icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

saranata
11. mar 2012

@oranzada vysledky su do tyzdna,takze uz necakaj nic negativne,ja mam teraz vo stvrtok vysledky ale verim ze je vsetko ok, NT aj papp- a testy su dobre.vsetko bude ok!

miskachrumka
11. mar 2012

@saranata ja sa chcem opýtat že či je možné že mi tie pap .testy robili s prvým odberom v 9tt a ani otom neviem a vysledky mi povedia teda aj s tripple vysledkami ???????????a keby boli pap-testy zlé aj tak mi to nepovedia ????

cicimon
11. mar 2012

@miskachrumka v 9tt je skoro na pap - a v tehu knizke nemas nic?

saranata
11. mar 2012

@miskachrumka Papp-a sa robia od 11-14tt to je určene obdobie na posudenie hladiny hcg a estriolu, nerobí sa skor ani neskor, fakt neviem , normálne sa opýtaj lekára či ti boli robene alebo sestričky a ak nie tak ti vysvetlí prečo, aj ked ja to nechápem ak sa aj lekár rozhodne ze ich neurobí tak je to tvoje právo , tie testy máš zo zákona a v rámci poistenia, ved uvidíš
v knižke nemusíš nič mat lebo to vačšina lekárov píše naraz už aj s tripple testami,ja mám papp-a dobre a ešte tam nemám vysledok zapísaný az vo stvrtok ked budem mat aj tripple vysledky

ALE ak budeš mat dobre tripple testy tak to nerieš , a budeš ich mat určite dobre🙂

miskachrumka
11. mar 2012

@cicimon tak mi ich nerobili !

miskachrumka
11. mar 2012

@saranata dakujem dúfam aj ja tak mne ich teda nerobili !

saranata
11. mar 2012

@miskachrumka čo už narobíš , ale aj tak bude všetko ok 😉

nessy
11. mar 2012

@saranata takze ked v piatok som mala tyzden od odberu a nikto nevolal tak mam uz nic necakat? 😀
som to napisala jak hotentot 🙂))))

nessy
11. mar 2012

vcera som tu ani nebola a vy ste stihli tolko popisat ze enstiham citat 🙂
my sme vcera odisli z domu na obed,isli sme sa napapat a domov sme prisli o 22.00 tej 😀
dnes troska oddychujme,drahy isiel spat aby dospal tyzden a mala je vedla u babky tak citam co som zameskala 🙂

saranata
11. mar 2012

@nessy 😀 neviem ako si sa dohodla s lekárom alebo sestričkou , v kazdom prípade keby boli vysledky zle tak volaju hned ako je to mozne tak sa domnievam ze by to mohlo by tak ako píšeš , u nás je vysledok do týždna, možno inde im testy robia dalej a maju ine odberne dni,
ja by som si byt tebou zavolala sestričke 🙂 ja nikdy neviem čakat 😀 ved za to nič nedáš, skus zavolat a budeš pokojnejšia ale je pravda ze ak su testy OK tak nevolaju vobec

nessy
11. mar 2012

@saranata tusim hovorila tyzden az 10 dni 😀
popravde ja sa tym nejak nezaoberam,povedala ze ked bude nieco zle tak volaju,ja mam vzdy co na praci cez den tak na to nemyslim a nikdy ma to ani nenapadne 😀 ja som taky kludas amyslim ze je vsetko jak ma byt 😀

saranata
11. mar 2012

@nessy tak to má byt, ja som trocha nervozna kvoli veku ale to je normálne, je tam nejaké rozmedzie do 10 dní, tu sa to posiela na antolsku a tuším stvrtky im zasielaju vysledky, mne brala krv v piatok teraz a ten stvrtok mám volat, kedze idem už v utorok na kontrolu tak tam ešte nebudu vysledky.
tak počkaj to je dobre ze si kludná a tebe tie papp-a robili?

nessy
11. mar 2012

@saranata netusiiiim 😀 ja ked som sa pytala tak sestricka hovorila ze tam boli na krvnu skupinu,hiv toxoplazmozu ale papp nepominala tak neviem,musim sa spytat po co som tu pocitala 🙂 kym som to tu necitala tak ma ani enzaujimalo na co mi vlastne beru krv,len to ze este kolko krat mi budu do konca lebo neznasam odbery 😀
idem 20.3 na sono,to som sa pytala ci je to to morfologicke jak som tu docitala 😀 a povedala ze ano.chceli ma dat na 30.3 ale som odcestovana,ma ani vo sne nenapadlo ze idem prec v ten najdolezitejsi tyzden,tak idem skor,v 19tt a povedala ze budem musiet potom este raz prist ked sa vratim,neviem preco,sak som citala ze ten morfo sa robi od 18tt do 22,tak uvidime

monika1091
11. mar 2012

@tea333 Ahoj tebe lekar povedal ez caas chlapceka?...v takom skorom tyzdni?......to si bola na 3D ultrazvuku?

