icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

19vierka84
16. mar 2012

@miskachrumka my si chceme kupit gril, nech si mozme grilovat vonku, lebo to zboznujeme 🙂 , ked sme byvali v panelaku, tak sme mali pozicany taky velky profesionalny elektricky, ale museli sme ho uz vratit ☹

miskachrumka
16. mar 2012

@19vierka84 gril máme aj mi ale už sme veru grilovali už tento rok pred 2tyždnami ked bolo pekne ale opekačka ešte nebola :/ tak preto 🙂
a ako tehu už kopkáte ? ja som písala že mám výtoky mávas aj ty ?

katja_
16. mar 2012

@monika1091 myslim ze ich maju v H and M

nastasyk
16. mar 2012

ahojte, dnes som bola v poradni a vyzera to tak, ze aj u nas to bude chlapec🙂 videli sme vajka, takze naozaj prevaha chlapcov🙂

loralo
16. mar 2012

Krasny den vsetkym 🙂
Tak mame piatok, snad sa podari uzit si krasny pohodovy vikend a snad mi nepride kontrola 😀
@miskachrumka vytoky mam stale aj ja, niekedy dost silne, je to na nervy

ursula5
16. mar 2012

@monika1091 v auparku v Žiline v H&M 🙂 také sú rozkošné, 2 páry ale len na jednom je born 2012, sa mi to zdalo strašne aktuálne 😀 😀 😀 mali biele s ružovým, modrým a šedým 🙂

loralo
16. mar 2012

@ursula5 a aka je gumicka? lebo sa to zvykne do baculatych noziciek zarezavat 🙂

xtinakc
16. mar 2012

juj baby slak ma trafi... najprv si necitim nohu a teraz zasa uz druhy den ruku... pytala som sa doktorky ci mi to strpnutie nohy moze sposobovat babenko a povedala ze hej.. bo ze teraz tlaci na vsetko, ze to mozem mat teraz casto... ze pomoze az porod 🙂 ale kde mi dieta tlaci ked necitim celu ruku tak to neviem...

tamara2307
16. mar 2012

ahojte, tak ja mám už za sebou dosť veľa roboty.. do záhradky sme posadili dva egreše a dve červené ríbezle..akú radosť mám z nich

xtinakc
16. mar 2012

@ursula5 jej to je zlate... len skoda ze mi nemame v meste H&M... ja vlastne vobec neviem kde tu pojdem nakupit detske vecicky.. asi si budem musiet urobit vylet do Bratislavy.. Zilina je dost daleko 🙂

loralo
16. mar 2012

@tamara2307 krasne mame dnes v LV, vsak? 🙂

ursula5
16. mar 2012

@loralo čo tam po gumičke ak nebudú dobre tak budú na okrasu išlo o ten nápis 😀 😀 😀

loralo
16. mar 2012

@ursula5 spravny pristup 🙂 treba sa hlavne vytesovat 😀

miskachrumka
16. mar 2012

@loralo aj v BS máme krásne akurát som doleštila auto vonku 🙂

loralo
16. mar 2012

@miskachrumka hej, dnes je asi vsade krasne, sa tak tesim, ze uz vo vzduchu citit jar. skoda ze nemam vychadzky 🙂

miskachrumka
16. mar 2012

@loralo
@loralo ale viete čo znamená oteplovanie ?príchod leta o pár tyždnov a potom šup august 🙂

nati04
16. mar 2012

Baby aj sa budete opakovať?ja mám veľmi rada slniecko len neviem ako to teraz sa dovoľuje 🙂

19vierka84
16. mar 2012

@miskachrumka my este nekopkame, ale tak hadam to uz dlho nebude trvat. vytoky mavam, ale iba sem tam.
dneska som trosku porobila poriadok v zahrade po zime, lebo psiska narobili bordel a teraz idem do obchodu pre zmrzlinu, lebo mam na u strasnu chut 😀

monika1091
16. mar 2012

@ursula5 no pekne tak asi zajdem na mensi nakup... 🙂

monika1091
16. mar 2012

@katja_ dobre teda idem si po ne :D

loralo
16. mar 2012

@nati04 nie lebo v tehu je pokozka ovela nachylnejsia na tvorby pigmentovych skvrn-trvalych a ja som mala s tymto problem aj ked som este nebola tehu, ze sa mi zacali robit na tvari, takze nejdem pokusat 🙂 samozrejme, bezny pohyb na slniecku to ano, ale cielene opalovanie urcite nie 🙂

tamara2307
16. mar 2012

@loralo aj v Lv je pekne? aj u nás v N.Dedine 😎

19vierka84
16. mar 2012

tak zmrzlinka nakupena v mrazaku a k tomu dva velke sacky gumenych medvedikov, z coho jeden uz je z polovice spapany 😀

tamara2307
16. mar 2012

Tak som sa vás chcela opýtať, maminy i budúce maminy, máte aj vy problém s pokožkou na tvári? Ja som čakala, že sa to počas tehotenstva trošku upraví a čo čert nechcel, mám ju ešte v horšom stave ako predtým 😖

katja_
16. mar 2012

@tamara2307 - skus Sudocream

madzik
16. mar 2012

@bobi3 Aj ja tam myslim 🙂)

madzik
16. mar 2012

@tamara2307 Kup si od herba life gel s aloe vera mne to pomohlo na vsetko🙂

tamara2307
16. mar 2012

@katja_
@madzik dakujem za rady, niečo snáď pomôže

ursula5
16. mar 2012

@tamara2307 tak ja som mala pokožku ukážkovú pred tehotenstvom a teraz samé fľaky som hotová príšera ale vydržím už nepomáha nič 🙂

saranata
16. mar 2012

@ursula5 žeby to bolo predsa dievčatko podla povier? ja som mala zlu plet ked som čakala teraz naposledy dceru🙂
teraz mám plet na tvári ako babatko ale aj tak si myslím už že asi to bude baba do tretice🙂