Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@miskachrumka ja tak vzdy, aj pri malej som schudla 7 kg kým som začala priberat, teraz je to 9kg už a stále nejdem hore, ale to je aj preto ze mi absolutne nechutí nič sladke ,ale doslova nič čo má cukor🙂 a to bolo moje😀
a ani ostatne mi moc nejde, takze jem ked musím , aj to niekedy nasilu 🙂zeleninu ryby a tak , z ovocia len banany to jedine sladke asi znesiem
ale teraz po 16tt babatká najrýchlejšie rastu a naberaju hmotnost tak uvidíme kedy začnem priberat 😉
@nati04 áno, biele rožky sú na pribratie 😒 ja nemám nejaké zvláštne chute, prvý trimester som vôbec nejedávala sladké, teraz sa mi to trochu vracia, koláčik si dám rada 🙂
@saranata schudla? ja som prvý trimester tiež čosi schudla, ale teraz už naberám... a čo na to lekár, je to ok?
@miskachrumka mne skôr chlieb s maslom 😉
@bobi3 zatial to je ok, všetko je tak ako má, mala som pár kíl navyše ešte od porodu lebo mam znizenu funkciu stítnej zlazy tak sa to lepilo po porode na mna ked bola uplne oslabená.
mne sa len upravuje prirodzene váha , kedze ja som pila tri kávy denne s cukrom a teraz kávu nemozem ani citit a sladke som milovala, a nič take nejdem teraz takze váha ide dole aj kvoli tomu hlavne.
aj na vianoce som napiekla všetkeho vela a nič mi nechutilo tak koláče su v mrazničke 🙂 budu na velku noc 😀
@miskachrumka už ma gumené cukríky trošku prešli, teraz fičím na máslových pukancoch, alebo na pistáciovej čokoláde 🙂
@miskachrumka ja sa ich tiez neviem dojest, ale hlavne take tie kysele a momentalne este ficim aj na nanukoch a stale mam chut na vinko 🙂
@saranata , ja radšej nič nehovorím, pribrala som už 5kg!!! a to je ešte len začiatok 🤐 , mne naopak sladké začalo chutiť, čo ja bežne sladké vôbec nemusím, maximálne tá malá lyžička cukru do kávy. A tiež rožky s maslom. Víno mi nechutí, zato občas odpijem z mužovho piva pár glgov.
No musím sa začať krotiť, lebo zachvíľu sa budem gúľať 🙄.
@bodka70 😀 ja som aj predtým schudla a potom sup a 16 kil som pribrala, tak uvidím teraz
mne pri babach chutilo sladke teraz absolutne, ja to naberiem zachvílu ale aspon som si urobila rezervu do ktorej mozem pribrat 😀 😀
ja len tmavý chieb a sunku ked tak , včera som mala pstruha skor taketo chute mám a zeleninu 😀 😀 😀
inak ja mavam chut na vinko,jaaaj by som si dala ale nechcem,a ani ho potom nema kto dopit 🙂
ja som rped tym dost casto si dala vecer tak deci vinka
@loralo joj, no dávaj na seba pozor, nech sa v tej pôrodnici stretneme 😀 držím palce, aby mali doktori pravdu a nebolo to nič vážne
@loralo drž sa, všetko bude v poriadku uvidíš, pokús sa myslieť len pozitívne, aj keď to je momentálne asi ťažké.
@tamara2307 no a manzel ma supol na nadstandard a poviem ti, tiez som zacala uvazovat nad BS 🙂 pride mi to tu spinave, postelne pradlo dotrhane sprcha na chodbe dost hruza a mala kupelna v kupelni tiez neposobi cistotou
@xtinakc bože nanuky ani nehovor akurát papam jeden 😀 jahodový
a ja milujem kyslé rybičky 😅 😅 😅
ale aj klasické gumené medvediky 😉
ste strasne zlate baby, dakujem vam a verim, ze vas taketo trampoty obidu.
na maleho vajcurika si zvykam lebo som bola uplne nastavena na malu princeznu 😀
ale v takejto situacii ako som si naozaj hovorim, ze hlavne nech je len zdrave a nech je vsetko v poriadku
@saranata jej tak to by som chcela teda 😉
tak pekne chudnúť a este aj babatko aby vomne rástlo 🙂
no to musí byť super pocit ty brdo 9kg 😕 závidím
@loralo a to ani tá nadštandardná izba nemá vlastnú sprchu? 😨 ja som na tom oddelení už ležala, ale na spoločnej izbe po operácii, to je druhá strana chodby ako sú tehuľky, tak neviem, či to aj tam vyzerá tak hrozne
Baby asi pre hodinou ma chytila migréna ale taká že ked pohnem hlavou mám pocit že mi ju pília 😠
strašné ma porazí čo ja mám stou gebulou ☹
@miskachrumka aj ja som mala vcera od obeda migrenu az dnes do tretej poobedia. Bolo mi az na vracanie, ale ked som bola na internom vysetreni tak mi doktorka povedala, ze slabi panadol si mozem dat. Vraj je to lepsie z casu na cas si pri takych bolestiach dat slabu tabletku ako vytrapit telo a trpiet v bolestiach. Zelam nech to rychlo prejde. Viem ze to je neskutocna bolest. Spolucitim s tebou ☹
@tamara2307 no tato, kde som nema sprchu, iba zachod. neviem, ci tu je taka, co ma vlastnu sprchu, ja som to pochopila tak, ze nie.
na druhej strane som uz aj ja lezala, ked mi robili konizaciu krcka
@miskachrumka skús si dať tabletku, panadol alebo paralen, nič iné nemôžeš, prípadne ešte mentolový krém na spánky, to mi poradila v lekárni. mňa minulý týždeň pred chorobou bolela tri dni vkuse hlava a na štrtý som myslela, že asi odpadnem, nič mi nezaberalo a ani dýchať som poriadne nemohla,lebo sa mi totálne ucpali dutiny a z toho som to ja mala 🙂

@saranata schudla počas tehu ?????????? 😕
to som ešte veru nepočula 😉