icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

ursula5
5. mar 2012

ja nemám problém asi s ničím, ani nevoľnosti ani záha, proste úplne normálne občas ma bolieva hlava ale to si spravím vodu s citrónom a prejde to 😀
nám sono robia od 10tt cez bruško a všetko v pohode, v 13tt sme absolvovali NT scrining a teraz sa 21tt chystáme na veľké sono kde pozrú všetky orgány, či nie je nejaký postih a tak ale to si platím ešte okrem mojej doktorky ta vždy urobí kuk sonom na bábo, pri každej poradni zatiaľ, uvidím 13teho 🙂

ursula5
5. mar 2012

@tatya kľudne ma zapíš, ale na mene sme sa ešte nedohodli počkáme kým to bude jasné čo to je 🙂 každý chceme asi niečo iné ale asi ustúpim nech si to manžel užíva 😀

nufficek
5. mar 2012

@nastasyk joj to som rada ze som neni v tom sama... Pises mi zo srdca... Mne tiez zle od rana do rana a mirestami sa to zhorsuje tak ze az grcam... Takze asi pevne nervy hey? Co jedavas?

bobi3
5. mar 2012

@ursula5 moje slová 🙂 presne tak nejako by som to vyjadrila ja, dievčatko a nič viac mi už k šťastiu netreba 😉 no môj drahý mi hneď povedal, že ak by to bol chlapček, tak by sme neskôr skúsili aj druhé... a to ma potešil, lebo najprv chcel iba jedno... 🙂

nessy
5. mar 2012

@cicimon to je divne ze zo spodu,mne robil v 6tt na potvrdenie zo spodu a potom v 10tt,14 a 16 normalne cez brucho uz

nessy
5. mar 2012

@nati04 a myslim ze by si to nemala ani take lahke menit pocas tehu,oni moc nechcu brat tehotne pacientky,ja som tak mala,len ja som bola v zahranici na zaciatku tehu tak u svojho slovenskeho som enbola tak ma potom ten novy zobral

nessy
5. mar 2012

@bobi3 cosi,ved to nejes kazdy den 🙂
pomaha to na travenie,neboj nic sa mu nestane,prinajhorom sa narodi a vypusti z pusinky nejaky ohen ako dracik 🙂))

tatya
5. mar 2012

@bobi3 takze Ty by si vlastne mala chciet chlapceka, aby ste sa potom mohli hned snazit dalej 😀

bobi3
5. mar 2012

@nessy a vieš, že máš pravdu? lebo po štipľavom sa mi zvykne uľaviť, akoby mi začalo tráviť 😉

bobi3
5. mar 2012

@tatya to áno, manžel už občas vtipkuje, či si spravím druhé 😀

bbubinkaa
5. mar 2012

@bobi3
@ursula5
@katka143 viete kedy budeme vediet na 100% co to je, ked to v porodnici budeme drzat na rukach 😀 😀 😀 😀
uz sa neviem dockat. Ja citi, ze by to mal byt chlapec, ale z testu o pohlavi z mocu mi 2x vyslo dievca.. tak mam dilemu. O 3 tyzdne mam morfologicke sono, tak snad mi dr povie... 🙂

xtinakc
5. mar 2012

baby vy ste sa pytali svojho gynekologa ci mozte zobrat svojho draheho so sebou na vysetrenie, aby videl babatko? alebo ste sa s nim rovno nasackovali do dveri? 🙂

nessy
5. mar 2012

@bbubinkaa no ja som strasne zvedava co to budes mat,ci je ten test spolahlivy.lebo som citala ze je na 90% spolahlivy a potom som tu citala ze velakrat uz sklamal,tak uvidime u teba ako to je 🙂

nessy
5. mar 2012

@xtinakc so mnou bol len raz a ked som isla do vnutra tak som ho zavolala nech ide ale povedali mi ze nemoze lebo bude sono zospodu,to bolo prvy krat a odvtedy nebol,nema cas 🙂
treba sa podla mna opytat ci moze ist

bbubinkaa
5. mar 2012

ani moj nebol... doteraz mi robili iba z vnutra.. uvidim teraz 20 tt, lebo som trosku bambula, ze ci cez brusko budu dobre vidiet... 😝

xtinakc
5. mar 2012

@nessy no tak sa nabuduce opytam som zvedava, co mi povie... bo zakazdym ked pridem z poradne domov tak je nestastny ked mu hovorim ze ako vyrastlo a on ho/ju este nevidel 🙂

obycko
5. mar 2012

@bobi3 Dnes som začala 16 tt.

