icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

tatya
5. mar 2012

@tamara2307 ja som tusila, ze bude aj sukromna tema, lebo nas tu nie je velmi vela 😀 ale nemala som este cas hladat to a prihlasit sa aj tam...

bobi3
5. mar 2012

@nufficek tak ja už nevraciam, no obačas ma ešte napína... ja verím, že to každým dňom už prejde 😉

tamara2307
5. mar 2012

@tatya už som našla nick tej baby - chirabell, možno ťa nepridá hneď, lebo má toho dosť veľa, ale do pár dní si tam 😉

tatya
5. mar 2012

@ursula5 vitaj, mozem Ta hned zapisat do nasej tabulky 🙂 vraj je este jedna tabulka augustoviek v sukromnej teme, ale my sme zatial tu 😀

bbubinkaa
5. mar 2012

@tatya 🙂 uz ti napisali, kde sa prihlasit do augustoviek 🙂 super, predbehli ma

tatya
5. mar 2012

@ursula5 @saranata @bobi3 naozaj je super takato tema, lebo prave prezivame podobne radosti aj starosti 🙂 a navyse je parada, ze su tu aj taketo baby nad 30, predsa mame ine skusenosti ako ked sme boli 20 rocne 😀

nessy
5. mar 2012

@nufficek no to vreacanie je u niekoho normalne,poznam baby co vracali cele tehu alebo skoro cele...nic prijemne.dufam ze tvoj pripad to nebude a o nejaky cas to prejde

tatya
5. mar 2012

@bobi3 prvorodickam v knihach pisu, ze az okolo 20tt, takze to mas este cas 🙂 ale ja som citila asi uz v 18tt, len vtedy som este nevedela ze je to ono, proste tie ozaj kopance pridu az neskor, ked bude mat babo viac sily, ved teraz su velke max. 10 cm, takze drobatka nas este len tak steklia 😅

tatya
5. mar 2012

@saranata ja tiez len velmi tazko odolavam, ale musim, lebo mam skoro vsetko po malej a moje nakupy budu len par modrych veci, ak to bude naozaj chlapec 😉 ale tiez by som kupovala, ved je tolko krasnych veciciek 🙂

nessy
5. mar 2012

@bbubinkaa a to je este nejaka ina tema sukromna pre augustovky? to sa nemozme porozpravat vsetky spolu?ved to je od veci nie?

bbubinkaa
5. mar 2012

@nessy je ta tabulka a nejake temy k tomu, myslim.... ale tu sme uz kamosky.. nie je co riesit... tam je ale hlavne ta tabulka

bobi3
5. mar 2012

@tatya tak ja radšej po detských obchodoch zatiaľ nechodím 😀

nessy
5. mar 2012

@tatya sranda je ze pri malej som mala prvy kopanec nejak 17-18tt (menili mi terminy porodu tak preto )
a pred tym som ziadne steklenie necitila ani nic a rovno taky prvy kopanec ze ma az prehlo a doktori mi povedali ze je to skoro,ale mala ma vela sily,aj teraz a silne nohy a ruky :D ale to sa pomylit nedalo :D

nessy
5. mar 2012

@bbubinkaa noaco nech si maju tabulku my mame svoju :D
tiez maju taku s menami?
inak kamoska co si takto pisala na spolocnom termine,mimochodom ja som mala ten isty len vtedy som sem nechodila lebo som o tom nevedela maju kazdy rok stretko,super fotky nosi odtial 🙂

bbubinkaa
5. mar 2012

@nessy urcite, ak sa da dobra partia do kopy, je to super aj sa stretnut.. vsetko zalezi na orzanizatorovi 🙂 ja som za taketo akcie vzdy..
a co sa tyka tej tabulky, ta je i s kontrolami a vysledkami.. je podrobnejsia..kto sa kolko snazil a tak.. su tam i baby odtialto 🙂

madzik
5. mar 2012

@tatya no ja som uz od 18 vo svete taze now problem :D nie na slovensku budeeee 🙂)

tatya
5. mar 2012

@bobi3 no ved ano, to je najlepsie riesenie, ale detske maju aj v Tescu a vlastne skoro vsade 😅

tatya
5. mar 2012

@ursula5 a este keby ste mali malu princeznicku... 😀

19vierka84
5. mar 2012

@tatya tak mi máme zatiaľ vybraté mená pre dievčatko Nela alebo Nina pre chlapca netušíme ešte, ale možno bude Július - do pôrodu sa to bude ešte asi meniť 🙂

saranata
5. mar 2012

@tatya jeeeej to je super,vyzerá to chlapca , tak gratulujem ,meno treba vymysliet ale času dost😀

nati04
5. mar 2012

Prosím vás aký ultrazvuk Vám robia ked choďte do poradne?vnutorny alebo taky čo sa prilozi na bruško neviem presne ako sa volá. Ďakujem za odpoved

saranata
5. mar 2012

@nati04 vaginalny sa robí iba prve týždne, alebo pred porodom ked je podozrenie na vcestnu placentu, inak normálny usg sa robí

saranata
5. mar 2012

@tatya treba založit sukromnu temu augustovky po tridsiatke😀 😀

nati04
5. mar 2012

@saranata takze v zaciatkoch myslite do ktorého tyzdna?tak potom nerozumiem prečo mi nechcel spravit ultrazvuk minuly tyzden ved ten asi tak neznižuje babetku nie?

jolly84
5. mar 2012

@saranata ano to je super napad))))))

mona333
5. mar 2012

@nati04 mne doteraz stale robil utz zo spodu,cez brusko mi este nerobil

saranata
5. mar 2012

@nati04 mne robil do 8tt vaginalny a neskor v 12tt už normálny, tak asi v priemere tak🙂
akože nechcel spravit? neurobil v rámci kontroly alebo odmietol ziadost o usg?
usg sa nemusí robit stále, zakladne hradene poistovnou su 3, ostatne je len na lekárovi, alebo na tom ako všetko postupuje, ked je nejaké riziko alebo problem tak urobí, neviem ako to chodí u iných lekárov, lebo mne robí pri kazdej návšteve ale čo počuvam baby tak zakladne tri im urobí a niektorým občas aj nejaké pomimo ale inak nič

jolly84
5. mar 2012

@mona333 mne teraz minuly tyzden prvy krat cez brusko...

nati04
5. mar 2012

@saranata mne odmietol spravit a pritom vie že Som potratila preto som myslela že prístup bude iný bohuzial nie je:( ani výsledok s 1 screeningu mi nepovedal že este nevie a pritom je to súkromne centru
Zvažujem či tam mám vobec zostať :( nepáči sa mi tento prístup pretože mám strach ;(

saranata
5. mar 2012

@nati04 aj ked si nemyslím ze potrat je dovod na to aby ti robil častejšie usg, myslím z hladiska toho čo má vyšetrit ked všetko podstatne určite sleduje, ALE ak by som ja mala takýto pocit z lekára tak u neho už nie som či je sukromný alebo nie.
ja mám tiez sukromnu ambulanciu ale všetko klape ako má vratane dovery k lekárovi,
ak ti vadí len toto a inak s ním problem nemáš tak nie je dovod na zmenu lekára, treba sa menej bát, ja tiez neviem vysledky prveho screeningu lebo budu spolu , mohla by som zavolat ale načo? keby to bolo zle aj tak by mi volali, nestresuj sa tolko, za tri týždne ta čaká morfologicky ultrazvuk a uvidíš ze bude všetko ok