icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

saranata
7. mar 2012

@ursula5 na to je ešte času, ja už dlho viem ze chcem ten kočík,takze ani nevyberám iný, veci mam , nejake som už aj kupila v ramci bezných nakupov ked ideme do nejakeho centra , take neutrálne

ursula5
7. mar 2012

@saranata ja mám staršie veci po deťoch dokúpim si len pár čo sa mi bude páčiť 🙂

bobi3
7. mar 2012

@xtinakc tak ja som si dnes kúpila prvé bodyčká 🙂 ale len také biele so žirafkami, keďže stále nevieme či kupovať modré či ružové 😠 😉

tatya
7. mar 2012

@nessy - sranda, aj ja som prveho chcela chlapca, ze nech ma mangel "nasledovnika a je baba.. a teraz by som chela viac dievcatko, ze nech su kamosky, a je asi chlapec 😀 a bude parik...

saranata
7. mar 2012

@ursula5 ja mám vela vecí ale tak do cca jedneho roka som dala veci preč alebo predala, takze do roka nakupim a ak to bude baba tak mám pokoj lebo mám vecí pre tri deti , ak chalan tak ide všetko preč a kupujeme chlapčenske 😀 😀 😀

nessy
7. mar 2012

@saranata ano lebo tam sa robia tie testy potom inak :D ale ten prvy musis na lacno,mama ma cukrovku

saranata
7. mar 2012

@xtinakc rohlik ti krvny obraz nepokazi,nejedz nic sladke,ked tak tic- tac🙂

saranata
7. mar 2012

@nessy mozno pri cukrovke normalnej,pri tehu cukrovke.som nebola ani raz na lacno,ale je pravda na testoch na gynde som bola na lacno pri cukrovkovych testoch a to som uz dva krat ledva ustala🙂

nessy
7. mar 2012

@saranata no sak tie som myslela co sa chodi v 28tt ci kedy na zistenie tej cukrovky,tam sa chodi na lacno a vypijes tu sladku gebuzinu a potom tam cakas

madzik
7. mar 2012

Ahojte chcela by som sa spytat ci vas niektoru boli v podbrusku v miestach kde su vajecniky?????,viem ze to nema nic spolocne s vajecnikmi lebo vajecniky v teh.nepracujuu..ale neviem ci to nieje aj kvoli zapche :(

nati04
7. mar 2012

@madzik ahoj mna boli tiež v podbrusku neboj sa to je asi v pohode aj hlava má veľmi Bolieva:(

bobi3
8. mar 2012

krásne ránko 🙂

@nessy tak na tú cukrovku pôjde so mnou určite manžel... mne býva ráno zle keď sa nenajem, aj keď som neni tehotná, takže radšej 😉

@madzik mňa tiež občas pobolievajú vaječníky, ale asi je to ok... a s tou zápchou sa obávam, že aj ja začnem mať problémy, je to čím ďalej tým horšie ☹ tusím budem musieť nasadiť viac vlákniny...

@ursula5 to máš dobré, že nejaké vecičky máš, ja nemám vôbec nič, no možno zdedím po deťoch mojich sestier, ale asi tiež len trochu, lebo jedna z nich čaká teraz v júni... no čo, tak si nakúpime aspoň pekné nové 😉

ináč, holky, ja som bola včera prvýkrát na cvičení pre tehuľky 🙂 a bolo to super...

saranata
8. mar 2012

@bobi3 no ten test na cukrovku je na dve hodiny, ja som to už absolvovala dva krát, a je to hnus, obdivujem zeny ktorým to nerobí problem vypit, mna tam napínalo hrozne, ešteze si platím u neho tak som mohla byt v jeho ordinácii a nie v čakarni lebo tam baby sedia a piju to , no to by bol pohlad na mna.
ja som si aj na radu lekára doniesla citron a ochutila si tu glukozu ale aj tak je to grc, a od rána tam sediet dve hodiny na zadku na lačno jenoducho radost🙂sa teším
ja som bola zatial sama, čo by mi mm pomohol ked ma aj tak napína , to je jedno či tam je alebo nie, on bude doma s malou🙂

saranata
8. mar 2012

@bobi3 ja som chodila na prípravu a cvičenie pri prvej dcere potom už nie 🙂

bobi3
8. mar 2012

@saranata tak ja podľa mojich sestier viem, že lepšie, keď ide aj partner... ony boli obe s manželmi a zvládali to lepšie, tak dúfam, že ten môj bude akurát môcť 😠 😉
a s tým cvičením si mala pocit, že pomohlo? myslím či si mala potom ľahší pôrod... 😕