xtinakc
5. mar 2012

@bbubinkaa mne uz od 13 robi cez brusko, skusala aj v 9tyzdni, ale to este nic nevidela... ale ono to zavisi aj od tych pristrojov ake maju lekari k dispozicii...

saranata
5. mar 2012

@nessy kazdý lekár robí sono podla seba a posudenia stavu, kazdemu je lepšie asi inak, mne len do 12tt , potom už klasicky , pred porodom dcery mi robili vaginalny ešte pred porodom kvoli podozreniu na vcestnu placentu, inak len normálne cez bruško🙂
určite zavisi aj od kvality prístroja usg

bbubinkaa
5. mar 2012

@saranata
@xtinakc tak ze by som nemala velke brusko a slaninku, ale lekar zle sono, to znie dobre 😀 😀 😀 😀

miskachrumka
5. mar 2012

@kattey tak isto reagoval moj drahý pri prvom sone pri Daduškovi tiež nemohol veriť vlastným očiam 😵

madzik
5. mar 2012

@tatya No ja stym problem nemam pretoze som od 18rokov vo svete, 2roky v Irsku a 4r v Rakusku a teraz som v Krakowe no svadbu mame u mna na slovensku lebo ja som so slovenska a svadba je tam odkial je nevesta.a mame 100ludi mam take stresi ze amen :/ :D no0 uz aby bolo po vsetkom 🙂

ursula5
5. mar 2012

@bobi3 my už skúšať nebudem nič sme radi aj tomuto a hlavne asi by sme už nenaškrabali financie a hlavne vek pribúda takže sa tešíme na naše vytúžené "najdrahšie" bábatko 😀

miskachrumka
5. mar 2012

@kattey a malé je v poriadku kopká a srdiečko krásne bilo no fotku teraz pre zmenu ja nemám ☹ ale máme cca 9cm 😵 rastieme ako z vody 😵 a je všetko v poriadku tlak lepši 100/70 🙂 lepšie ako minule 80/60 ☹
a moč negatívny a pribrali sme 300g čo sa velmi tešim tak do tehto tt sme dokopy pribrali 1.8kg 🙂 čo je fantásia a to som bola ešte naobedovaná hodinu pred tím 🙂 🙂 tak sa teším 🙂 len si to udržať 😵
ale hlavne že malé rastie a je v poriadku o tyžden ideme na krv o deviatej a dalšie sono nás čaká 2.4 😒 dosť daleko 😒

miskachrumka
5. mar 2012

@katka143 no foto nemáme a písala som vyššie že je všetko okej prečítaj 😉
🙂

ursula5
5. mar 2012

@bbubinkaa to existuje test na pohlavie???? bože ja kde žijem som ako 100 rokov za opicami 😀 😀 😀 a má to nejakú úspešnosť, no mne všetci hovoria, že to bude baba lebo mám dosť veľký výsyp na tvári ale ja neviem radšej netypujem neteším sa len čakám, ešte 3 týždne a hádam sa to rozlúskne 😀 😀

miskachrumka
5. mar 2012

Ináč s tou tvarou ma gyndoš poslal mojej obvodnej dr.tak asi zbehnem zajtra alebo stredu 😒 som zvedavá stále to zabolí ked zatnem zuby bohvie či ma drahý nechtiac netresol v spánku 😠 😅 😅
neviem ale pre istotu idem 🙂

cicimon
5. mar 2012

@xtinakc mm so mnou nikdy nechodil, teraz strazi malu a pri prvom tehu som nechcela, aby 2h so mnou sedel v cakarni, akurat na morfo a 3D ideme spolu

miskachrumka
5. mar 2012

@kattey a drahý nebol pri sone obišiel na sucho 😒 😎
robil sono ešte od spodu tak by to asi neprežil 😅 😅 😅
a ani fotku nemám prenho ale mu stačí že je všetko v poriadku 😵
o mesiac hádam bude vidiet krpca 🙂

miskachrumka
5. mar 2012

@cicimon aj mi pojdeme na 3D spolu 🙂 už sa tešíme
a ja sa objednávam na čas tak nečakáme mna čakanie ubíja 😠