icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

saranata
19. mar 2012

@vierazit198 určite pojdeš aj na morfo, tam sa sleduju všetky vonkajšie a vnutorne organy, amnio je zamerane len na niektoré vyvojove vady, myslím si ze rovnako dolezitý je aj morfologicky usg,
meraju sa kosti aby sa stanovil presnejší vek plodu atd, amnio je indikovaný zakrok a netýka sa zakladných ultrazvukov, mal by ta poslat určite🙂

saranata
19. mar 2012

@miskachrumka tak nejaku flašu!🙂 niečo kvalitne🙂

cicimon
19. mar 2012

@vierazit198 hlavne aby si stihla ist na to morfo

bodka70
19. mar 2012

@vierazit198 , @saranata má pravdu, amnio je hlavne na zistenie vrodených vývojových chýb, ale niektoré veci, napr. že tvoje dieťa má napr. nejaký defekt na srdiečku alebo na obličkách nezistí. To sa zisťuje ultrazvukom.

vierazit198
19. mar 2012

@trutka moja ja sa nestresujem len sa bojím.. stále nato myslím.. či je v poriadku.. či mu bije srdiečko.. a ked som doma tak drobcovi hovorím drž sa mamičky drobček maličký.. určite je bojovník jeho otecko je bojovník a veľký.. takže ja len dúfam že to bude dobré... v piatok uvidíme idem lekárke a ona mi robí sono.. a hned sa jej aj spýtam na to morfo.. či vie o niekom dobrom ak nie tak pojdem Dr. Čundrlíkovi / Hroboňova 4 alebo to skúsim cez nemocnicu Kramáre on tam robí stredu a piatok ..no držkaj sa a dakujem za oporou a podporu... idem si lažkať a oddychovať.. Ozaj a rodit budeš kde?

ursula5
19. mar 2012

@miskachrumka tak to potom ťažko radiť 😀 ak nepapá sladké tak mu kúp slané, korbáčiky, oriešky ja neviem proste niečo 🙂

trutka
19. mar 2012
bodka70
19. mar 2012

@vierazit198 držím palce, určite bude všetko OK 🙂 , a kvôli čomu si vlastne išla na amnio? Mala si nejaké zlé výsledky, alebo len kvôli veku?

xtinakc
19. mar 2012

tak baby konecne mame za sebou prve pohyby... a dokonca dnes mi aj brusko "tancovalo" sme sa na tom s drahym smiali 🙂

porinka
19. mar 2012

@obycko
a to si srdiečko počula už od 6 tt??? 😕

loralo
19. mar 2012

@mishuu ja som to citila podobne

loralo
19. mar 2012

@vierazit198 tiez ma pobolieva brucho casto a mam ho aj tvrde, ale to vraj preto, ze som dost chuda

loralo
19. mar 2012

@tamara2307 no myslela som to tak, ze je vo vasej dedine par poriadnych motorkarskych exotov,takze ak ich zazil v akcii tvoj drahy, asi to v nom zanechalo nasledky :D mozno aj vies, koho myslim 🙂

nessy
19. mar 2012

@vevuska1 zmrzku zavidiiiim 🙂 my sme uz 2 tyzden chore ale uz sa to lepsi konecne. Ja som pri malej zalahla a ona so mnou.nikdy nekopala ked som chcela v noci spat ale toto druhe kope prevazne vecer hlavne ked mu dam jest 🙂 a vcera dokonca o 11 vecer ked som chcela uz spat zacalo 🙂

ursula5
19. mar 2012

tak už aj ja cítim pohyby zreteľne 😀 už som is istá nie je to často ale je to už také kopkanie 🙂 najvyšší čas 😉

nessy
19. mar 2012

@vevuska1 zmrzku zavidiiiim 🙂 my sme uz 2 tyzden chore ale uz sa to lepsi konecne. Ja som pri malej zalahla a ona so mnou.nikdy nekopala ked som chcela v noci spat ale toto druhe kope prevazne vecer hlavne ked mu dam jest 🙂 a vcera dokonca o 11 vecer ked som chcela uz spat zacalo 🙂

saranata
19. mar 2012

@ursula5 supeeeeer radost co? Najkrajsie to je 🙂

nati04
19. mar 2012

@miskachrumka aj ja som fajčila aj by som si sem tam zapalila mám na to chut ty to ako zvladas?

obycko
19. mar 2012

@porinka od 10 tt sa to da a aj sa nam to podarilo zachytit

jespera
19. mar 2012

prosim vas, zajtra idem na triplle testy - odbery v 16 tt, treba prist nalacno? predpokladam ze ano.....a jedna skumavka ci viac? zoberiem aj moc -- este nieco specialne sa robi teraz? dik.

19vierka84
19. mar 2012

@jespera mne brala len jednu. na lacno ist nemusis, treba sa trosku najest, aby ti nebolo zle, som sa na to pytala sestricky a ta mi povedala, ze tehotne by na lacno nemali ist a hlavne sa treba napit vody.

porinka
19. mar 2012

@jespera
ja som nebola nalačno a jedna skúmavka im stačila 😀

jespera
19. mar 2012

dakujem, a robil vam doktor/ka aj vaginalne vysetrenie?

xtinakc
19. mar 2012

@jespera mne brala dve ampulky ale len jednu som niesla na genetiku a druhu na obycajny rozbor.. ja som si myslela ze to spolu suvisi, ale ked brali babam iba jednu tak asi nie...
jedine vysetrenie co mi robila a to mi robi vzdy skumala ci sa neotvaram...

monika1091
19. mar 2012

@miskachrumka mne tiez o tyzden skor ukazuje tu na tejto stranke.........

monika1091
19. mar 2012

tento rok sa rodia iba chlapci podla mna....

miskachrumka
19. mar 2012

@nati04 ja si sem tam aj zapálim !
🙂

miskachrumka
19. mar 2012

@monika1091 no vobec nie :D

miskachrumka
19. mar 2012

@monika1091 tak že máš tiež 17tt ...........super niesom sama čo mi to tu zle vychádza ale ešte tyžden sa dá prežiť horšie by bolo keby to bolo ešte viac 😠

kosska3003
19. mar 2012

ahojte ja rozmyslam ze kupim na pocuvanie stetoskop ten sa zide aj potom ked budu chori mozem popocuvat myslite ze to zozeniem v sanitase

a ku fajceniu ja som fajcila pri malej ale som prestala asi v 4 mesiaci uz uplne postupne som prestavala ale pribrala som strasne z toho lebo som nabehla na sladke a uz to bolo plus 23 kilecek som mala na konci tehu teraz uz je to lepsie kedze uz nefajcim zatial len plus kilo