Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
juuj baby, trochu mimo temy, ale chcem oradit ci nahodou neviete. Do zdravotky potrebujem potvrdenie, ze od kedy do kedy som navstevovala skolu, len je to peknych par rokov co nie som student 🙂 a netusim za kym mam ist pytat to potvrdenie, mam ist na studijne ci?
Ahojte baby,tak sa hlasim k vam do klubu a tesim sa,ze mozme spolu pokecat....ja mam termin 2 augusta....
@nessy no to robí to tričko ináč ale aj mi rastieme samozrejme !
madzik,dakujem pekne 😉
kde najdem tu tabulku,co tu spominate?
a uz sa zacinate obzerat po kocikoch?Aky planujete kupit?
@saranata no my na deň študentov 😀 Ja som ale vôbec netušila, že som tehotná. Ešte 1.12. som bola na služobke v Nemecku a to by mi už určite testík ukázal //. Ja som si testík robila, až keď mi to 3 dni meškalo, 7.12. a kukala som na tie koľajničky ako puk 😅 fakt som neverila, žeby to vyšlo...
Dakujem vam velmi pekne za mile privitanie 😉
mercymay-to je super,ze mame rovnaky termin-uz si bola na sone?Vies co budes mat?Mna to este len caka...
Co sa tyka kocikov,ja vobec netusim aky.. ☹
lucy 137-tak tento kocik je velmi zaujimavy,yaku konstrukciu som este nevidela...Asi ho nemas odskusany alebo ano?Mas nejake referencie nan?
@zyza no ved to ze nikto ho nemá ja som ho náhodou nasla na stránke.....ked sme pozerali na predajni kociare povodne sa nam pácil Espiro Atlantic,je perfektný priestranný ale bol strašne ťažký a to je pre nás tiež dolezite lebo bývame na 4rtom posch. 😒 tak isto aj Camarelo,sú dosť ťažké,a čo sme pozerali Austin ten je lahky ale sportovu cast mal takú že tam zmestis iba naozaj malé dieta....a ja chcem iba jeden kociar kupovať.je to ťažko každý má výhody aj nevýhody a taktiež viac ako 400eur nedám za to takže musím rátať aj s nedostatkami....ale ten chceme aj tak kúpiť až na koniec ako poslednú vec, a vy ako?uz ste nieco kupovali?
ja este nemam ani vybraty..ale kamoska mi odporuca BRIO,druha JANOMe..tak neviem,musim to este popozerat..asi zavitam do nejakej predajne a obkuknem to nazivo...
Ahojte babeny, dnes máme aký krásny deň..a ešte len víkend aký bude.. vidím to na nejakú tehotensky nenáročnú túru, lebo už strácam kondičku a zadýcham sa aj na výstupe na prvé poschodie 😀 čo máte cez víkend na pláne vy?
@loralo ako sa máš? dlho som tu nebola, tak neviem čo je s tebou.
@bobi3 baby ja som mala 5x test negativny az 24.decembra takaaa pidi slabucka ciarka, na druhy den rano nic na teste a na obed silnejsia ciarka ako den predtym ale tiez dost slaba 😀 😀 ....16 decembra vobec nic na teste a to som si bola ista ze som proste v tom - mala som ten pocit - len potom jaksi kramy nechodili a kedze mi nikdy nemeskali ....dalsie testy a dalsie az kym sa tam nieco nezjavilo
@tamara2307 cez vikend asi Oravsky Zamok - hadam nezacne horiet 😀
@tamara2307 tak ja už tiež začínam riešiť trochu pohyb, chýba mi to a snáď to len prospeje 😉 od 18tt už chodievam cvičiť yogalates pre tehuľky a snažím sa každý deň aspoň 30 minút sa prejsť, včera som šla z tesca na Kamennom až k nám do Nového mesta pešo, presne pol hodinka 🙂 No tiež cítim, že kondička za ten prvý trimester, keď som nerobila fakt že nič šla dolu vodou 😠 😅
@bobi3 ja veru davam bacha, neprestala som plavat a citim ze mi to robi dobre a doma mam orbitrek celkom odporucam take nie moc sialene tempo 20-40 minut ako sa komu chce - ved lacny eklipticky stroj sa da kupit aj za 90 eur, ja som v TV SHope zanho dala 120 a som fakt spoko uz druhy rok
@ursula5 zjavne v telke nic normalne nedavali, ked je tolko tehotnych 😀

@nessy noo aj u nas tak 🙂 dufam, ze nezacne byt este horsia ked sa male narodi