icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

nessy
27. feb 2012

@bonninka mne ten tlak nerobi dobre aj ked nie som tehu🙂
mam trocha rpoblem s pristavanim

nessy
27. feb 2012

@bobi3 to kapucino si dat mozes,to jeslabunke,ja pijem kazdy den normalnu kavu,nesku,neviem bez toho fungovat a sem tam si dam 3v1 🙂)

miskachrumka
27. feb 2012

Ja teda káva vobec ani kapučíno nič ani som nikdy takéto veci nemala rada !
ja si skor dám mulťák 😉 občas ale rada pijem oblubujem rejec vypijem aj dve flaše za den 🙂
šo ste dnes varili na obed baby ?
ja ukončujem guláš ktorá si dáte ? 🙂 🙂

mercymay
27. feb 2012

@miskachrumka jeeeee gulas mnaaaaaaaaaaam, dam si hlasim saaaaaa...posli letecky. 🙂))

miskachrumka
27. feb 2012

@mercymay ja má rada taký klasický aj taký varím chudučké masko samozrejme a a vela zamiačkov a len pre chuť papričku 🙂
ale ju nejem !a za hustenie zemiačik postrúhaný !nič viac dietny a super masový 🙂 🙂

mercymay
27. feb 2012

@miskachrumka taaaaaak ja som zemiakova, maso ani nemusim, takze len stavu a zemiaky a som spokojna.... 🙂

miskachrumka
27. feb 2012

@mercymay ja som tiež nebola masová pokial som neotehotnela by som jedla len maso a salámy a párky 🙂
a rezne samozrejme 😅 ale milujem aj ryby velmi na akýkolvek sposob 😉

mercymay
27. feb 2012

@miskachrumka no ja som tak striedmo maso, asi ako kazdy, ale ako som tehula kua mi maso smrdi.....normalne len nutne musim zjest ale nevyhladavam...salamy len niektore, vacsina mi pachne, kuracina detto, hovadzina mi nevadi... 🙂)), parky lubim...je to hrozne, kazdy tyzden sa nieco meni. 🙂))

miskachrumka
27. feb 2012

@mercymay aj ja som tak každý mesiac iné 😉
ale je to normálne !
ja som na zajtra naplánovala langoše tak si zas idem dopriať cesnaku len mám nizky tlak tak asi si ho dám napokon pomenej 😒 milujem cesnak .cibulu ja som chorá ra za rok aj to mám sople 🙂 a manžel ani nehovorím ten ma zdr.kartu ako malé dieťa mi sme spolu 6rokov pomaly a bol chorý asi 4krát aj to si dá teplý čaj s medom vypotí sa a funguje ako predtím 🙂

katja_
27. feb 2012

@mercymay baby ja som parky nijako nevyhladavala ale teraz parky so syrom mnaaam...idem sa potrhat

miskachrumka
27. feb 2012

Chute sa vždy menia 🙂

mercymay
27. feb 2012

@miskachrumka ja som robila langose pred dvoma tyzdnami, nemozem povedat, ze by som bola nadsena...ale zjedla som par...aj s cesnakom...inak ako s cesnakom, mozem ho aj kazdy den? Ja ho lubim, len som opatrna so vsetkym, tak to neprehanam...ale ako prevencia proti chorobam je to urcite ucinnejsie a nemusim sa liekmi napchavat.
@katja_ja sa musim s parkami krotit, radsej ich nekupujem... 🙂)) lebo fakt, vela parkov neni moc dobre a celkovo sa snazim vyradit salamy a udeniny...takze sa napcahvam ovocim a zeleninou🙂.

katja_
27. feb 2012

@mercymay ovocim a zeleninkou sa napchavam roky pol kila denne tak som naucena, cesnak cibulu jem vo velkom hlavne ked mam volno z istych pochopitelnych dovodov...a tiez nebyvam chora, ved salamy udeniny odjakziva nemusim a parky mi nevadili ale nejedavala som ich a teraz mi idu na chut, to iste rybi salat proste som ho nejedavala a teraz ze jeden po obede....plus baby ja sa idem zabit za nanukmi ale to uz je vazne chore 😀

mercymay
27. feb 2012

@katja_ he ...tak ja zatial zmrzlinam odolavam, sladkosti ked mi nikto neda na stol tak si nevezmem...ale vacsinou mi ich niekto da. :P Hruuuza ale inak extremne chutky oproti minulosti nemam...to je fakt..u mna by bola brutal zmena kysla kapusta a majonezove salaty...toto som nejedla nikdy a neplanujem. 🙂))

bodka70
27. feb 2012

no ja mäso môžem, ale salámy a šunky a klobása, hlavne tie lacnejšie druhy - mi momentálne smrdia, a nemôžem cítiť niektoré bylinky, hlavne bylinkové maslo mi páchne a podobné veci (tymian a oregano).
Cibuľa a cesnak mi nesmrdia. Cez víkend som mala strašnú chuť na zemiakové placky, tak som si ich napiekla kopec, aj pre muža samozrejme 😉. Kopec cesnaku do toho, napchávala som sa ešte takými horúcimi a zapíjala aciďákom, no fajnotka. Tak som sa napchala, až mi zle bolo 😝 😀.

