icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

saranata
11. mar 2012

@bobi3 ja tam budem lezat kým sa neukáze😀

miskachrumka
11. mar 2012

@bobi3 zaujímavo ????????ako zaujímavo 😀 je to najvyspelejši štát v europe ludia sa tam majú najlepšie aj sme chceli že tam pojdeme žiť ale ja nechcem 😒

kosska3003
11. mar 2012

@bobi3 nie on sa plavi po kanaly takze tam neni niaka hlboka voda to sa tam skor ine nehody stavaju a on je na lodi sam s kapitanom to neni velka lod myslim turisticka a na zamorsku by som ho nepustila tam sa nechodi na 3 tyzdne ale na dlhsiu dobu

ursula5
11. mar 2012

@kosska3003 teraz si mi dala dobrý typ som zabudla na ten obchod pri Carefoure 😀 tak aj ja tam skočím 🙂 ja som zhruba rozhodnutá pre tú alpinu iný sa mi nepáči teda páči ale nemienim zaň vyhodiť veľa peňazí 😉

bobi3
11. mar 2012

@saranata správne 😀

@miskachrumka veď vravím, že zaujímavo... a prečo nechceš? ako sa tam dorozumievajú?

@kosska3003 tak potom dobre, to si ma ukľudnila 😅

ursula5
11. mar 2012

baby ja som dnes asi cítila pohyby ale neviem či je to isto, ale už by bolo načase 😀 bolo to ako keby mi trávilo a žblnkotalo v brušku 🙂

bobi3
11. mar 2012

@ursula5 to vážne? aj ja chceeeeem 😒 🙂

kosska3003
11. mar 2012

@ursula5 no ja tam idem zajtra ja bud tu alpinu alebo amigo uvidim aka bude sportova cast ja tam idem zajtra uvidim ci ho tam maju lebo sa mi paci a cena je super a to video tam sa mi pozdaval
a tie pohyby to mohlo byt uz babo jednoznacne ja citim ale len cecer malicko sem tam tiez take zblnkanie ako keby

ursula5
11. mar 2012

@bobi3 ešte nič??? no ja som si tiež nie istá či je to ono, nemám sa vôbec čas sledovať, furt behám a čosi robím ľahla som si len na chvíľku 😉 tak dúfam, že je to ono

ursula5
11. mar 2012

@kosska3003 ja som cítila len chvíľku žblnk, žblnk a mala som ruku na brušku tak to bolo tak viac cítiť 🙂 tak my zajtra napíš či tam majú ten kočík neviem či stihnem tam skočiť 🙂
amigo je od tej istej firmy?

kosska3003
11. mar 2012

@ursula5 ano ano oboje su RICO jeden alpina sport line a druhy je amigo sportline jasne napisem ak tam dojdem ale si sa pojdem previest lebo chcem ist aj do orangu

ursula5
11. mar 2012

@kosska3003 len ten amigo sa mi zdal menší preto som vybrala asi tú alpinu, ale neviem si spomenúť lebo tých kočíkov je toľko 🙂

kosska3003
11. mar 2012

@ursula5 no praveze amigo ma vacsiu vanicku asi o 2 cm ale tak uvidim rozhodnem sa ked ich uvidim nazivo a hlavne chcela by som vidiet sportovu cast

ursula5
11. mar 2012

@kosska3003 amigo je ešte väčší??? no idem si to kuknúť 😉

ursula5
11. mar 2012

@kosska3003 sú rovnaké 96 cm je vanička 🙂 akurát je vyšší

kosska3003
11. mar 2012

@ursula5 96 to je moc nie

ursula5
11. mar 2012

@kosska3003 moc to nie je, myslím si že v pohode aby sme zmestili fusak v zime 😉 sú aj o moc menšie

kosska3003
11. mar 2012

@ursula5 vanicka dlzka amigo ma 80cm a alpina 78 cm co som teraz kukala na tej stranke kocikyluna.sk

