icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

19vierka84
7. mar 2012

@loralo podľa mňa sa mýlil. Ja týmto kalendárom neverím 🙂

loralo
7. mar 2012

@19vierka84 ja som sa tesila vtedy, ze bude dievcatko, ale nevadi, aj na drobceka chlapceka sa tesime 🙂

19vierka84
7. mar 2012

@loralo ja by som tiež radšej dievčatko a aj si myslím, že to bude, ale tak uvidíme 🙂 Priateľovi som dala dva pokusy, lebo ja by som chcela mat párik, tak uvidíme v akom poradí sa mu to zadarí. 🙂

nessy
7. mar 2012

@mishuu ahoj vitaj,je tam tusim rozpatie od 18-22tt na ten morfologicky.ja idem v 19tt lebo v 20tt som odcestovana :D

loralo
7. mar 2012

@19vierka84 no moj tusim vyraba chlapcov 🙂 uz jedneho syna ma 🙂

nessy
7. mar 2012

@mishuu no my mame dvd a nam aj pekne mala zakycala tak sa nam to lubilo a teraz ju tam chcem zobrat s nami a na pamiatku si ho dam spravit :D

nessy
7. mar 2012

@19vierka84 podla mna je to kravina mne to tiez inak vyslo pri malej :D

carodejnica
7. mar 2012

@tatya Ďakujem za privítanie. 🙂 No veru som ani netušila, že to bude tak dlho to dojčenie, ale ja to proste neriešim. Veľmi ma inšpiroval tento článok http://dojcenie.wordpress.com/2010/01/20/dlhodo...
No a mená ešte nevieme.
Uvidíme, chcela by som meno, ktoré nie je otrepané a zároveň nebude nejaké moc exotické a ešte sa mi páčia aj jednoduché mená, ktoré netreba skracovať (napr. dcéra sa volá Naďa, je to meno, ktoré sa moc nedáva a zároveň nie je nejaké exotické, no a tak je aj v rodnom liste zapísané a tak jej aj hovorím). Ja neviem, asi som náročná 😀 😀

nessy
7. mar 2012

@loralo moj zatial vyrobil baby,ma jednu z prveho manzelstva a nasu :D
ale viem v kutiku duse tuzi po chlapcovi aj ked povie ze je to jedno.JA som prveho chcela chlapca a bolo mi luto ze to je baba ale teraz by som chela uz babuuu :D
ale tusim ze to bude chalan a aj vestica mi vyvestila ze budem mat parik tak som straaasne zvedava ci mala pravdu :D

nessy
7. mar 2012

baby prave si pripominam skolske casy a tlacim cevabcici s cibulkou a horcicou :D

saranata
7. mar 2012

@loralo pri cinskom kalendari si musis vyratat najprv lunarny vek ,treba si najst na nete ten vypocet,podla kalendarneho veku to neplati

xtinakc
7. mar 2012

baby ja idem zajtra na krv - krvny obraz.... sestricka mi povedala aby som nejedla od 19tej... tak teraz do seba tlacim vsetko co som doma nasla.. myslite ze si mozem dat rano suchy rozok? bo ked som hladna tak mi byva zle ☹

nessy
7. mar 2012

@xtinakc preboha to co je za blbost,mne sestricka vzdy povedala ze tehule na lacno nechodia ze nemozu riskovat ze bude niekomu zle,fuuu to je divne a hlavne ked si uz v 16tt.
no a ked treba ist na lacno tak nemozes jest nic,ani rozok,iba trocha cistej vody sa napit,nezavidim lebo ja ked sa nenajem tak mi je straaasne zle :-/

saranata
7. mar 2012

@nessy su testy ktore treba robit nalacno,ale aby niekto nejedol den vopred od 19 hodiny to som este nepocula
Ja ked som isla na lacno tak som mala pri sebe tic- tac,to mi pomahalo

xtinakc
7. mar 2012

@nessy @saranata no mam prist na 7 na krv a 12 hodin predtym vraj nemam nic jest tak preto od tej 19tej.. a taktiez mi povedali ze ziadne cukriky ani zuvacky... a prave toho sa bojim bo aj mne byva hrozne zle a este pojdem sama autom... ale asi kaslem na nich, ak mi bude moc zle dam rozok, ak budu vysledky zle budem vediet preco 😖

bobi3
7. mar 2012

@cicimon @ursula5 ja nebudem maťgolfové rúčky, nám dajú klasické... a tento kočík vraj minulý rok vyhral najstabilnejší kočík 🙂 ešte sme ho samozrejme nekúpili, len zvažujeme 😉

