Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
my sme vzdy chceli mat Sebastiana ale 2 tyzdne predtym ako som zistila sa mi prisnilo babatko - chlapcek a povedalo mi ze ono nechce byt Sebastian, ze chce byt Samko.. Tak ked si to samo vybralo tak bude asi Samko 🙂 no a ked to bude dievcatko tam sa nevieme dohodnut mne sa paci Hannah a drahemu Chiara - neviem kde na to prisiel 🙂
ale uz sme to asi 20krat predtym vsetko zmenili takze si myslim ze finalna verzia mena bude ina 😀
@zdeni1302 neboj mi to nejako zvladneme, ja som bola cela vyplasena z toho bo moje kamosky, ktore este nerodili ma zasobovali infoskami "plnymi podpory" ako sa mi moze vsetko mozne stat ked porodim to babo, ze uz viac nebudem moct mat deti atd... tak z toho som zostala v panike. a teraz ked zistili ze mam este zvysenu funkciu stitnej zlazy tak ma zacali strasit s tym ze budem mat poporodnu depresiu ze nech si niekoho k sebe na prve mesiace na 24 hodin zavolam, aby som neublizila babu... 😖 no tomu sa povie "kamosky"
ahojte, ano je tu aj augustovy termin 🙂 13.8 cakame prve sloniecko 🙂
@bobi3 kamoska dala malemu meno Damian a tiez nebol v kalendari tak si chcela nastrihat listocky ze mu vylosuje kedy bude mat meniny 🙂 ale potom na nete zistili ze sa to oslavuje na Cypriana a tento rok kupila novy kalendar a Damian tam uz bol uvedeny ale zasa v inom datume :D este ze si to ten malinky neuvedomuje 🙂
mna zasa stve za Samuel je 26.augusta a nam sa ma narodit babo 27.augusta.. tak chudatko chlapec bude mat vsetko pokope, v com vidi moj drahy vyhodu, ze ked bude starsi tak sa nam opije iba raz do roka 😀
@lubkaandrej to už tiež viete? no my o dva dni skôr 🙂 tak dúfam, že pri ďalšej poradni 😉 a blahoželám k dievčatku...
@slnieckko to vážne? len to má akurát svokra narodeniny 😠
@xtinakc mne sa páči aj Damián... a nevieš, kedy je Damiána? A to máš pravdu, mne stačí len, že ja mám meniny koncom marca a v polke apríla narodeniny a všetci to väčšinou riešia jedným darom 😠 🙂
@mercymay Matej či Martin? mne sa páči Matej, no podľa drahého je to také obyčajné 😠
bobi3 ahoj, no v poradni nam to este nepovedali, ale boli sme veeelmi nedockavi a tak sme si kupili taky test na urcenie pohlavia od 10. tyzdna a tam sa nam ukazalo ze to bude dievca 🙂 ale je to tak na 95 percent 🙂
@zdeni1302
@xtinakc
absolutne sa nemusíte bát, ved preto sa vám beru vzorky na protilátky a preto ste sledovane, tam nič nehrozí
a samotná krv rh negative nie je problem len ked muž má pozitívny faktor, ale aj tak sa nič nedeje.
a pri prvom dietati sa vobec netreba bát , tam absolutne nič nehrozí a okrem toho všetko vám vysvetlí lekár .
určite v tomto prípade netreba počuvat premudrele kamarátky ktoré si na nete prečítaju 10 najhorších vecí s týmto suviacimi.
je to dnes uplne ine, ked vás odsleduju tak sa ani v prípade problemu nič nestane, toto už nie je ako kedysi ked sa o rh faktoroch ani nevedelo a zeny malo problemy , takze je uplne všetko v poriadku a netreba to riešit.
mám dve deti , tretie na ceste a som A rh negativna a muž B pozitive , deti mám zdrave a v poriadku , bavila som sa o tom hematologičkou a nie je to vobec dovod na velke obavy
tak budte v klude a uzivajte si tehotenstvo a tešte sa z babatiek 🙂 🙂 🙂
@xtinakc boze tak take kamosky by som mat nechcela co Ta takto strasia 😖 namiesto aby Ti povedali, ze vseko bude urcite ok.. Tak co uz ked je to tak ako to je , tak to musime nejako zvladnut 🙂 aj ja som sa velmi zlakla, ale doktorka ma upokojila ze v dnesnej dobe je to uz ine ako kedysi, ze pichnu injekciu po porode a tak...
@xtinakc jejda tak to máš teda kamošky, tak ja mám zníženu funkciu stítnej zlazy a takisto ak si liečená tak nie je dovod aby si sa tým vobec zatazovala, chodíš na endokrinologiu tak počuvaj lekárku a nie "kamarátky"
to je taká somarina čo ti povedali ze mám chut sa spýtat kolko maju tieto dámy rokov??
prestan to počuvat
taketo rady od "skusenych" ale aj od mamiciek milujem... necup lebo neviem co, jedz vela brokolice, rob to a zase to a to a to nie a v ziadnom pripade...keby som mala toto vsetko konzultovat s lekarom tak by som mu urcite spravila pekny den - vsak by sa smial este tyzden nad tymi zarucenymi radami. a najviac milujem ked ma niekto stretne s kavou 🙂 prvy trimester som ju nemohla ani citit, ale teraz si raz za cas doprajem, a aj to je skor zafarbena voda lebo silna kava mi uz dlhsie nerobi dobre na zaludok. tie komentare ze sa po porode nevyspim, ze budem mat max.aktivne dieta, no hruuuuuuza 🙂
@bobi3 kamoska to doteraz oslavovala na toho Cypriana co je 27.septembra, bo niekde vycitala ze vtedy je aj Damiana 🙂 no a prave som s nou dovolala a vraj jej mama pracuje v Sachse v Trnave a oni dostali na tento rok kalendar a tam uz bol Damian uvedeny toho 27.9. spolu s Cyprianom 😉
@saranata hovorim, ze uz baby nastastie neriesim, to by som sa asi dostala na psychiatriu.. maju uz skoro 30 rokov, takze clovek by si povedal ze budu mat rozum a rozmyslia si co povedia ale tak ked im to robi dobre...
@zdeni1302 ja sa s mojou doktorokou nemam kedy porozpravat, ona si naobjednava pacientov a potom neni cas a ja som vzdy taka vystresovana z poradni, ze ci je vsetko ok, ze ma vsetky otazky napadnu aj tak az ked vyjdem z ordinacie...
@zdeni1302 injekciu Rhegu ti pichnu po porode ale len v pripade ze dieta bude mat rh pozitiv,inak ti ju nebudu pichat.
Ja mam dve dcery a maju krv po mne takze mi nemuseli pichat nic doteraz,uvidim ako bude toto posledne🙂
Inak co a tyka rad,ja som si uz tolko kravin precitala tu na koniku,ze sa musim niekedy smiat.
Len dufam ze baby ktore to citaju maju aj svoj usudok a zdravy rozum. Z niektorych rad mi az vlasy dupkom stali
aj mne sa paci Matej, ale tie kecy ako: "Mateji, proc te holky nechteji" ma odradzaju 🙂)

@slnieckko tak nech je šuhaj aj mamina v zdravicku 🙂