Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@miskachrumka
ja mám poradňu 2. 4 o 13:15 😀
@bobi3 ved ja ta chápem , uplne,kazdá zena po niečom tuži a neznamená to ze si niečo nevazi, prioritne je zdravie, ale hlavne je to uplne jedno kedze je to už dávno dane, takze treba len zistit čo to bude a proste sa tešit🙂ja sa poteším aj tak aj tak a to aj napriek tomu ze mám dve baby
aj my máme Tobiasa🙂
@saranata ja som sa tiež doteraz objednávala poobede o tretej no malý mi už chodí do školky tak som sa už objednala na ráno na deviatu 🙂
Baby tak mi neviete poradiť žiadnu stránku na tehu veci ?
viem že na googli ich je vela len bud velmi drahé alebo nosené 😒
@miskachrumka ja chodím do sukromnej ambulancie, na prednostne vybavenie, ale takto mi to vyhovuje lebo je už muž doma a moze byt s malou🙂tak ma vzdy na piatu dá
@miskachrumka http://www.mojamoda.sk/
ja si objenávam tu
@miskachrumka skus na mimibazar.sk ja som odtial kupovala cosi
miskachrumka to nechapem ze preco co im sibe u nas robia v 16 klasicky v 20 morfologicky a v 24 velky 3D 🙂
hlásim sa na termín august 2012
@babatko77 hej mne ide práve o ten 3D a ten ako si aj ty napísala robia v 24 tt
no ale to je strasne neskoro v ktorm si tt a odkial si?? urcite to niekde robia musis googlit
@miskachrumka ja som bola na 3D/4D v 25 tt, a super
@saranata no ja som bola v 23tt s malým a ako bolo to určite krásne ale aj dr povedal že by bolo lepšie pri dalšom prist skor o 3tyždne bol už veliky :/ no ale aj teraz pojdem tak nejak v 22-23tt 😉
@miskachrumka ja som bola spokojná, máme nádherne fotky a video, boli sme v Hlohovci vtedy
teraz už robí aj moj lekár 4D sono tak budem u neho
@miskachrumka hmm možno aj ja by som cítila, ale ja keď ležím večer pri telke tak si stále držím bruško a vtedy cítim niečo, možno keby som si ho nedržala tak to cítim tiež, dnes vyskúšam... 🙂
@bobi3 ja by som zase chcela chlapčeka prvého, tak dúfam, že je moje tušenie správne, ocko tvrdí, že je mu jedno čo to bude, len nech je zdravé, ale myslím si, že chce viac dievčatko, stále básni o malej princezničke, takže asi tak 😉 😀
@miskachrumka ja som prisla na to ze naj su cierne leginy vacsie cisla, alebo sukne na gumicku a k tomu mam kvantum tielok z new yorkera L cisielka ...vselijake farby a na tom plasnem svetrik, mam viacere farby a som vybavena.Bandero sa tlaci coraz viac von 😀 😀 ,tak preco sa nepochvalit,
@katja_ jj ja presne tak isto 🙂 ziadne tehu veci nemam, ani pri prvom tehu som nemala, tiez som to vyriesila leginami a dlhymi svetrami vseliakymi, teraz to vyriesim tak kedze najvacsie brucho bude v lete, tak vseliake tricka predlzene vo vacsej velkosti, alebo tzniky a saty samozrejme 🙂 tie tehu veci mi pridu celkom drahe 😒
@katja_ ved ano ale tak nechcem chodiť cele tehu len v skuniach a sukne neoblubujem ja skor krátke gate ale ešte lepšie trištvrtové vo všeliakých farbách a tiež tielka ale leto je ešte daleko a rifle tehu sa vždy daju využiť aj v lete s balerínkami
@porinka super 😀
Ahojte chcem sa spýtať mna objednali na 22 tyzden na miefologicky to nie je neskoro?
ahojte baby,nestiham sem ani nakuknut a nemam sil citat to kvantum stranok co ste popisali ☹
malu mam choru,celu noc sme nespali,ma 40tky teploty co ona este nikdy nemala,som hotova a dotoho mi vracia z ATB tak utekam k doki po nejake ine lieky a najhorsie je ze ja som zacala kaslat tiez ☹
ak sa vam niektorej chce,tak mi tak v skratke napiste o com ste si pisali nech som v obraze,lebo fakt neviem kedy to precitam 😢

@babatko77
aj my sme boli na 3D v 16tt, parádička to bola. Pohlavie nám doky nehovoril, že sa to len teraz dovyvíjalo a nechcel zavádzať. A na ďalší ideme v 25 tt. 😀