monika1091
11. mar 2012

myslite ze sa da aj v 17 tt zistit co to bude?...... nieje to skoro?

nessy
11. mar 2012

@monika1091 vraj sa to da uz aj 15- 16TT ALE MUSI BYT DOBRE OTOCENE.kamoska vedela od 15 lebo bol rozcapeny a chlapcov vidia skor.mna sa v 17tt nedalo elbo bolo zle otocene a este sa aj dost trepalo 🙂

monika1091
11. mar 2012

@nessy no moje sedi ako pri bare a nohy prekrizene ...... takze lekarka nevedela ze ci to su kolienka ci gulky... :D a to som uz v 17 tt.......

nessy
11. mar 2012

@monika1091 no niekedy to robia az do porodu 🙂
ja som sa pri malej dozvedela az v 26tt 😀 aj to az na 3D sone

monika1091
11. mar 2012

@nessy to mi ani nevrav lebo sa zosalim :D .......no ja v 20 tt idem na 3D ultrazvuk tak som zvedava ze co mi povedia...... :D

saranata
11. mar 2012

@nessy bude to dobre, to sono nevadí tak sa asi chce pozriet aj potom ako rastie, kazdý lekár inak 🙂 radšej nech sa pozrie viac krát akoby niečo podcenil, bud rada
a čo sa týka pohlavia ak je dobrý ultrazvuk a dieta je v optimalnej polohe dá sa aj ovela skor zistit pohlavie aj ked to potom nie je na 100% predsa neskor je lepšie, chlapec je viacmenej istý u dievčata sa to moze vzdy nejako zvrtnut na chlapca😀
na 3D sono tiez ak je priamy pohlad tak sa to dá na 99% potvrdit
ved to je uplne jedno, nakoniec to vieš pri porode na 1000% a aj tak to je už dane a nezmeniš to nijako ani desiatimi ultrazvukmi 😀 nie?
prvá dcera bola kazdý usg niečo ine az do porodu, ešte hodinu pred to bol chlapec ale tam som bola presvedčená že čakám dievčatko, druhá dcera bola baba viditelná od 13tt na dobrom sone, a teraz neviem ešte, v utorok idem ale ked bude tak pokrutene nohy mat ako na poslednom sone tak aj tak nebude nič vidiet😀

nessy
11. mar 2012

@monika1091 tak tam by to mali vidiet,tam je vidiet vsetko 🙂

nessy
11. mar 2012

@saranata ved ja to viem a mne je jedno co to bude,ja len idem na nakupy do irska tak len preto by som chcela vediet co kupovat 😀
to je cele ale ked nebudem vediet je to jedno aj tak asi nieco kupim neutralne 😀

bobi3
11. mar 2012

@monika1091 @nessy tak naše tak kopalo nožičkami, že doktor nemal trpezlivosť a sono ukončil ☹ nevidel nič 😠no hneď potom som šla od "zlosti" do obchodu a kúpila si také krásne biele bodyčká so žirafkami, lebo som sa tešila na to, ako si pôjdem už konečne niečo kúpiť... a tak som si kúpila 😅

nati04
11. mar 2012

@bobi3 jej ty si si uz nieco kúpila?ja sa stále bojim ale pôjdem uz asi aj ja nech mám radost🙂

miskachrumka
11. mar 2012

No baby so slzami v očiach píšem že tatík nám odišiel 😢 😢 😢 na 3 tyždne ☹ ☹
ideme zas bojovať sami !
víkend končí a zas mám paniku zo školky zajtra tam ostane sám idem na tú krv a veríma dufam že nebude vela plakať lebo budem plakať aj ja ☹

bobi3
11. mar 2012

@nati04 veď ja len kvôli tomu, tak symbolicky 🙂 no bol to trochu problém, lebo veľa vecičiek je buď ružových alebo modrých... nič medzi 😠

nati04
11. mar 2012

Ja som tiez rozmyslala nad žltými ked neviem este 🙂

miskachrumka
11. mar 2012

@bobi3 :D no sa čudujem na bratislavu 😀
ja som z bs a nájdeš tu farby od výmyslu sveta :D

katja_
11. mar 2012

@miskachrumka , bobi3 - tie veci co sa mne inak najviac pacia, su zvacsa bud ruzove alebo modre tiez 😀 😀

miskachrumka
11. mar 2012

@katja_ tak si kup jednu ružovú a jednu modrú a máš po dileme 😀 😀 😀 😀