@nessy sranda, asi sa proti nám spikli 😀

@loralo ako si sa to dozvedela? bola si na sone či krvným testom? a je super, že sa mýlil, my by sme radi dievčatko a podľa toho čínskeho by to mal byť chlapček 😒

bobi3
7. mar 2012

@xtinakc tak mne vždy vraveli, že od 12 v noci nejesť, a to aj keď som šla na druhý deň do narkózy... a ten rožok by som nejedla, mne tiež býva ráno zle, keď sa nenajem, ale ja som to naposledy riešila tak, že som si asi o 5 ráno dala banán, odber som mala o 8, to už bol strávený.... a všetko bolo ok 😉

@loralo a meno aké ste vybrali?

nessy
7. mar 2012

@saranata no takto od vecera nejest sa chodi na cukrovkarske testy co ja viem aj to je dost tazke vydrzat :-/

ursula5
7. mar 2012

@saranata ach jaj baby vy už aj kočík máte vybratý a ja ništ 😀 😀

xtinakc
7. mar 2012

juj baby mne nejde do hlavy preco kvoli krvnemu obrazu robi sestricka take haloo... pochopila by som keby mi povedala ze rano nemam nic jest ale 12 hodin??!! uz som nevrla bo uz teraz som hladna... ☹

nessy
7. mar 2012

@xtinakc sak moj otec ked isiel na operaciu nemal 7 hodin pred tym jest co ho uspavali a nie odber krvy,podla mna sa vecer najedz len nejedz uz rano,skus to teda vydrzat a ten rohlik si strc do kabelky a hned jak pichnu zacni jest :D

saranata
7. mar 2012

@nessy ja som mala pri malej tehotensku cukrovku a nemusela som ist nikdy nalacno na diabetologiu,vzdy rohlik a vodu,to bolo nariadene od priamo od lekarky🙂

saranata
7. mar 2012

@nessy na testy na cukrovku sa ide nalacno ale vecer mi nikto nezakazoval nikdy jest

xtinakc
7. mar 2012

@ursula5 neboj neni si sama.. 🙂 ja tiez este nic nemam.... teda az na jedny dupacky ktore sme si s kamoskami navzajom kupili pred 6 rokmi k 20tke 🙂

ursula5
7. mar 2012

@bobi3 a ako sa vypočítava podľa čínskeho čo to bude??? aj ja chcem vedieť 😀 😀 😀

ursula5
7. mar 2012

@xtinakc tak ja nejaké vecičky už mám dokúpim len niečo k lekárom 😉

tatya
7. mar 2012

@mishuu a odkial si? Ze ci sa aj vazne mozeme stretnut - ja som z BA a rodit budem asi na Kramaroch ako prve, bola som tam celkom spokojna 🙂
Ja som mala pre dievcatko mena co "zostali" z rozhodovania o prvej bambulke, lenze teraz to vyzera skor na chlapca 😲 takze musime vymyslat znovu... a tato nehce rovnake meno ako ma on, tak zatial neviem 😒

tatya
7. mar 2012

@carodejnica No, vymysliet meno je aj u mna velmi tazke... Ja som mala ak bude dievcatko mena co "zostali" z rozhodovania o prvej bambulke, lenze teraz to vyzera na chlapca, takze musime vymyslat znovu... a tiez mam kopec podmienok a v kalendari nie je vela mien, ktore ma oslovili 😀

tatya
7. mar 2012

@mishuu my sme teraz boli na tom "malom" 3D ultrazvuku a tam je babenko vidiet cele, nie iba tvaricku... a ja som to DVD uz par krat pozerala aj doma a zas a znovu sa tesila ako mava rucickou a kopka nozickami a "rozprava", no proste nelutujem a stalo ma to 17 eur 🙂

xtinakc
7. mar 2012

tak baby dam si este zeleninovy salat a idem radsej spat....

@ursula5 no tak to som vazne na tom biedne.... asi zacnem brazdit obchody uz 🙂