icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

xtinakc
12. mar 2012

@miskachrumka ja viem!!! 😉 ked najhorsie na tom je ze ma nema doma ani kto pomojkat bo drahy je zas na tyzden prec.

xtinakc
12. mar 2012

Inak zistujem ze tehotenstvo je fakt tvrdy oriesok na psychiku. Clovek si len kychne, alebo ho nieco zaboli a hned mysli na to ci je babo v poriadku... Je fakt neuveritelne to ranne puto medzi matkou a dietatom. Ako ju/jeho moze clovek milovat tak moc i ked ich este nema v naruci!!!

tatya
12. mar 2012

@jullinkka ahoj, ja mam termin 24.08. ako Ty 🙂

tatya
12. mar 2012

@loralo super, ze mas vysledky OK, je to hned lepsi pocit vsak 🙂 a hlavne ked si ho zas videla 😅
len tych 20 cm je nejake cudne cislo 😕 lebo v tomto tt sa babo este meria len od hlavicky po kostrc a malo by mat max. 14 cm... jedine ak Ti lekar povedal odhadom jeho dlzku od hlavy po paticky, ze doratal dlzku noziciek 🙂

saranata
12. mar 2012

@loralo super 🙂

tatya
12. mar 2012

@loralo aha a tu placentu - mna pri prvom dokonca poslali do rizikovej ambulancie a tam mi povedali, ze mam nizko placentu, ale som este "nizka" tehotnost 😀 a za par tyzdnov sa placenta normalne vytiahla vyssie a bolo vsetko v poriadku... proste teraz je v maternici este malo miesta pre babo aj placentu, ono sa to natiahne, ale sledovat nikdy nie je na skodu, aspon budes vediet, ze ste OK 😉

tatya
12. mar 2012

@miskachrumka otocena maternica byva problem, ze baby nemozu preto otehotniet ale potom, ak sa im to podari, maternica sa vacsinou casom otoci do normalnej polohy a nie su s tym problemy...
A aby tomu pomohli, mali by vraj spat na bruchu 🙂 Ale pocula som, ze ak sa maternica sama neotoci, skusa to nejako "rucne" urobit lekar, lebo hrozi predcasny porod... ale nemam skusenost, ani nikoho takeho nepoznam...

tatya
12. mar 2012

@xtinakc a mozno si len nejako cudne spala a nerv si si "zalahla" sama a za chvilu to prejde 😀

tatya
12. mar 2012

@xtinakc a ver tomu, ze ten pocit, co mas teraz je este len slaby odvar toho, co budes citit, ked budes mat to babo pri sebe 🙂 ked sa na Teba usmeje a ked povie mama, alebo Ta obijme a da pusu... celkom sa rozlejes od stastia 😀 😀 😀

xtinakc
12. mar 2012

@tatya no tomu verim ze to bude este silnejsie 😉 uz sa neviem dockat!

xtinakc
12. mar 2012

@tatya dufam ze to prejde. Momentalne sedim na zmrznutom hrasku a nohu mam obalenu dalsou mrazenou zeleninou a hadzem do seba zmrzlinu 😀

miskachrumka
12. mar 2012

@tatya ja som to tiež ešte predtím nikdy nepočula 😒

ursula5
13. mar 2012

@kosska3003 ja som tam tiež bola 😀 nemali tam nijaký súci 😉 no ešte budem hľadať
pozrela som si aj ceny tak hore na Orave je to lacnejšie asi pôjdem tam na nákupy 🙂

ursula5
13. mar 2012

tak dnes poradňa a momentálne mi bublinkovalo v brušku tak asi sú to už pohyby 😀 teším sa som zvedavá či sa drobček ukáže v plnej paráde alebo bode spinkať 🙂

miskachrumka
13. mar 2012

@saranata podobne !

miskachrumka
13. mar 2012

@xtinakc ani mi ho nemáme doma :(

vevuska1
13. mar 2012

Ahojte babule, ako ste sa dnes vyspinkali? a co sa chystate varit dnes? mne uz dochadza inspiracia, mam pocit, ze stale varim to iste dookola 😒 Inak ja uz tiez citim pohyby, vcera uplne krasne 🙂

pasatko
13. mar 2012

dobre predpoludnie ma niekto termin 1.augusta??

pasatko
13. mar 2012

ahoj@vevuska1 no tak aspon jasom sa vyspala fajn a varit dnesbudem rezanky s makom

vevuska1
13. mar 2012

@pasatko na to mam inak aj ja uz dlho chut, a cesto si robis asi domace, mne sa do toho moc nechce, chcelo by to taky ten stroj co valka to cesto a ten nemam

pasatko
13. mar 2012

@vevuska1 nie ja neviem robit domacerezance len kupim siroke rezanky mam to jednodnuhsie

miskachrumka
13. mar 2012

Ja mám tež velmi rada rezance s makom 🙂

bobi3
13. mar 2012

krásne ránko 🙂
@xtinakc pekne si to napísala 😉
@tatya ja mám tiež otočenú maternicu, aspoň si myslím, podľa správy z laparoskopie "uterus in RVF" ale tak ako píšeš, ona sa potom tehotenstvom otočí...

@ursula5 jéj, aj ja idem dnes, no tak som zvedavá a držím moc palčeky, nech už viete čo to bude a hlavne nech je všetko v poriadku 😉
@vevuska1 ešte k tomu žehleniu 😅 ja žehliť neľúbim, stále to odkladám, no keď už má drahý v koši s prádlom viac košieľ ako v skrini, musím sa prekonať 😒 no musí ísť v telke niečo zaujímavé, ináč s tým bojujem, ach jáj 😠 😀

pasatko
13. mar 2012

no nic idem aj ja prec majte sa krasne a prajem pekny dnik

19vierka84
13. mar 2012

dobré ránko 🙂
@bobi3 @vevuska1 ja nastastie zehlit nemusim, lebo drahy kosele nenosi a tricka som sa naucila prat a vesat tak aby nebolo pokrcene a veci na doma ma neseru, len uz budem musiet oprasit zehliacu dosku a pohladat aj zehlicku, lebo krpec bue musiet mat ozehlene veci 😠 🙂

vevuska1
13. mar 2012

@bobi3 noo asi tak nejak 🙂 ja som sa to vcera nakoniec dobre vytoto, tak strasne sa mi nehcelo, ale dnes uz musim, muz nema uz poriadne ziadne tricko a mala ide zajtra na lyzovacku takze dnes uz musim aj keby neviem co bolo 🙂

miskachrumka
13. mar 2012

@19vierka84 ja som tiež žehlila všetko dokonca aj ponožky do roku no potom ma to teda patrične prešlo 😉
a už nežehlím len obliečky a tričká

kosska3003
13. mar 2012

@ursula5 no ved to nic tam take nebolo neviem a vcera som citala na tu alpinu ze je dost nizka ale potom inac same dobre veci tak neviem chcem ju vidiet ak ju niekde uvidis daj vediet mne sa aj o tom uz snivalo ako som zhanala kocik a nikdo ho nemali 😀

bobi3
13. mar 2012

@19vierka84 tak môj drahý nosí do práce oblek a každý deň čistú košeľu, takže najviac žehlím košele, občas nejaké tričko a posteľnú bielizeň, ináč nič 🙂

@vevuska1 a čo jej ideš na lyžovačku žehliť? 😕 🙂

miskachrumka
13. mar 2012

Ináč baba rozmýšlam nad tími rezancami s makom :D
ale dnes ideme dojedať rezne konečne z nedele ešte že to nevyprážam naraz lebo potom sú hnustné ako magandže :D