icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

vevuska1
15. mar 2012

@nessy noo aj u nas tak 🙂 dufam, ze nezacne byt este horsia ked sa male narodi

vevuska1
15. mar 2012

juuj baby, trochu mimo temy, ale chcem oradit ci nahodou neviete. Do zdravotky potrebujem potvrdenie, ze od kedy do kedy som navstevovala skolu, len je to peknych par rokov co nie som student 🙂 a netusim za kym mam ist pytat to potvrdenie, mam ist na studijne ci?

luci137
15. mar 2012

@obycko ahoj,dakujem.no ja mám rada tiez kyslú kapustu aj samotnu iba tak 🙂 ale teraz je to veru sranda,iba kyslé by som jedla....

zyza
15. mar 2012

Ahojte baby,tak sa hlasim k vam do klubu a tesim sa,ze mozme spolu pokecat....ja mam termin 2 augusta....

miskachrumka
15. mar 2012

@nessy no to robí to tričko ináč ale aj mi rastieme samozrejme !

madzik
15. mar 2012

@zyza Ahoj vitaj 🙂

zyza
15. mar 2012

madzik,dakujem pekne 😉
kde najdem tu tabulku,co tu spominate?

bobi3
15. mar 2012

@ursula5 no my presne 17.11., lebo som si sledovala cyklus 😉
@saranata aj moje sa ozýva, už to zreteľne pociťujem 🙂

bobi3
15. mar 2012

@vevuska1 ja som tuším tiež raz takto potrebovala, no poslala som tam diplom z VŚ a maturitné vysvedčenie zo strednej... viem, že som určite na žiadne študijné nešla, stačili im tie dátumy z diplomov, ale bolo to už dávno 😒 možno nejaké čerstvejšie študentky by ti poradili 😉

saranata
15. mar 2012

@bobi3 😀
ja som ovulovala presne 3.12. , merala som BT tak viem tiez presne kedy sa zadarilo, po 9 dnoch som vedela aj bez testu ze som tehotná🙂 a test mi to potom aj potvrdil

zyza
15. mar 2012

a uz sa zacinate obzerat po kocikoch?Aky planujete kupit?

saranata
15. mar 2012

@zyza ahoj a vitaj medzi augustovkami🙂

mercymay
15. mar 2012

@zyza vitaj medzi augustovkami a mimochodom, mame rovnaky termin 😀

luci137
15. mar 2012

@zyza ahoj,jasné nedá mi to neobzerať,chceli by sme Tutek Grander alu,problem je že som ho videla iba na internete u nás v obchodoch nie je nikde vystavený....neviem či to risknúť a objednať,ale páči sa nám a je tam aj rozumná cena

bobi3
15. mar 2012

@saranata no my na deň študentov 😀 Ja som ale vôbec netušila, že som tehotná. Ešte 1.12. som bola na služobke v Nemecku a to by mi už určite testík ukázal //. Ja som si testík robila, až keď mi to 3 dni meškalo, 7.12. a kukala som na tie koľajničky ako puk 😅 fakt som neverila, žeby to vyšlo...

zyza
15. mar 2012

Dakujem vam velmi pekne za mile privitanie 😉
mercymay-to je super,ze mame rovnaky termin-uz si bola na sone?Vies co budes mat?Mna to este len caka...
Co sa tyka kocikov,ja vobec netusim aky.. ☹

zyza
15. mar 2012

lucy 137-tak tento kocik je velmi zaujimavy,yaku konstrukciu som este nevidela...Asi ho nemas odskusany alebo ano?Mas nejake referencie nan?

