Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
mne raz kamoska povedala ze vyspi sa kym je baby v bruchu lebo ked sa narodi uz sa v zivote nevyspis 🙂
najprv ked bude male budem k nemu vstavat a ked bude velke sa budes strachovat kde a s kym je 🙂
@nati04 toto boli tie úplne prvé testy, potom v 20tt sa robí ten morfologický ultrazvuk, kde už môžeš aj konkrétne vidieť, či má bábo všetko vyvinuté a potom tuším v 30tt sa robia odbery opäť... ale úplne istá si nie som, som tehotná prvýkrát, takže tiež si nechám poradiť od skúsenejších 😉
Ďakujem Vám za odpoved a este sa chcem spýtať včera mi robili ultrazvuk a babetko váži 171g nie je to malo?lekar mi nic na to nepovedal.dakujem za odpoved
@bobi3 ja zatial tiez neviem miery a vahu, len mi povedala, ze dieta ma tolkokolko ma mat a vsetko je v poriadku a mne to staci. aspon sa tiez nemusim stresovat ci malo meria alebo vazi, lebo kaze dieta aj tak rastie inak 🙂
@bobi3 keby dieta nerastlo alebo nepriberalo tak ako má tak to vám určite lekár povie, na nete su rozne orientačne tabulky, ale zaoberat sa týmto to už je trocha prehánanie, ja viem aj ja som bola prvorodička raz ale toto som neriešila, pokial lekár nič nepovedal tak som bola spokojná a tak to je aj teraz , aj ked sa viac pýtam 😀 😀
takze ja sa riadim tým ze ked lekár nič nepovie, nikam ta nepošle na vyšetrenie a ani nijako niečo dalej nerieši tak je to v poriadku, ved on snád vie čo robí 🙂 🙂
Ahojte
ako ste začali víkend ?
@saranata áno máte pravdu len ja mám trosku zlu skúsenosť potratila som a mala som predtým ťažkosti o lekár to neriešil preto ten strach ale myslím že každá k tomu pristupujeme inak ani mna keby nic nepostretlo tak si tu s Vami ani nepisem myslím že je to aj o tom co človek zažije.ale beriem názor každej 🙂
@miskachrumka ahoj, celkom dobre, spali asi do deviatej, boli sme si odvolit a teraz doma lezime pred telkou a ckame kym nam drahy navari obed 😀
@19vierka84 a co dobré dnes varíte ?
mi rozmýšlame nad francúzkimi zemiakmi a nejakej kyslej polievke
a tiež hapáme no voliť ešte len pojdeme a koho si volila ak sa možem opýtat ?
@miskachrumka tak my dneska bez polievky, lebo som zabudla vybrat maso, ale budu zemiaciky a vysmazane file. Ja som volila MOST - HID a kruzkovala som, lebo priatel tam ma znameho, tak sme mu boli dat hlas. ziadna ina strana ma tento krat neoslovila, odkedy odisla Radicova, rak sa mi uz SDKU nepacilo.
@19vierka84 no Radička nieje bohvie čo !
a ja tiež stále neviem každý nás len klame a okráda je velmi tažké vobec niekomu veriť hlavne v politike 😒 😠
@19vierka84 @saranata presne, súhlasím s vašimi názormi, ja sa tiež plne spolieham na lekára, keď povie, že je všetko ok 🙂
@miskachrumka no bola som voliť 😉 a na obed zapekané cestovinky ešte zo včera, je tomoje najobľúbenejšie jedlo, manžel nie je doma a tak sa rozmaznávam 🙂
@nati04 chápem ťa aj tvoj strach, mňa paradoxne skúsenosť predtým (3xneúspešné IUI, 2xneúspešnéIVF + 1 potrat v 11tt) naučila, že nemám o tom až tak premýšľať, škodí to mojej psychike a určite aj bábänku 😉 Neostáva mi nič iné, len pozitívne myslieť, raz to predsa musí vyjsť 😉
@miskachrumka kazdy aj okradat bude, taka strana sa este nenasla co by to nerobila. Ale toto je v podstate jedina co ma ako tak oslovila po vsetkyh tych kauzach a pod.
@miskachrumka volbami 🙂
@nessy ja som prvorodicka a nevedela som o ziadnom teste, len som vedela ze sa berie krv kvoli krvnej skupine a pripadne aj partnerova. zatial pichali len mna , jeho este nechceli ☹ tiez sa vsetko docitam tu, ale tak ja verim ze mi urobia vsetko co maju, aj ked mi to nepovedia 🙂
Ahojte. Tak sme doma z nemocnice, ale stale lezim.
Co sa tyka tych volieb, Slovensko je mala krajina, co zakonite znamena idealne podmienky pre korupciu a rodinkarstvo. Zial, toto su principy politiky 🙂

@bobi3 takze na to ci je babetko chore nestačili tieto testy co nám robili?