19vierka84
8. mar 2012

@bobi3 ja tiež rozmýšľam nad tým cvičením. tu v DS to robí jedna baba a počula som na ňu samé pozitívne veci, tak uvidíme.

saranata
8. mar 2012

@bobi3 ved jasne ked ti je lepšie tak nech ide s tebou
mne pomoze ze bude s malou 😀

to cvičenie samotne nebolo zle, učili nás tam dýchat a tak , ako prvorodičke ok, potom už som nechodila
nehovorím ze nepomoze pri porode ale samotne cvičenie na týchto kurzoch ti neurobí porod lahším ,
určite ked sportuješ a máš viac pohybu celkovo tak je to lepšie ale každý porod je iný.
ja som mala prvý porod taký aký by si priala asi kazdá zena a to som bola prvorodička, druhý nebol o nič horší takze v tomto trende budem dufam pokračovat aj teraz😀
a ja mám dost cvičenia pri malej, má dva roky teraz a to je radost 😀

saranata
8. mar 2012

@bobi3 teraz som si všimla ze máš termín na moje narodky😀

bobi3
8. mar 2012

dievčence, a ešte ten kočiar, včera som dala chybný link, kolieska chceme radšej takéto a uvažujeme aj nad tým riflovým poťahom 😉
http://kociky.heureka.sk/peg-perego-gt3-plus-mo...

19vierka84
8. mar 2012

@bobi3 tak tento je pekný - hlavne je veľmi zaujímavý 😀

19vierka84
8. mar 2012

aj keď som sa dušovala, že nechcem trojkolku, ale tak do tejto som sa zaľúbila. videla som ho v skutočnosti a koniec, zatiaľ ma žiadny iný neoslovil. Samozrejme farbu ešte vôbec netuším akú, to budem musieť ísť pozrieť do obchodu nech ju vidím na vlastné oči. http://kociky.heureka.sk/cam-cortina-x3-tris-ev...

nessy
8. mar 2012

@bobi3 jeeej ten je super,ten sa mi paci,ja som malej riflovu autosedacku kupila,lubia s ami tie potahy :D

bobi3
8. mar 2012

@19vierka84 pre dievčatko nádherný... a trojkolka je vraj super, predavač vravel, že bývajú najstabilnejšie a ľahko sa ovládajú... aj keď to tak nevyzerá 😉

nessy
8. mar 2012

@19vierka84 pekny a mne sa paci aj ta farba je nadherna :D

nessy
8. mar 2012

@bobi3 hej hej ma pravdu 😅

bobi3
8. mar 2012

@nessy my sme mali vybraný najpr taký béžovo hnedý lesklý, ale manžela zaujal tento a v podstate už aj mňa 🙂 tak asi bude tento...

nessy
8. mar 2012

@bobi3 ja som na taketo farby 😀 a vzory latok :D

nessy
8. mar 2012

baby ja mam tento
http://kociky.babyland.sk/kociky-babyland.php?S...,
ale nie uplne,ja mam z roku 2007 model a moj je oranzovo bledo modry ale konstrukcia taka ista,len vecsiu vanicku mam 😀

bobi3
8. mar 2012

@nessy tak mne by sa pre dievčatko páčil aj tento http://1.bp.blogspot.com/-LcZt20lGcwU/Tt8kOGF_m... myslím farba, nie konštrukcia... ale asi lepší bude univerzálnejší 😉

19vierka84
8. mar 2012

@nessy aj ne sa páči v červenom, len netuším čo to ešte bude, tak podľa toho vyberieme potom farbu 🙂