Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@19vierka84 gril máme aj mi ale už sme veru grilovali už tento rok pred 2tyždnami ked bolo pekne ale opekačka ešte nebola :/ tak preto 🙂
a ako tehu už kopkáte ? ja som písala že mám výtoky mávas aj ty ?
@monika1091 myslim ze ich maju v H and M
ahojte, dnes som bola v poradni a vyzera to tak, ze aj u nas to bude chlapec🙂 videli sme vajka, takze naozaj prevaha chlapcov🙂
Krasny den vsetkym 🙂
Tak mame piatok, snad sa podari uzit si krasny pohodovy vikend a snad mi nepride kontrola 😀
@miskachrumka vytoky mam stale aj ja, niekedy dost silne, je to na nervy
@monika1091 v auparku v Žiline v H&M 🙂 také sú rozkošné, 2 páry ale len na jednom je born 2012, sa mi to zdalo strašne aktuálne 😀 😀 😀 mali biele s ružovým, modrým a šedým 🙂
juj baby slak ma trafi... najprv si necitim nohu a teraz zasa uz druhy den ruku... pytala som sa doktorky ci mi to strpnutie nohy moze sposobovat babenko a povedala ze hej.. bo ze teraz tlaci na vsetko, ze to mozem mat teraz casto... ze pomoze az porod 🙂 ale kde mi dieta tlaci ked necitim celu ruku tak to neviem...
ahojte, tak ja mám už za sebou dosť veľa roboty.. do záhradky sme posadili dva egreše a dve červené ríbezle..akú radosť mám z nich
@tamara2307 krasne mame dnes v LV, vsak? 🙂
@loralo aj v BS máme krásne akurát som doleštila auto vonku 🙂
@miskachrumka hej, dnes je asi vsade krasne, sa tak tesim, ze uz vo vzduchu citit jar. skoda ze nemam vychadzky 🙂
Baby aj sa budete opakovať?ja mám veľmi rada slniecko len neviem ako to teraz sa dovoľuje 🙂
@miskachrumka my este nekopkame, ale tak hadam to uz dlho nebude trvat. vytoky mavam, ale iba sem tam.
dneska som trosku porobila poriadok v zahrade po zime, lebo psiska narobili bordel a teraz idem do obchodu pre zmrzlinu, lebo mam na u strasnu chut 😀
@ursula5 no pekne tak asi zajdem na mensi nakup... 🙂
@katja_ dobre teda idem si po ne :D
@nati04 nie lebo v tehu je pokozka ovela nachylnejsia na tvorby pigmentovych skvrn-trvalych a ja som mala s tymto problem aj ked som este nebola tehu, ze sa mi zacali robit na tvari, takze nejdem pokusat 🙂 samozrejme, bezny pohyb na slniecku to ano, ale cielene opalovanie urcite nie 🙂
@loralo aj v Lv je pekne? aj u nás v N.Dedine 😎
tak zmrzlinka nakupena v mrazaku a k tomu dva velke sacky gumenych medvedikov, z coho jeden uz je z polovice spapany 😀
Tak som sa vás chcela opýtať, maminy i budúce maminy, máte aj vy problém s pokožkou na tvári? Ja som čakala, že sa to počas tehotenstva trošku upraví a čo čert nechcel, mám ju ešte v horšom stave ako predtým 😖
@tamara2307 - skus Sudocream
@tamara2307 Kup si od herba life gel s aloe vera mne to pomohlo na vsetko🙂
@tamara2307 tak ja som mala pokožku ukážkovú pred tehotenstvom a teraz samé fľaky som hotová príšera ale vydržím už nepomáha nič 🙂

@miskachrumka my si chceme kupit gril, nech si mozme grilovat vonku, lebo to zboznujeme 🙂 , ked sme byvali v panelaku, tak sme mali pozicany taky velky profesionalny elektricky, ale museli sme ho uz vratit ☹