luci137
15. mar 2012

@zyza no ved to ze nikto ho nemá ja som ho náhodou nasla na stránke.....ked sme pozerali na predajni kociare povodne sa nam pácil Espiro Atlantic,je perfektný priestranný ale bol strašne ťažký a to je pre nás tiež dolezite lebo bývame na 4rtom posch. 😒 tak isto aj Camarelo,sú dosť ťažké,a čo sme pozerali Austin ten je lahky ale sportovu cast mal takú že tam zmestis iba naozaj malé dieta....a ja chcem iba jeden kociar kupovať.je to ťažko každý má výhody aj nevýhody a taktiež viac ako 400eur nedám za to takže musím rátať aj s nedostatkami....ale ten chceme aj tak kúpiť až na koniec ako poslednú vec, a vy ako?uz ste nieco kupovali?

xtinakc
15. mar 2012

@vevuska1 na studijnom by ti mali vydat papier o navsteve skoly. Kde je presne uvedene odkedy dokedy si tam studovala...

zyza
15. mar 2012

ja este nemam ani vybraty..ale kamoska mi odporuca BRIO,druha JANOMe..tak neviem,musim to este popozerat..asi zavitam do nejakej predajne a obkuknem to nazivo...

katja_
15. mar 2012

@saranata ja v noci z 5 na 6 decembra - u nas bol Mikulaaaas

luci137
15. mar 2012

@zyza jasné najlepsie je vidiet nazivo a porovnať si, a výbavičku už ste začali?lebo ja by som bola rada keby do leta máme všetko nachystané a potom už len klud a nestresovat, ked ja ani neviem aké veci mám kupovať najmensie,ci už také teplejsie alebo tenké ťažko povedať....

tamara2307
15. mar 2012

Ahojte babeny, dnes máme aký krásny deň..a ešte len víkend aký bude.. vidím to na nejakú tehotensky nenáročnú túru, lebo už strácam kondičku a zadýcham sa aj na výstupe na prvé poschodie 😀 čo máte cez víkend na pláne vy?
@loralo ako sa máš? dlho som tu nebola, tak neviem čo je s tebou.

katja_
15. mar 2012

@bobi3 baby ja som mala 5x test negativny az 24.decembra takaaa pidi slabucka ciarka, na druhy den rano nic na teste a na obed silnejsia ciarka ako den predtym ale tiez dost slaba 😀 😀 ....16 decembra vobec nic na teste a to som si bola ista ze som proste v tom - mala som ten pocit - len potom jaksi kramy nechodili a kedze mi nikdy nemeskali ....dalsie testy a dalsie az kym sa tam nieco nezjavilo

katja_
15. mar 2012

@tamara2307 cez vikend asi Oravsky Zamok - hadam nezacne horiet 😀

bobi3
15. mar 2012

@tamara2307 tak ja už tiež začínam riešiť trochu pohyb, chýba mi to a snáď to len prospeje 😉 od 18tt už chodievam cvičiť yogalates pre tehuľky a snažím sa každý deň aspoň 30 minút sa prejsť, včera som šla z tesca na Kamennom až k nám do Nového mesta pešo, presne pol hodinka 🙂 No tiež cítim, že kondička za ten prvý trimester, keď som nerobila fakt že nič šla dolu vodou 😠 😅

bobi3
15. mar 2012

@katja_ to rovno pod stromček 🙂
no my cez víkend iseme kuknúť mojich rodičov do Prešova, takže dlhá cesta pred nami 😉

katja_
15. mar 2012

@bobi3 ja veru davam bacha, neprestala som plavat a citim ze mi to robi dobre a doma mam orbitrek celkom odporucam take nie moc sialene tempo 20-40 minut ako sa komu chce - ved lacny eklipticky stroj sa da kupit aj za 90 eur, ja som v TV SHope zanho dala 120 a som fakt spoko uz druhy rok

bobi3
15. mar 2012

@katja_ to vážne cvičíš na orbitreku? lebo ja mám ten vedľa postele už asi 5 rokov, pred tehu som samozrejme pravidelne cvičievala, no teraz sa bojím, neviem, či je to vhodné 😕

19vierka84
15. mar 2012

@ursula5 zjavne v telke nic normalne nedavali, ked je tolko tehotnych 😀