bodka70
27. feb 2012

@miskachrumka , ja som tiež zdravá ako buk, toto tehotenstvo som ešte chorá nebola a snáď to vydrží, aj deti sú zdravé, už tretí mesiac (od novembra) prakticky bez choroby, len v novembri mala jedna slabšiu angínu a druhá taký 3-dňový soplík a kašel a inak nič. 😉 . Žeby to bolo tým cesnakom? 😉

miskachrumka
27. feb 2012

@bodka70 určite niečo na tom má aj cesnak je velmi zdravý len znižuje mne osobne tlak ktorý mám sám o sebe nízky ....ale je skvelý a aj cibulka mnam 🙂 🙂

miskachrumka
27. feb 2012

@bodka70 nám zajtra donesú domáce kolbásy a už teraz mám slinu 😅 😅 😅
si ich doprajem !
mám rada uvarene ale radne preudene toto budu len na pečenie 😉

bodka70
27. feb 2012

@miskachrumka , ja mám tiež nízky tlak, ja to riešim tou kávičkou a pijem veľa tekutín. Dám si cesnak a zapijem kávou 😀 😀 .
a domáce klobásky - jááááj, to je niečo úplne iné, tie by mi určite nesmrdeli, skôr naopak 😉

mne skôr smrdia tie lacné salámy, špekáčky a všetko čo je v tých vákuových obaloch - sa mi zdvíha žalúdok z tej kombinácie.

miskachrumka
27. feb 2012

@bodka70 tak mne domáce klobásky tiež nikdy nesmrdeli 😅 😅
a pošlem ti párik 🙂

nessy
27. feb 2012

baby mne nesmrdi nic 🙂
ja sa mozem napchavat vsetkym,len mam nervy ze vecer mam uz take velke nafuknute brucho ze nevladzem nic zjest 😀
hlavne ked mi zostane zle a musim nieco zjest a nemam to kam dat :D

miskachrumka
27. feb 2012

@nessy ja si každý večer pripadám ako v 9mes.nafúknutá a taka nehybná a nemotorná a mám brucho ako pred porodom a ráno sa zas cítim ako keby som ani tehu nebola 😒
a ani slané nejem a už mi puchne jeden člen

vcielkamaja
27. feb 2012

ahojte, ked uz jedla a chute rozoberate, tak mne chuti vsetko 😀 😀 😀 to, co aj predtym, ziadna zmena. akurat jem viac ovocia, syry, pijem dzusy, a ako ste spominali, snazim sa vyhybat parkom a udeninam. niekedy, vlastne castokrat, mam hroznu chut na sladke, specialne na gumenych medvedikov.
dnes ma mierne vytocila moja teta, ked sa ma opytala, ci uz priberam a ci mi uz rastie brucho. lebo podla nej mam male brucho a musim vyzerat ako grizly. tak som ju sklamala.... 😝 co som komu urobila....

vcielkamaja
27. feb 2012

a kavu ani kapucino si nedavam, nechyba mi to. i ked predtym som pila kavu 3 krat denne, ale ked sme zacali planovat bejby, tak som s kavou prestala

katja_
27. feb 2012

@vcielkamaja ako aj mna zrazu vytacaju vselijake reci typu, este nemas take brusko alebo ukazas brucho... mne zas babka hovori ze to netreba prvych 5 mesiacov vobec pribrat to sa musi schudnut - no co dodat 😀 😀 , kazdy si nejake svoje povie a nas nech aj rozhodi nie

katja_
27. feb 2012

@miskachrumka asi preto lebo cakas druhe, vtedy je brusko vacsie si spomenie ake bolo a rychlejsie sa nafukne...tak mi tvrdia vsetky co cakaju nie prve

loralo
27. feb 2012

teda baby, vy mi robite chutky 😎
Minule som aj ja dostala chut na gulas, ale ze hroznu, tak sme si uvarili, juuuuj taky bol dobry 🙂
a domacu klobasku si tiez u nasich vzdy cez vikend doprajem 🙂

My mame poradnu v stredu, prajem nam vsetkym, nech mame dobre vysledky a nech je vsetko ok

loralo
27. feb 2012

@tamara2307 ja budem rodit v LV. ku komu chodis? ja k Braunovi

bbubinkaa
27. feb 2012

@saranata
@bonninka
@miskachrumka
@bobi3
Ahojte dievcence, taksom doma, ale moc mudrejsi anie som 🙂 Zatial vsetky krvne vysledky ok, sono mi nerobil, ze az v 20tt, co je o 3 tyzdne a hlavne, ze sa neotvaram.... aspon takto, dobre spravy. Ale som stale PN... takze polihovat a klud musim mat..tak poslucham 🙂 Vy sa ako citite?

bodka70
27. feb 2012

@bbubinkaa , ale tak super, že je všetko OK, len si mi trošku zrazila radosť, som si uvedomila, že z UTZ asi zajtra nebude nič, takže fotka z bába sa asi odkladá, aj zistenie pohlavia.
ja totižto ešte nemám žiadnu fotku z UTZ, totižto, keď mi robil prvý ultrazvuk na zistenie tehotenstva, tak to som bola v takom šoku, že som už v 10tt, že keď sa ma spýtal, či chcem aj fotku, tak som ja blbá povedala že nie, lebo som nemala v peňaženke ani fuka a vedela som že za to sa dopláca. Až potom som sa u sestričky dozvedela, že to je v pohode, že by mi to napísala ku karte a zaplatila by som nabudúce. A pri druhom ultrazvuku to bola rýchlovka, strašne veľa pacientiek mal v ten deň, tak to mi len pozeral to NT a nosovú kostičku a či je bábo v poriadku a nebol čas na foto 😒 .