Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@miskachrumka určite je všetko ok, ja idem na morfo az 5.4. takze ja sa az potom asi dozviem čo to bude🙂
@saranata máš ja tak super lebo ak nám nepovie druhého tak sa to dozvieme až v polke apríla na 3D
@miskachrumka no ja mám 5.4 morfo v nemocnici a 10.4 morfo u svojho lekára tak ked to už neukaze ani tam ani tam tak si to už nedám povedat a necháme sa prevapit pri porode🙂 potom síce ideme na 4D a to asi uvidíme 🙂
vzdy som vedela resp.citila ze to bude baba, teraz necitim nič ale aj tak mám pocit ze do tretice bude dievčatko 😀 😀 😀 tešíme sa ale problem je ten ze neviem vymysliet meno 😀 😀 😀
@nessy
@miskachrumka
@saranata
@mercymay
@madzik
@obycko
@trutka
@loralo a všetky ostatné baby, idem vás na chvíľku pozdraviť. momentálne nemám nič nové, akurát že bábo sa viac mrví a kope, už ho cítim takmer celý deň. Mám teraz veľa práce s účtovníctvom a daňami, ale keď budem mať trochu času, ozvem sa. Dúfam, že sa vám všetkým darí dobre a spokojne si užívate brušká a jarné slniečko 🙂 🙂 🙂.
@saranata a aké máš v zálohe ?
ak sa možem opýtat ako sa volajú obidve baby ?
@bodka70 dakujeme 🙂 a podobne a šetri sa 🙂
@bodka70dakujeme, no tak sa nepremáhaj a oddychuj aj trochu, to je super ze kopká 🙂
@miskachrumka dcery su Sarah a Natália🙂
teraz som chcela Lenku ale mm ze ani za nič tak mi to neprešlo vobec 😀 😀 😀
chlapček bude Tobias ak bude, dievčatko bude asi bez mena kedze sa nevieme zhodnut a vlastne ani vybrat
asi mu dáme číslo a bude 😀 😀 😀
@saranata no mne sa páči strašne Diana a Laura ! Lauru sme už mali aj pri Dadkovi vybratú !
a chlapčenské chce moj mm tie Tobiasa a ja chcem Denisa 😉
inak dievčatá, chcela by som sa spýtať, neviete niektorá robiť tie háčkované zvieratkovské čiapočky pre bábätká? Chcela by som takú aspoň jednu pre bábo, ešte neviem ktorú konkrétne, podľa toho čo to bude - či chlapček alebo dievčatko. Kľudne aj v rámci swapu - výmenného obchodu - robím tiež nejaké vecičky, mám v albume 😉 Viem totiž robiť všeličo, ale háčkovať neviem. 😒
@bodka70 http://www.sashe.sk/eli
u tejto baby idem nakupovat, robí aj na objednávku, ak niečo nemá v ponuke vie to urobit, takčakám kedy budeme vediet čo to bude🙂
pozri tam u nej tie kategorie rozne,tam má velký vyber
A vsetkym zelam krasny jarny den 🙂
Ahojte baby Vám narástli uz prsia až tak že ste museli meniť podprsenku?

Ináč kočky zajtra alebo v piatok idem volať o výsledky z tích tripple testov !držte palce nech je všetko okej 😉
ale ja viem že je je všetko v poriadku 🙂
a druhého ideme do poradni už sa teším !a dúfam že aj moj gyndoš mi konečne povie čo to je 🙂