Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@tamara2307 co ja viem no napriklad kreslo co je vedla mna je spinave, postelne pradlo dodriapane, umyvadlo zazrate od kamena, toaleta z vonka spinava a telka nefunguje 🙂 sprchy na chodbe su tie stare klasicke ako na internatoch, plechove budky, neviem, ci si to vies predstavit 🙂 proste take typicke hnusne nemocnicne
@loralo už si robím obraz 😝 a to som už bola skoro presvedčená, že skúsim tú našu levickú 😀
@tamara2307 vies ale neviem to porovnat s inymi, neviem ako to je napriklad v bs
@loralo tak keď toto je NADSTANDART a platíš si za to ešte aj za noc a určite nie málo, tak si potom neviem predstavit normálnu izbu bez príplatku. tam majú slamu na posteliach?
@miskachrumka tak na gumenych cukrikoch som ja zavisla skoro cely zivot, ale teraz posledny mesiac mam chut na take lipo cukriky, ze ksichtici a ovocne cocky, no uplne umele, ale nemozem si pomoct 😝
@obycko ani nevládzem odpísať idem lahnúť baby
@saranata ked mas znizenu funkciu stitnej zlazy, beries aj lieky? A uzivas nejake tehu vitaminy?
Ja idem zajtra k endokrinologicke po vysledky - asi budem mat tiez znizenu a uvidim, co urobi, ale vravela mi, aby som nejedla tehu vitaminy, lebo vsetky obsahuju jod a ten by som nemala 😲
Baby dakujem za rady nechcem brať pre istotu žiadnu tabletku verím že spánok to vyrieši
@miskachrumka ked más doma čerstvý kareláb tak si daj ten -normálne ho zjedz, pomáha na bolest hlavy a studený obklad na hlavu, to je recept od mojej babičky a pomáha to
@miskachrumka , drž sa kočka, viem ako ti je - nedávno som to mala a na druhý deň som vracala celý deň ☹ . Je to aj tými tehotenskými hormónami, kolísajú hore-dole a z toho potom tá migréna, podobne ako pri menštruácii. 😒. Má to veľa tehotných žien. Vyhýbaj sa červenému mäsu a čokoláde a koreninám, skús ešte studený obklad na čelo a spánky, mne to pomáha.
@saranata no studený obklad už mám na hlave asi po hodinu a kaleráb asi nedostanem do seba veru ☹
a ževraj pomáha kava s citronom no ja kávu nepijem a keby som si ju dala teraz tak do rána nespím ☹
@trutka no ja neviem, nikdy som nemala ja ani nik v rodine problemy so stitkou ☹ mne len teraz pri tomto tehu moj gyndos zistil v krvi protilatky proti stitnej zlaze, endokrinologicka ma prezrela, urobila odbery a vraj ju mam aj trochu zvacsenu 😲 ale co z toho bude sa dozviem zajtra, tak ak nezabudnem, spytam sa aj na tie vitaminy a dam vediet... Ty mas mozno inu poruchu a jod mozes 🙂
@tatya tak ja sladke mozem stále len teraz nie, a toto by mi mohlo kludne aj ostat už navzdy 😀 😀 😀
čo sa týka stítnej zlazy tak to ze mám zníženu funkciu mi zistili v druhom mesiaci tehotenstva ked som čakala mladšiu dceru, robia sa u nás aj tieto testy v rámci tých prvých odberov,, a odvtedy beriem normálne hormony Euthyrox 150 už, postupne mi zvyšovala ale kedze stále kojím dceru a som tehotná tak sme prišli aj na tuto 150 tku. a nie su to lieky ale hormony ktoré vlastne stítka neprodukuje kedze má zníženu funkciu , a preto ich musím dostávat do tela takto, A hlavne je to dolezite v tehotenstve to mi hned dvihla dávky !
a prečo máš podozrenie na znízenu funkciu SZ? berieš už niečo?
a k vitamínom ...no takto jod treba stále, ale nie vo velkom mnozstve, beriem dlhodobo už femibion , doteraz 800 a od 12 tt už femibion 400 s DHA,
@miskachrumka tak ak nie toto , tak určite vypit studenu vodu s citronom 🙂 aspon 3dcl a zalahnut do tmy
@bobi3 mne robili pred tyzdnom to mi zobrali ampulku krvy a to bolo vsio a ultrazvuk a pozrela ma zospodu.31.3 mam ist na dalsiu kontrolu .uz by som chcela vediet co cakam pretoze v polsku davaju detom po dva mena cize nie jedno ale dva musime hladat 🙂 tak asi tak no ja mam take jemne pohyby lebo vzdy ked lezim taka vystreta na posteli to ciyim a creva to nemozu byt vzdy ci? :DD
@miskachrumka sa vyliec,nezavidim,naposledy som mala hroznu,dufam ze ti to rychlo prejde
no baby ako tu citam vase prispevky ohlavne tych krvnych testov tak som z toho magor 🙂
ja ked som sa pytala na tie prve krvne vysledky tak ich mam v poho a sestricka mi povedala ze to bolo na krvnu skupinu,aids zltacku a take zakladne veci a ze vsetko ok a ze teraz co brali su na ten davnov a rastepy ale nic nehorila o tom ze sa to hodnoti spolu
@nessy testy o ktorých hovoríš su prve testy a s genetikou nemaju nič spoločne, druhe testy v 11-14 tt sa robia tzv. Papp-a testy http://sk.gendiagnosztika.hu/ganova-diagnostika...
a na tie nadvazuju tripple testy to ti brali teraz naposledy krv ako píšeš
je mozne ze ti nebrali odbery na papp-a ?? tie sa hodnotia spolu s tripple testami
@19vierka84 pecenove testy???????
Teraz niekedy by si mala ist na tripple testy v 16 tt

@loralo hm, takže vravíš, že je to tam bieda s čistotou? napíš niečo konkrétne, nech sa do toho viac vžijem 😅