Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
Inak zistujem ze tehotenstvo je fakt tvrdy oriesok na psychiku. Clovek si len kychne, alebo ho nieco zaboli a hned mysli na to ci je babo v poriadku... Je fakt neuveritelne to ranne puto medzi matkou a dietatom. Ako ju/jeho moze clovek milovat tak moc i ked ich este nema v naruci!!!
@loralo super, ze mas vysledky OK, je to hned lepsi pocit vsak 🙂 a hlavne ked si ho zas videla 😅
len tych 20 cm je nejake cudne cislo 😕 lebo v tomto tt sa babo este meria len od hlavicky po kostrc a malo by mat max. 14 cm... jedine ak Ti lekar povedal odhadom jeho dlzku od hlavy po paticky, ze doratal dlzku noziciek 🙂
@loralo aha a tu placentu - mna pri prvom dokonca poslali do rizikovej ambulancie a tam mi povedali, ze mam nizko placentu, ale som este "nizka" tehotnost 😀 a za par tyzdnov sa placenta normalne vytiahla vyssie a bolo vsetko v poriadku... proste teraz je v maternici este malo miesta pre babo aj placentu, ono sa to natiahne, ale sledovat nikdy nie je na skodu, aspon budes vediet, ze ste OK 😉
@miskachrumka otocena maternica byva problem, ze baby nemozu preto otehotniet ale potom, ak sa im to podari, maternica sa vacsinou casom otoci do normalnej polohy a nie su s tym problemy...
A aby tomu pomohli, mali by vraj spat na bruchu 🙂 Ale pocula som, ze ak sa maternica sama neotoci, skusa to nejako "rucne" urobit lekar, lebo hrozi predcasny porod... ale nemam skusenost, ani nikoho takeho nepoznam...
@tatya ja som to tiež ešte predtím nikdy nepočula 😒
@kosska3003 ja som tam tiež bola 😀 nemali tam nijaký súci 😉 no ešte budem hľadať
pozrela som si aj ceny tak hore na Orave je to lacnejšie asi pôjdem tam na nákupy 🙂
tak dnes poradňa a momentálne mi bublinkovalo v brušku tak asi sú to už pohyby 😀 teším sa som zvedavá či sa drobček ukáže v plnej paráde alebo bode spinkať 🙂
@saranata podobne !
@xtinakc ani mi ho nemáme doma :(
Ahojte babule, ako ste sa dnes vyspinkali? a co sa chystate varit dnes? mne uz dochadza inspiracia, mam pocit, ze stale varim to iste dookola 😒 Inak ja uz tiez citim pohyby, vcera uplne krasne 🙂
dobre predpoludnie ma niekto termin 1.augusta??
Ja mám tež velmi rada rezance s makom 🙂
krásne ránko 🙂
@xtinakc pekne si to napísala 😉
@tatya ja mám tiež otočenú maternicu, aspoň si myslím, podľa správy z laparoskopie "uterus in RVF" ale tak ako píšeš, ona sa potom tehotenstvom otočí...
@ursula5 jéj, aj ja idem dnes, no tak som zvedavá a držím moc palčeky, nech už viete čo to bude a hlavne nech je všetko v poriadku 😉
@vevuska1 ešte k tomu žehleniu 😅 ja žehliť neľúbim, stále to odkladám, no keď už má drahý v koši s prádlom viac košieľ ako v skrini, musím sa prekonať 😒 no musí ísť v telke niečo zaujímavé, ináč s tým bojujem, ach jáj 😠 😀
no nic idem aj ja prec majte sa krasne a prajem pekny dnik
@19vierka84 ja som tiež žehlila všetko dokonca aj ponožky do roku no potom ma to teda patrične prešlo 😉
a už nežehlím len obliečky a tričká
@ursula5 no ved to nic tam take nebolo neviem a vcera som citala na tu alpinu ze je dost nizka ale potom inac same dobre veci tak neviem chcem ju vidiet ak ju niekde uvidis daj vediet mne sa aj o tom uz snivalo ako som zhanala kocik a nikdo ho nemali 😀
@19vierka84 tak môj drahý nosí do práce oblek a každý deň čistú košeľu, takže najviac žehlím košele, občas nejaké tričko a posteľnú bielizeň, ináč nič 🙂
@vevuska1 a čo jej ideš na lyžovačku žehliť? 😕 🙂
Ináč baba rozmýšlam nad tími rezancami s makom :D
ale dnes ideme dojedať rezne konečne z nedele ešte že to nevyprážam naraz lebo potom sú hnustné ako magandže :D

@miskachrumka ja viem!!! 😉 ked najhorsie na tom je ze ma nema doma ani kto pomojkat bo drahy je zas na tyzden prec.