Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
Ďakujem za odpoved 🙂
@bbubinkaa no dala som perlu iné nebolo 😒
ináč mám rada veto a neznášam ramu 😉
@bbubinkaa zajtra ideme do školky prvý krát mám nervy teda riadne z toho ☹
ako to bude Daduško zvládať a dúfam že mi tam hned neochorie ☹ ☹ ☹
a zajtra o tretej nás aj čaká poradna..............
a víkend bol super až na dnes je mi nejak ťažko od žaludka na zvracanie 😠
Babulky, zajtra mam poradnu. Aj sa tesim aj sa trosku bojim ci vsetko dobre dopadne. Ale hlavne by som chcela aby mi urobila ultrazvuk a videla som babo. Myslite, ze by to bolo velmi trufale, keby som ju o to poporosila. Ved by som si to zaplatila. 😒
ahojte, tak sa aj ja pridávam k Vám dlhšie Vás už čítam a akosi som sa nezapojila 😀 ja mám termín 11.8.2012 som zo ZA a mám 35 rokov, mám 15 ročné dvojičky z prvého manželstva.
Všetkým Vám držím palce nech sú bábätka zdravé a maminky spokojné. 🙂
Pekný deň
@bobi3 naša cesta bola tiež dlhá a ťažká takže tiež už pomaly sa tešíme, zo začiatku sme sa viac obávali ako tešili, ja zatiaľ nič necítim ale po tých 16 rokoch som už aj ja znova prvorodička 🙂 😉
@saranata to zavčasu cítiš už pohyby ja akosi ešte nevnímam ale môže to byť aj tým, že akosi nemám čas sa na to sústrediť, tak tiež dúfam, že je všetko OK.
@ursula5 určite je to ok, to je len take jemne bublinkovanie ked lezím na boku v klude tak to citim obcas, ešte by som to nenazvala nejakým kopaním, nie je to stále🙂ale viem kto to je😀
ale ked si tehotná po takej dobe tak je to ako by si bola prvorodička, teraz mám dva roky od predchadzajuceho porodu tak asi pre to citim , predtým ako som písala 20tt až

@bbubinkaa aj ja som 18tt 🙂 a termin mam 6.8