miskachrumka
11. mar 2012

@bobi3 Dánštinou je to skomolená angličtina s nemčinou ! 😉
no baby idem teda ráno na tú krv dúfam že mi neostane zle na ceste domov 😒
a máms trach aj zo školky ☹ ☹ bože keby som vedela aspon nejaké veci dopredu ako dopadnú ☹

miskachrumka
11. mar 2012

@kosska3003 to je to najhoršie že čím budú starší tím to bude stále len horšie a horšie ☹ ☹
ale vám príde tato kedy si písala 28meho ?nám príde tyžden na to 🙂

kosska3003
11. mar 2012

@miskachrumka hej hej 28 dojde a bude doma 3 tyzdne necele ja viem ze to bude horsie no ale uz nic nenarobim kym nenajde tu nieco dobre

miskachrumka
11. mar 2012

Je mi nejak na prd idem lahnúť baby tak držte palce zajtra ma čaká toho vela .....
idem si zas zajazdiť na aute po 4mes. pauze to budú nervy 😎 a už teraz som nervozna dúfam, že nezaspím v noci lebo aj drahý cestuje a ráno zaspíme tak ma porazí asi by som lepšie týžden nemohla začať 😠

miskachrumka
11. mar 2012

@kosska3003 Náš tatko si hladal teraz aspon najskor na leto od toho jula do septembra kím sa malé narodí a potom na mesiac aby sme našetrili a potom by chcel ísť ešte do vianoc raz 😒
ale to je ešte daleko

kosska3003
11. mar 2012

@miskachrumka no moj bude chodit do roboty aj mala ked sa narodila bol v robote prisiel domov ked sme uz boli doma z porodnice a neviem ci si tu teraz najde robotu ked to je bieda teraz

miskachrumka
11. mar 2012

@kosska3003 no veru ej to bieda ☹
a náš tatko bol aj pri porode aj prve dve dni snami no potom išiel tiež do práce ale den predtím sme ešte boli spolu v nemocnici 😉
a domkov sme išli spolu všetci 🙂
no uvidíme ako to bude teraz ale on nedopustí aby nebol pri narodení malej 😵
aj ked tiež bude potom chodiť do roboty

kosska3003
11. mar 2012

@miskachrumka no moj by aj tak nesiel ku porodu a nutit ho nemozem a aj tak som sla cisarskym tak preto by sa ho aj tak nezucastnil ale bolo mi luto ze ju vlastne videl ako posledny no ale co uz on ma tak nadstavene turnus ze 3 tyzdne tam a 3 doma a s tym nic nenarobim

miskachrumka
11. mar 2012

@kosska3003 no ešte to máš stále lepšie ako mi náš chodí aj na 6tyždnov a 2 tyždne doma ☹
podla toho kolko je roboty
a aj ja som mala po 18hod porodu sekciu a aj toto bude sekcia ak by sem sa rozhodli pre lokálnu anestézu tak určite chcem aby bol pri mne !

miskachrumka
11. mar 2012

@kosska3003 a čo by ste teraz chceli ?(pohlavie )
ale asi vám to je jedno hlavne nech je zdravé !
ja som ma začiatku chcela babu kedže už máme doma chlapa no teraz mi to je uplne jedno 🙂

miskachrumka
11. mar 2012

@ursula5 ja som chcela 80-tku že to budú najvačšie a prd 😅 😅 som nevedela že su aj 96-tky 😕

kosska3003
11. mar 2012

@miskachrumka no ved to ze je to dobre ze je aj dlho doma no mne je to jedno sa potesim aj tomu aj tomu mm by chcel isto chlapca a mylsim ze to bol preklep s tou 96cm vanickou to tak ma stara liberta co sme sa mi v nej vozili ako deti vacsiu ako 80tku som nevidela
a ako vies ze aj toto bude cisarak aj ja by som ho asi chcela nechcem zas prenasat hlavne