icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

jullinkka
13. mar 2012

@tatya heh sa stretneme v porodnici

bodka70
13. mar 2012

ahojte dievčatá, tak trošku v dobrom závidím, že riešite kočíky a oblečko, ja bohužiaľ sa musím sústreďovať na iné problémy. V robote makám na účtovnej uzávierke a čo sa týka môjho tehotenstva, momentálne riešiť starosti so zubami. Cez víkend ma rozbolel nenormálne predný zub, bola som dnes u zubárky, bohužiaľ ten zub je brúsený a mám na ňom korunku, spolu s ostatnými 4 korunkami prepojený, tak mi musela dať všetko dole, lebo by sa mi tam šíril zápal, prevŕtala mi tam dierku, neskôr budem musieť prísť na vytrhnutie 2 koreňov. Takže super, vyzerám momentálne ako bezdomovkyňa, budem si musieť dať teraz robiť nové zuby. 😒

kosska3003
13. mar 2012

@ursula5 no ja to vidim tak ze v ziline ho asi nenajdeme ☹

saranata
13. mar 2012

@miskachrumka no asi tak, a dost dlho to pozeral lekár, takze dnes fakt smola😀

saranata
13. mar 2012

@trutka aj tebe drzím palce moja, nech to zvládnete bez problemov a nech su vysledky v absolutnom poriadku🙂

19vierka84
13. mar 2012

@saranata sa hralo s tebou n schovku, aby si ho nahodou neokukala dopredu, chce byt este zahadne 😀

trutka
13. mar 2012

@saranata dakujem

a ja som si uz na 90 % ista 😀 ze citim pohyby drobceka.v sobotu vecer 3 stuchy a od pondelka rana intenzivnejsie,aj dnes, tak to uz creva byt nemozu 😵

porinka
13. mar 2012

@trutka
aj ja už chcééééééééééééém...keď už máme rovnaký termín 🙂

bobi3
13. mar 2012

@saranata no to je sranda 😅 tie naše deti... asi to budú fakt baby a nechcú nás pustiť medzi nôžky 😅 a najbližšie kedy ideš? už ti dali aj termín na morfologický? ale fotečky pekné 🙂

@bodka70 vy tiež stále neviete čo to bude? a tie zuby... no držím palčeky 🙂

@trutka ja tiež už cítim, také ako klopkanie z vnútornej strany... je to zvláštny pocit, no určite to je už drobec, je to iné ako črevá 😅

trutka
13. mar 2012

@bobi3 ano je to skor take jemne stuchanie ako zblnkotanie 😀 alebo mi to niekedy pripada ako by sa obtrelo pri otacani

trutka
13. mar 2012

@porinka mozno uz onedlho 😉

bodka70
13. mar 2012

@bobi3 , tiež ešte neviem a najbližšiu poradňu, kde by som mala mať ten morfologický UTZ budem mať až 27.3, takže najskôr vtedy sa dozvieme (ak sa teda nebude skrývať) 😉

saranata
13. mar 2012

@bobi3 morfologický mám prvý aprílový týžden to idem na Antolsku-sa ešte ráno objednám na presný termín a potom 10.4.mám morfologicky u mojho lekára

miskachrumka
13. mar 2012

Bože baby al emám strašnú kyselinu žaludočnú :( idem sa pokrcať ☹

madzik
13. mar 2012

baby ja tiez citim ako sa toci alebo kope normalne mam na jednej strane tvrdo 🙂

madzik
13. mar 2012

@miskachrumka mne pomaha zimne mlieko ak nemas rada zimne daj teple

obycko
13. mar 2012

@saranata dakujem ti. Dufam, aj ja ze to dobre bude. A hned ako budem moct, vam dam vediet ako to cele prebiehalo.
Skusim si ist pospat, aj ked vobec nedokazem teraz zaspat. Uz teraz mam nervozitu. Som zvedava co bude rano.

miskachrumka
13. mar 2012

@madzik j amilujem mlieko či studené či teplé ale nemám monetálne doma malý dopil posledné :/

bobi3
13. mar 2012

@bodka70 to áno, lebo náš je v tomto preborník 😅 tak držím palčeky, len ako to dovtedy vydržať, však?

@saranata tak my aspoň 30.3., no aj to sa mi zdá celá večnosť ☹

@miskachrumka ja som si na kyselinu kúpila sirup Gastrotuss, môžu aj tehotné a ak ma začna páliť záha, tak si ho dám

katja_
13. mar 2012

baby niektore ste pisali ze ste vyhadzane, mne sa posledny mesiac dekolt vysypal a vcera som si to na noc natrela hrubou vrstvou sudocreamu a do rana to zmizlo...na tvari tiez lepsie

mercymay
14. mar 2012

@bodka70 fuu zuby su hnusne, tak teda drzim palceky nech to dobre dopadne. 😉

saranata
14. mar 2012

@bobi3 tak už som objednana na tu antolsku na morfo sono a idem 5.4. chcela som ešte pred velkou nocou 🙂
tak už to nejako vydrzíme 🙂 potom 10.4 znova morfo u mojho lekára

dnes volám na vysledky tripple testov tak drzte palce🙂

pekný den všetkým

nati04
14. mar 2012

Ahojte baby používali ste niektorá alebo sa chystáte samoopalovacie kremy aby sme neboli take blede?lebo ja sa neviem rozhodnúť či áno alebo nie :(

ursula5
14. mar 2012

@bobi3 mne urobila sono len také maličké, kukla či bije srdiečko skontrolovala a hotovo, ja idem na sono 26.3. do prenatalu tam ho má suprové, síce sa to platí ale oplatí sa tak si ešte 2 týždne počkáme 🙂

luci137
14. mar 2012

Ahojte pridávam sa k vám 🙂

ursula5
14. mar 2012

@kosska3003 asi nie my si počkáme na pohlavie a asi vybehneme smer Poľsko, ja to kašlem stačí mi aj poľský kočík 🙂

vevuska1
14. mar 2012

@nati04 ahoj, no ja nemam moc skusenosti so samoopalovacim kremom ziadnym, nikdy som ziadny nepouzivala, som sa vzdy bala ze ostanem flakata, tak asi ani skusat nebudem, bo radsej bledula ako flakata 🙂

ursula5
14. mar 2012

@saranata ja mám tiež ďalšiu poradňu 10.4. 🙂 a sono 26.3.

saranata
14. mar 2012

@luci137 vitaj😀

vevuska1
14. mar 2012

@luci137 ahoj a vitaj medzi nami 🙂 pozarem, ze mas skoro termin ako ja, tak prajem prijemne tehulkovanie 🙂