icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

mb
15. mar 2012

@monika1091 urcite kazdu chvilu uz budes.A kolko kil si doteraz pribrala?Ja 6 Kg.Len na brucho,inac som chuducka jak predtym.

madzik
15. mar 2012

@monika1091 ja citim zo dna na den viac a viac... mojmu babu sa strasne nudi lebo kopka od rana🙂 ale je to velmi priijemne 🙂

monika1091
15. mar 2012

@madzik kiezby som uz aj ja citila nieco .... ale ked to bude po mne tak to nebudem nic citit lebo to potom bude vkuse spat :-P

monika1091
15. mar 2012

@mb ja som mozno pribrala kilo?...... ja nepriberam nic ale ja jem ..... nemam problem z jedenim zjem vsetko ..... len nepriberam ja nic na vahe... ale brusko uz vidno 🙂 trosku 🙂

katja_
15. mar 2012

@monika1091 moje tiez dava vediet, do krizov a do boku a sem tam uz aj do bruska 😀

monika1091
15. mar 2012

@bobi3 ale ba... ja nic zatial necitim :( ....... takze tvoje je aktivne to je dobre potom ..... tak v brusku ma potom party :-P

madzik
15. mar 2012

@monika1091 no keby malo byt po mne tak asi kopne raz za tyzden ja tiez len spim ;; aloe akurat sme kecali s tatkom a vravim ze to preto ze je ponom urcite velky tak uz ho citim 🙂 moj men ma 190cm a ja 160cm :D

monika1091
15. mar 2012

@katja_ tak nieco citim na kriziach ale v brusku nic .... uz len cakam kazdu chvilku 🙂

katja_
15. mar 2012

@monika1091 niekedy nemusis babo citit ak je nejako tak za placentou ...
A nevadi ze si vela nepribrala ja mam kilo dole, brusko uz mam tiez ale tak zaciname 5.mesiac za chvilu tak nejaky naznak uz sa hodil...do konca este naberiemeee

monika1091
15. mar 2012

@madzik no ci beka........ ked by ze moje baby malo mat vahu po mojom priatelovi tak to by som asi porodila slona 🙂 ....... ale dufam ze zdraveho /zdravu slona/slonicu 🙂

monika1091
15. mar 2012

@katja_ takze ty este si nepocitila pohaby?....... ja by som chcela mat velke brusko...... mne sa pacia velke bruska.......

madzik
15. mar 2012

@monika1091 presne jak ja heheheh :D :D ale je to uzastne ked citis to kopkanie 🙂)) a este kied vies ze to je nieco tvojee 🙂)

monika1091
15. mar 2012

@katja_ uz som to pochopila... 🙂 ... zle som si to precitala :-P

monika1091
15. mar 2012

@madzik to akoby si pisala za mna 🙂 ....... citas mi myslienky.... asi si vypnem bľutut... 🙂

madzik
15. mar 2012

@monika1091 A ake mas chute?

monika1091
15. mar 2012

@madzik spociatku som mala chute na kysle veci...... ale potom som zacala mavat krce v bruchu tak som prestala jest vsetko co bolo kysle ... co mi chybalo... ale teraz si aj dam aj kysle aj sladke ale skor sladke cokoladku.... ale kedze sme sa teraz nastahovali do domceka tak si musim za vsetkym pockat 🙂 ........ ty mas ake chute?... joooj a strasnu chut mam na huspeninu(kočoninu) ..... tlačenku som si už dopriala....... 🙂

madzik
15. mar 2012

@monika1091 Presne jak ja kysle a potom bolest brucha :( ja som bola pred tehotenstvom na sladke nemusela som mat ani obed ale ked som mala celu cokoladu a ked som otehotnela tak mi moc ladke nechuti,milovala som jogurty syry a teraz mi nic nechuti,ja malo jem lebo mi nic nechuti dufam ze sa to rozbehne ale hlavne je ze mi chti ovocie 🙂)

monika1091
15. mar 2012

@madzik a kedze si v tom 20 tt uz vies co to bude?......

bobi3
15. mar 2012

@monika1091 no šak, hotovú diskotéku 😀 a pribrala som zatiaľ nejaké 3 - 3,5kg...
a chute nemám asi žiadne špeciálne, možno len snáď rôzne kašičky, krupice, pudingy... proste ako také bábätko😅

madzik
15. mar 2012

@monika1091 nie ,lebo ked som bola minule tak bolo akosi pokrutene a krutilo sa ..a v pondelok mam ist tak uvidime ci sa nam ukaze bubko male 🙂)

monika1091
15. mar 2012

@bobi3 🙂...... ja mam niekedy take maniere ze mam chut na nieco fajne ale neviem co ci sladke ci kysle ci čo vlastne.......:-P ja spociatku tehotenstva... tak mi bolo zle vtedy som schudla..... a to som maso nemohla ani citit ale teraz ho uz šrotujem... 🙂 ... uz terza normalne jem len zaciatky boli tazke

monika1091
15. mar 2012

@madzik :D to mas dobre mi ked chceme sa pozriet ale nie na3D ultrazvuku ze ako sa ma tak sa ukaze ... ale v takej polohe ze ssa s toho len vsetci smejeme..... bud sedi ako pri baze s prekrizenymi nohami..... alebo ukazuje chrbat s vypulenym zadkom...... :-P

madzik
15. mar 2012

@monika1091 ja som zvedava ale mam pocit ze to bude chlapec neviem precooo :D

monika1091
15. mar 2012

@madzik ten isty pocit mam aj ja ... ale co som si vsimla... sa mi ochlpatilo brusko :d ... viem je to smiesne ... ale naozaj ...... ale svetle chlpky.... no sranda...... ale ja by som chcela dievcatko..... ale ked to bude chlapec nic s tym nenarobim .....

katja_
15. mar 2012

@monika1091 tie chlpky aj mne to iste ...no hormony mame teraz ako horsku drahu asi 😀

monika1091
15. mar 2012

@katja_ no to ano.... 🙂 ...... ako pozeram sme v tom istom tyzdni tehotenstva......a tebe nenaznacili este nic ze co to bude?

madzik
15. mar 2012

@monika1091 Ano aj mneeee :D ano aj my by sme chceli diewcatko ale vlastne to je jedno len nech je zdrawe 🙂

monika1091
15. mar 2012

@madzik hmmm..... no a spomenuli sme cokoladku a teraz mam chut na cokoladku joooj baby baby.... :D:D:D:D:D

katja_
15. mar 2012

@monika1091 nie ja som na sone bola naposledy takom rychlom a iba 2d, 30.marca budem vediet takze uz sa neviem dockat, dievcata vedia niektore zo sona skorej - ten lekar by mi vraj vedel povedat uz od 15. tyzdna - mal volno len 30.marca - tak musim vydrzat

monika1091
15. mar 2012

@katja_ ja az 2. aprila pojdem ku svojej ...a potom na 3D ... tak som zvedava... ty kolko budes platit za 3D ja za ultrazvuk 40eur a za fotku na domov 10 eur