
A je pravda, ze na tomto 3D ultrazvuku som aj ja videla, ze to asi nebude dievcatko 🙂

katja_
26. feb 2012

@tatya ale tak mne je to v principe jedno, tata chce babu a ja chcem vediet co to je ... 😀 , proste posadnutost

saranata
26. feb 2012

@tatya ja si stále hovorím ze mi to je jedno, lebo chlapca chcem preto lebo ho nemám a dievčatko preto lebo k malej by bola lepšia sestrička asi, kedze staršia je už velká takze tak aj tak sa poteším
babulky su najkrajšie🙂 ale hlavne nech je to zdravučke

tatya
26. feb 2012

@katja_ tak Vam budem vsetkym drzat palce, aby ste sa co najskor dozvedeli, co to bude a mohli sa tesit a oslovovat babenko menom, nie len ze to babo 😀
musim bezat, mala sa zobudila, idem robit mamu 😎

tatya
26. feb 2012

@saranata presne tak som to myslela aj ja, ze k malej by bola lepsia sestricka ale chlapca este nemam 😀
ja som hlavne vzdy chcela dve deticky, nie iba jedinacika a druhe je na ceste, takze je super 🙂

katja_
26. feb 2012

@tatya Ja este nemam ziadne a nevadili by mi dvojicky ale tie necakam...nejak to v tej geneze nemame, takze vas tak skoro nedobehnem baby 😀

nessy
26. feb 2012

@saranata hmmm to verim.musi to byt krasne,ale myslim ze moj to nema ☹

nessy
26. feb 2012

@saranata kedy idete do holandska? letite?
pytam sa preto lebo ja idem v 20tt do irska lietadlom 🙂

saranata
26. feb 2012

@nessy no planujem v máji tak začiatkom, zatial sme rozhodnutí letecky, zvazovali sme aj autom ale ja neviem či by som vydrzala v aute sediet tolko