Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@19vierka84 ja som sa tesila vtedy, ze bude dievcatko, ale nevadi, aj na drobceka chlapceka sa tesime 🙂
@loralo ja by som tiež radšej dievčatko a aj si myslím, že to bude, ale tak uvidíme 🙂 Priateľovi som dala dva pokusy, lebo ja by som chcela mat párik, tak uvidíme v akom poradí sa mu to zadarí. 🙂
@19vierka84 no moj tusim vyraba chlapcov 🙂 uz jedneho syna ma 🙂
@19vierka84 podla mna je to kravina mne to tiez inak vyslo pri malej :D
@tatya Ďakujem za privítanie. 🙂 No veru som ani netušila, že to bude tak dlho to dojčenie, ale ja to proste neriešim. Veľmi ma inšpiroval tento článok http://dojcenie.wordpress.com/2010/01/20/dlhodo...
No a mená ešte nevieme.
Uvidíme, chcela by som meno, ktoré nie je otrepané a zároveň nebude nejaké moc exotické a ešte sa mi páčia aj jednoduché mená, ktoré netreba skracovať (napr. dcéra sa volá Naďa, je to meno, ktoré sa moc nedáva a zároveň nie je nejaké exotické, no a tak je aj v rodnom liste zapísané a tak jej aj hovorím). Ja neviem, asi som náročná 😀 😀
@loralo moj zatial vyrobil baby,ma jednu z prveho manzelstva a nasu :D
ale viem v kutiku duse tuzi po chlapcovi aj ked povie ze je to jedno.JA som prveho chcela chlapca a bolo mi luto ze to je baba ale teraz by som chela uz babuuu :D
ale tusim ze to bude chalan a aj vestica mi vyvestila ze budem mat parik tak som straaasne zvedava ci mala pravdu :D
baby prave si pripominam skolske casy a tlacim cevabcici s cibulkou a horcicou :D
baby ja idem zajtra na krv - krvny obraz.... sestricka mi povedala aby som nejedla od 19tej... tak teraz do seba tlacim vsetko co som doma nasla.. myslite ze si mozem dat rano suchy rozok? bo ked som hladna tak mi byva zle ☹
@xtinakc preboha to co je za blbost,mne sestricka vzdy povedala ze tehule na lacno nechodia ze nemozu riskovat ze bude niekomu zle,fuuu to je divne a hlavne ked si uz v 16tt.
no a ked treba ist na lacno tak nemozes jest nic,ani rozok,iba trocha cistej vody sa napit,nezavidim lebo ja ked sa nenajem tak mi je straaasne zle :-/
@nessy @saranata no mam prist na 7 na krv a 12 hodin predtym vraj nemam nic jest tak preto od tej 19tej.. a taktiez mi povedali ze ziadne cukriky ani zuvacky... a prave toho sa bojim bo aj mne byva hrozne zle a este pojdem sama autom... ale asi kaslem na nich, ak mi bude moc zle dam rozok, ak budu vysledky zle budem vediet preco 😖
@cicimon @ursula5 ja nebudem maťgolfové rúčky, nám dajú klasické... a tento kočík vraj minulý rok vyhral najstabilnejší kočík 🙂 ešte sme ho samozrejme nekúpili, len zvažujeme 😉
@nessy sranda, asi sa proti nám spikli 😀
@loralo ako si sa to dozvedela? bola si na sone či krvným testom? a je super, že sa mýlil, my by sme radi dievčatko a podľa toho čínskeho by to mal byť chlapček 😒
@xtinakc tak mne vždy vraveli, že od 12 v noci nejesť, a to aj keď som šla na druhý deň do narkózy... a ten rožok by som nejedla, mne tiež býva ráno zle, keď sa nenajem, ale ja som to naposledy riešila tak, že som si asi o 5 ráno dala banán, odber som mala o 8, to už bol strávený.... a všetko bolo ok 😉
@loralo a meno aké ste vybrali?
juj baby mne nejde do hlavy preco kvoli krvnemu obrazu robi sestricka take haloo... pochopila by som keby mi povedala ze rano nemam nic jest ale 12 hodin??!! uz som nevrla bo uz teraz som hladna... ☹
@mishuu a odkial si? Ze ci sa aj vazne mozeme stretnut - ja som z BA a rodit budem asi na Kramaroch ako prve, bola som tam celkom spokojna 🙂
Ja som mala pre dievcatko mena co "zostali" z rozhodovania o prvej bambulke, lenze teraz to vyzera skor na chlapca 😲 takze musime vymyslat znovu... a tato nehce rovnake meno ako ma on, tak zatial neviem 😒
@carodejnica No, vymysliet meno je aj u mna velmi tazke... Ja som mala ak bude dievcatko mena co "zostali" z rozhodovania o prvej bambulke, lenze teraz to vyzera na chlapca, takze musime vymyslat znovu... a tiez mam kopec podmienok a v kalendari nie je vela mien, ktore ma oslovili 😀

@loralo podľa mňa sa mýlil. Ja týmto kalendárom neverím 🙂