Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
ahojte dievčatá, tak trošku v dobrom závidím, že riešite kočíky a oblečko, ja bohužiaľ sa musím sústreďovať na iné problémy. V robote makám na účtovnej uzávierke a čo sa týka môjho tehotenstva, momentálne riešiť starosti so zubami. Cez víkend ma rozbolel nenormálne predný zub, bola som dnes u zubárky, bohužiaľ ten zub je brúsený a mám na ňom korunku, spolu s ostatnými 4 korunkami prepojený, tak mi musela dať všetko dole, lebo by sa mi tam šíril zápal, prevŕtala mi tam dierku, neskôr budem musieť prísť na vytrhnutie 2 koreňov. Takže super, vyzerám momentálne ako bezdomovkyňa, budem si musieť dať teraz robiť nové zuby. 😒
@ursula5 no ja to vidim tak ze v ziline ho asi nenajdeme ☹
@miskachrumka no asi tak, a dost dlho to pozeral lekár, takze dnes fakt smola😀
@saranata sa hralo s tebou n schovku, aby si ho nahodou neokukala dopredu, chce byt este zahadne 😀
@saranata no to je sranda 😅 tie naše deti... asi to budú fakt baby a nechcú nás pustiť medzi nôžky 😅 a najbližšie kedy ideš? už ti dali aj termín na morfologický? ale fotečky pekné 🙂
@bodka70 vy tiež stále neviete čo to bude? a tie zuby... no držím palčeky 🙂
@trutka ja tiež už cítim, také ako klopkanie z vnútornej strany... je to zvláštny pocit, no určite to je už drobec, je to iné ako črevá 😅
Bože baby al emám strašnú kyselinu žaludočnú :( idem sa pokrcať ☹
baby ja tiez citim ako sa toci alebo kope normalne mam na jednej strane tvrdo 🙂
@miskachrumka mne pomaha zimne mlieko ak nemas rada zimne daj teple
@madzik j amilujem mlieko či studené či teplé ale nemám monetálne doma malý dopil posledné :/
@bodka70 to áno, lebo náš je v tomto preborník 😅 tak držím palčeky, len ako to dovtedy vydržať, však?
@saranata tak my aspoň 30.3., no aj to sa mi zdá celá večnosť ☹
@miskachrumka ja som si na kyselinu kúpila sirup Gastrotuss, môžu aj tehotné a ak ma začna páliť záha, tak si ho dám
baby niektore ste pisali ze ste vyhadzane, mne sa posledny mesiac dekolt vysypal a vcera som si to na noc natrela hrubou vrstvou sudocreamu a do rana to zmizlo...na tvari tiez lepsie
Ahojte baby používali ste niektorá alebo sa chystáte samoopalovacie kremy aby sme neboli take blede?lebo ja sa neviem rozhodnúť či áno alebo nie :(
Ahojte pridávam sa k vám 🙂
@kosska3003 asi nie my si počkáme na pohlavie a asi vybehneme smer Poľsko, ja to kašlem stačí mi aj poľský kočík 🙂

@tatya heh sa stretneme v porodnici