Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@monika1091 no u nás su tiez dvojičky aj z mojej aj z muzovej strany, on sám je z dvojčiat 🙂 takze nastastie toto nás obišlo a tiez čakáme jedno🙂 ja stále hovorím ze rodím len baby, tak budeme mat babinec😀
aj ked to záleží od chlapa nakoniec, ale aj tak uvidíme ..5.4 idem na morfo tak snád to už ukáže drobec 😉
@monika1091 ano,ciiitim,od 17teho tyzdna 🙂
Ahojte ako víkendujete ?
sú tu nejaké nové tváre !
kde ste starý dobrý kolektív ? 😒
Baby ja som cítila pohyby na konci 16tt ale popravde už vyše tyždna zas nič necítim :(
ináč za 3tyždne tu máme velkú noc ?
tešíte sa ?
a už je vonku tak krásne 😵 mi sme včera grilovali,opekali bolo tu 23C waw aj dnes bude krásne 🙂
@saranata morfo?...... co to?...
@zyza ja od 15 tyzdna vecer to zacalo steklenie a rano 16-teho marca ked somsa zobudila tak hemzenie som citila bolo to mile 🙂
@monika1091 morfologický ultrazvuk🙂 v 20 tt
@miskachrumka to nič neznamená ani ja niekedy pár dni nič necitim
to ešte neni take aby sa to dalo sledovat, na to aby si to citila musí byt dobre otočene tak sa mozno len pretáča a nie je na jednom mieste , a inak v tomto období babatko vačšinu dna a noci prespí tak mozno kopka v noci ked spíš 🙂 🙂
@saranata no tak to asi aj ja pojdem vtedy nato lebo akurat ked pojdem ku lekarke tak vetdy to budeten 20tt.....
@saranata ja som naposledy citila pohyby toho 16-teho a odvtedy nic... tak mozno je to netopier a ma zamenene den s nocou 🙂
@monika1091 na to aby zena citila pohyby a zvlást prvorodička je treba naozaj optimálnu polohu dietata a aby práve koplo tak aby to bolo v mieste pre zenu citelne, takze nečakaj kopance kazdú minutu to si ešte uziješ tak od 24 tt stále
@saranata ci beka skoda....a ja uz taka rada ze ma to bude kazdy den kopat a steklit jooooj ... 🙂
@monika1091 sa dočkáš ešte budu aj take kopance ze toho budeš mat dost 😀 😀 😀
@saranata myslis?... 🙂)) uz chcem kocikovat 🙂 a prebalovat a krmit a vsetko k tomu 🙂
@saranata ale..... netesim sa na nevyspate noci
@saranata ja sa už zas začínam báť lebo hovorím z ničoho nič necítim nič :( neviem čo je poradnu máme až 2.4 čiže dosť daleko ☹
ale verím že je všetko okej ináč v kuse sa nerváčim ak nie kvoli bordelu vkuse riadim a stále je čo tak ma nerváči krpec ak nie on tak niekto iný z rodiny alebo moj muž strašné chuda dieta ak bude kludné tak asi odpadnem :-
mám nervy v kuse a ak nenerváčim tak ma všetko rozplače :(
@miskachrumka no tak sa nenervač, ja tiez stále lietam , dve deti , bordel stále, prádlo vkuse, to si nepomozeš, tiež som precitlivelá na všetko , dnes máme ešte aj oslavu krpana mala dva roky takze lietam od rána, nič nestíham tak som si sadla za PC a sedím
s tými pohybmi vobec nestresuj všetko je ok, to nie je citit stále, ja som si dnes lahla v klude a stuchala som do brucha az kým sa trochu nepohlo a pohlo sa , nehýbe sa furt, neboj
@saranata tak idem aj ja štichať :D
dakujem za povzbudenie 🙂 no ja tiež každý den perem a to mám jedno dieťa a riadim stále a vkuse sú chuchvalce prachu na tích podlahách ☹ už mám nervy na všetko !
starý nepočuva a tiež oddychujem len pri pc čo si posedím a variť zas niečo sa mi tak nechce ☹
@monika1091 určite😀
@miskachrumka aj ja mám taketo dni, prejde to
chod sa prejst s malým von na slnko a bude lepšie, robota ešte nikomu neutiekla , teda aspon na mna si vzdy počká 😀 😀 😀
@saranata aj namna ja si tiež hovorím že mi neujde ..........ale malý kuka rozprávky tak tu sedím ..ale pojdeme ked sa na obed vybúva 🙂
@miskachrumka ahoj ja mam to iste uplne, nejdeme stresovat nie 😀 😀 , tiez mas chut hystericky navstivit lekarku 😀 😀 ???
Tiez si myslim ze maju nejaku jarnu unavu a spinkaju ...takze vsetko oki jou 😀 😀
@miskachrumka , aj ja ťa chcem povzbudiť, ja už som v 20tt a aj tak každý deň necítim pohyby, minulý týždeň skoro vôbec a to som do neho štuchala 😉. Ale cítila som tam dole niečo také tvrdšie, guľaté - asi hlavička s chrbátikom a zrejme bolo otočené rúčkami a nôžkami dovnútra brucha, tak som to necítila. Teraz cez víkend tá "vybúlenina" dole zmizla, asi sa obrátilo bábo opačne, lebo už ráno som cítila po dlhšom čase zase mrvenie. 😉
@bodka70 no ja necítim ani mrvenie ☹ nič absolutne nič ☹ ☹
a pred dvomi tyždnami som začala cítit prvé pohyby a a to asi tri dni a odvtedy nič :(
verím že je všetko okej
@miskachrumka ani ja necitim pohyby, sice sa mi parkrat zdalo, ze mozno aj hej, ale nie som si ista... tak snad to skoro pride..
@cicimon dakujem baby že somnou súcitíte ako sa hovorí raz sme hore a raz dole raz mám pocit že je všetko tak ako má byť ba priam lepšie a raz je všetko na velký "prd " ☹
pri Daduškovi som takto všetko neoprežívala teraz som strašne citlivá a by som len plakala alebo ☹ zúrila ☹
Ináč mne v tehu preukaze vychádza o tyžden menej 😒
čiže som dnes začala 17tt a nie 18-ty ako mám tu
ja mam zas naopak, podla sona je o 4 dni vacsie ako podla ms.... tak uvidime, co povie morfo
@cicimon no ja som tiež zvedavá či ostaneme pri 19tt budem mať ked pojdem do poradni alebo to bude viac alebo menej

@saranata :d takze u teba sa rodia iba holky... no pekne pekne..... u nas prevazne iba chlapci........ alebo dvojicky... nastastie mame overene ze to bude jedno ... 🙂 aspon dufam ze ma pri porode neprekvapia niekym druhym :D